8

Анонимен

преди 6 години

Образованието последните 30 години се управлява и мисли от хора учили преди 89та.Е видяхме, какво могат! НИЩО.Изобщо не разбират новото, опитват се да го махнат ...защото ги е страх. Хвърлят вината винаги върху децата ...Което е още по-смешно. Това само показва безсилието им ...Да се справят с новото време. Бизнесът реве за кадри ...А образованието СПИ 70 ГОДИШЕН СЪН.

7

Анонимен

преди 6 години

Скромното и усмихнато лице на Гробарската корупция се е загрижило за образованието на нашите деца. Миличката, с десетки милиони в сметките лесно и щастливо се живее.

6

Анонимен

преди 6 години

Ти ли си много образована, ***, заспало.

5

Анонимен

преди 6 години

Така е майка ми има 2 висшета и заплатата и беше 700 лв, чистачката в моята фирма вземаше 800 лв дали това е шансът ни че не мога да сетя.

4

Анонимен

преди 6 години

Така е дрогарко, трябва да се изучим и да бягаме на запад, защото там освен асвалт има и работеща пазарна икономика и здравна система и съдебна система и няма калинки за министри и кметове.

3

Анонимен

преди 6 години

"Най-важни са инвестициите в учителите и обучението им"Иванчева беше тръгнала с една торба пари, да инвестира в самоковската даскалица, ама за щастие на Фандъкова арестуваха Иванчева преди да й предаде инвестициите.

2

Анонимен

преди 6 години

А герберастката крадла кога ще бъде арестувана показно ?

1

Анонимен

преди 6 години

Ем айде вземете го направете модерно ...че ми писна да споря 15 гпдини с ***, че учебната програма е 0. Произвежда професори по всичкология, а не кадри.Какво им дреме на младежите за стихотворения, химия, корен квадратен и един тон глупости. Като отидеш на работа всеки иска ясни и точни знания. Който иска да чете история има Интернет , има книги да чете. Образованието трябва да е конкретно , точно и ясно. В момента е миш-маш.