30

Въпрос към Курнелия?

преди 6 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Троловете си личат.Мобилизират се всеки път, когато има материал за Корнелия - за да я бранят.

28

Анонимен

преди 6 години

Хайде смяна - дайде на хората вашите заплати поне за три месеца, а вие живейте с техните заплати: минимална и средна! Така е справедливо! Тогава ще разберете всичко, което причинявате на българския народ!!!

27

Анонимен

преди 6 години

ТАЯ се чуди с какво да се покаже - иначе е забравена........ НАПЪНИ, НАПЪНИ.... до кога бе ниновче - *** съветвай радевчето бе

26

Анонимен

преди 6 години

До 19:-) И минималната заплата му е много, защото не може да говори правилно български книжовен език, а като се наложи и да пише....съвсем ще стане непригоден.То и доста от управляващите са на същото ниво...

25

naco

преди 6 години

За ДАВНОСТТА,за ДАВНОСТТА,за ДАВНОСТТА ,ОБЕЩАЙТЕ нещо ,другарко Нинова!!! НАРОДА първо това ИСКА!!! НАРОДЕ????

24

глупости

преди 6 години

Тази джендърка се чуди как да се появи по новините.Заплатите не са чак толкова големи и не засягат чак толкова много хора.Освен това един добър специалист може да взема и повече в частния сектор.Предложението е чисто популистко и не заслужава внимание.Няма ли кой да я посъветва да предложи нещо по-продуктивно за държавата?Как е възможно тази партия да е толкова лишена от идеи?

23

Анонимен

преди 6 години

Нинова е приватизаторка,, може да си позволи да е в парламента и без пари.

22

Киро кофражиста

преди 6 години

А за субсидиите нещо няма ли да каже ***?или тях ще си ги делнат по братски

21

Aman

преди 6 години

Елементарно е - да се сравнят заплатите на политиците в останалите страни членки, спрямо стандарта на живот. Само, че ако се направи нещо такова, ще лъснат грандиозните разлики...

20

мак

преди 6 години

Може и да е популистско, но ако им отнемат всичките привилегии барабар с имунитета и безбожно дълго ваканцуване, ще има поне малко справедливост. Те и без това рядко пълнят пленарната зала. Но не вярвам това да мине, ако решението зависи от тях.

19

Анонимен

преди 6 години

Цяла седмица страната ври и кипи! Инвалиди, протести, заплати, отпуск, 51% поскъпване на тока, народно недоволство- къде са СИНДИКАТИТЕ?

18

Анонимен

преди 6 години

Всеки трябва да взима заплата според уменията и образованието си. Примерно на Бойко ще е минималната за страната заплата.

17

Анонимен

преди 6 години

До Горкото Корне!***! Конспирации търсиш, за да браниш шефовете си кат пръв Матросов на амбразурата. Добре ли ти плащат от Централата? Колко ти е нормата- колко поста срещу Нинова трябва да изпишеш?

16

Лелка Зелка

преди 6 години

Мъдрост и интелект бликат от тая женица и заливат изстрадалия български народ. Защо Бойко постоянно я пренебрегва. Да и намерят там някаква службица, че да спре с облъчването. Може и да е от полза. Я вижте Манолова как се очовечи като я наредиха на хляб

15

Анонимен

преди 6 години

Нинова, като ти е висока заплатата, защо не я даряваш тогава?

14

МАНИПУЛАЦИЯ!

преди 6 години

До ПрофесорДЕПУТАТСКИТЕ ЗАПЛАТИ ПО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЛИ ГИ РАВНЯВАШ? ЗАЩО?ЗАПЛАТИТЕ НА РАБОТНИЦИТЕ В БГ РАВНЯВАШ ЛИ ГИ ПО ЕВРОПЕЙСКИТЕ?

13

Анонимен

преди 6 години

...по-ниски заплати... по-високи рушвети... Така корупция с ниски заплати не се бори Нинова

12

Анонимен

преди 6 години

Сега Бойко ще лъсне пред медиите да обяснява колко много заслужава 7 бона заплата и колко много работи върши за да ни поддържа като най-бедната и корумпирана държава в ЕС.

11

Анонимен

преди 6 години

И минимална заплата им е много, като гледам какви са резултатите от работата им, ама дип не вярвам, че са искрени и безкористни подбудите на Корнелия. Затова не я подкрепям.