9

ники

преди 6 години

Сини , зелени зони , забрана за паркиране на всякъде, направи ни карат да се изнасяме от BG. От малка къща с дворче декар дават разрешения за строеж на декар и нещо на 5-6 етажен блок без да има инфраструктура из цяла София. После няма парко места бам рекета със зелена и синя зона да пълним гушите да източващата компания "Градска мобилност "

8

Луксозенец

преди 6 години

Сичко е точно, след като събориха Къщата с кулата , за поредния луксозен билдинг, очаквайте да закрият и Кръста с луксозен небостъргач и кръгово на 6 нива , ппсле ще съборят и Водната кула за да цъфне нова дюнерджийца и ще направят лифт от семинарията до южен парк, щото пешеходците няма да има куде вече да стъпват

7

HeinrichHimmler

преди 6 години

На тоя очилатия *** от снимката или на трамваите, които ги няма им пречат колите ? Ами да попитам къде да паркират хората, всичко е или заето или зона или частен паркинг. Скапани мутри, мислят само за джобовете си, но не и за хората, които бачкат всеки ден и въртят по 10-15 мин да си намерят място. Нещастници!

6

Bit

преди 6 години

Кви трамвайни релси бе???!??? Там има остатъци от 10 метра от някогъшната 10-ка и 18-ка, на другото му разката фамилията, както и долу на 6-тата. Направо ни оставиха без трамваи.

5

Анонимен

преди 6 години

Състоянието на вътрешнокварталните улици и особено тротоарите в долни Лозенец е плачевно.

4

Роман

преди 6 години

А, кога ще оправите кръстовището? поради различното ниво на релсите, трябва да се преминава с 2 км/ч! Улиците и тротоарите в долен Лозенец, където се въведе Зелена Зона са в окаяно състояние. Въпроса не е да се набият само едни колчета и да се начертаят паркоместа а и да се подобри инфраструктурата...Но както се казва в интервюто, такова ни е обществото всичко се прави половинчато...

3

Анонимен

преди 6 години

Какви глупости всичкия цирк е за да стане зелена зона а трамвай там не може да се движи смешници застанете мъжки и кажете истината а не кито п......и айде чао :)

2

Стефанов

преди 6 години

Като не минава трамвай, какъв е проблемът временно да не се използва мястото като паркинг?

1

ахааа

преди 6 години

Абе действащо,ама траНвай йок!