7

Анонимен

преди 6 години

9, КАКВО , КОЛКО И В КАКВА ФОРМА СЕ ПЛАЩА"РИСК НА ПРОФЕСИЯТА"- ЕДИНСТВЕНОТО СИГУРНО ЗА СЕГА Е БЕЗПЛАТНОТО ПОГРЕБЕНИЕ. ВИЖДАМ ЧЕ ЗНАЕШ- МОЛЯ ОБЯСНИ КАК НАД ОСНОВНИТЕ 700 ЛВ СЕ ПЛАЩА РИСК. АКО САМО ПРЕДПОЛАГАШ НЕ Е ЛИ ПО ДОБРЕ ДА СИ ЧЕШЕШ РЪЦЕТЕ ОПАВАЙКИ НЯКОИ ОРГАНИ.

6

Анонимен

преди 6 години

Лична отговорност за всички държавни служители, както е при гражданите. Равенство. Полицаят не е по-човек, нито е по-хуманен,нито е по-образован,нито е по-разбран от мнозинството от хората. И му се плаща допълнително заради риска на професията му.Дайте им още привилегии, че малко са се сраснали с престъпността.Даже трябва да се въведе казус при изпълняване на заповед, в пълно противоречие със законовите и морални норми да се подвежда под отговорност. Като боят върху мирно протестиращи граждани

5

Анонимен

преди 6 години

Ми що не стана полицай бе тъпет?Толко си смотан значи

4

1

преди 6 години

До АнонименПравилно си го казал, "рисковете на професията"! За 32 години служба като пожарникар, знаеш ли колко отровен пушек съм изгълтал, колко изгорели и мъртви хора от катастрофи съм извадил, колко имущество съм спасил с колегите? В крайна сметка, аз съм си избрал професията и съм и опитал меда и жилото! Който иска да отиде да пробва как е!

3

Анонимен

преди 6 години

"Синдикатите в МВР: По-строги санкции за агресия към полицаи!"Хайде пак. Значи да биеш обикновени хора е едно, а да биеш полицай е друго, така ли? Равни санкции за всички. Може и по-големи. И полицията да си върши работата, а не да мишкуват до 20-те заплатки и да протестират през ден!

2

Анонимен

преди 6 години

Рисковете на професията. Като искате ранно пенсиониране и 20 заплати на уволнявка, зад бюро ли да ви сложат да седите по цял ден?

1

Нов

преди 6 години

И санкции към полицаи за забавена или несвършена работа