30

Анонимен

преди 6 години

пак малкия дявол, в чужбина и смъртни случаи стават

29

Анонимен

преди 6 години

Да се забрани присъствието на публика на българските мачове минимум за година!!!! Пълна варващина

28

Анонимен

преди 6 години

Пускайте само един път полски или гръцки полицаи да охраняват това дерби да видим как от там нататък ще кротуват великите ни "ултраси".

27

Анонимен

преди 6 години

Вчера 30 убийци в полицейска униформа, като мачкаха Иванчева, нали се чувстваха много силни! Днес срещу истинските хулигани май никакви ги няма!Пукната пара не давам за полицайката ви, ако ще да си загуби и дебелото черво!Омразата ражда омраза!

26

Анонимен

преди 6 години

ама те пък и едни полицаи, нали един от poмски произход без книжка наскоро ги беше намлaтил и им беше изпотрошил пaтрулката, това какви полицаи са, те са физически неизправни то не става само с плюскане на кебапчета

25

Анонимен

преди 6 години

Ми те бг ултрасите като бг полицаите.Що ако ви задържат в районното не ви дават да се обадите на близките си или на адвокат а след 12-20часа попълват готова бланка че видите ли не сте искал да говорите с никого освен с полицията?Нали се сещате ,че през това време вие официално не сте в полицейски участък -могат да правят с вас каквото си пожелаят и след това да кажат,че са ви намерили умрял на улицата?Така,че не ги жалете толкова вашите права и законите малко ги интересуват

24

Анонимен

преди 6 години

Краино време е да се сложи ред на тия мачове колко хора трябва да.са пребити дали полицаи дали граждани и ко трябва дабъдем.честни маи е време баретите да охраняват тия дербита да видим дали така щее идеш на мач да знаеш защо.идеш и тия роми вън от агитките

23

Мейстър Емон

преди 6 години

Заради такива животни вече не ходя по мачове.

22

Анонимен

преди 6 години

Другия проблем е че полицията гледа на този мач като на куфар с пари, нарочно пращат повече хора от необходимото за да смучат пари, а и така стават конфлики, трябва да има по 50на полицая на 4 места където се разделят секторите да отделят феновете на двата отбора и още 200 да чакат в готовност някъде около стадиона при евентуални ексцесии. Какво е тва няколко хиляди полицая, само да смучат пари

21

Анонимен

преди 6 години

Когато преди 4 години тия същите вземаха дейно участие в свалянето на Орешарски и връщането на Мутрата на власт бяха "умни и красиви"! Днес били хулигани... Я пак?

20

Анонимен

преди 6 години

И заради тия същите н*ркомани човек 2 часа не може да се прибере у дома от работата понеже цялата нация трябва да се съобрази със селски мач! Къде по света го има това нещо? Където по света подобни селски дербита се играят по време на час пик на пъпа на столицата? Къде по света нормалните хора са длъжни да се съобразяват с о*трепки, вместо обратното?!?

19

Анонимен

преди 6 години

А какво прави жена полицай на Левски-ЦСКА? Тук трябва да охраняват само корави типове, не разни тюфлeци по 150кг и жени, как виждате една жена да охранява закоравели ултраси?

18

Гостенин

преди 6 години

Ех този коварен български език:Полицайката се оперира - сама си прави операция? Или я оперират, а?Така е когато уличния език на неграмотните го превърнат във норма.

17

Анонимен

преди 6 години

охх това ако беше при братята събри например как хубаво щяха да го оправят тоя сега като го хванат

16

Димитър

преди 6 години

По един ще излизат, ама и по един трябва да се пускат. До кога ще се влиза с бомби по стадионите? Безопасност! Тва е думата, с която всичко трябва да започва, а не да свършва. Свирепи, безгръбначни мекотели.

15

Анонимен

преди 6 години

Наркомани и ***..............жалко за жената, дано се оправи и да вижда пак!

14

Анонимен

преди 6 години

Интересно ми е дали в Полша или Унгария например (държави с много по-яростни ултраси от нашите памперси тук) държавата ще разреши да се блокира движението в столицата за цял ден заради футболен мач. Бъдете сигурни, че ако трябва в гората ще играят, но Варшава или Будапещ няма да осъмне под тотална блокада заради шепа н*ркомани.

13

Анонимен

преди 6 години

Предлагам следващата година да огранизират световното в България и след това да гледаме екшън.

12

Анонимен

преди 6 години

"От камерите имаме описание на външния вид на извършителя. Всички, които отговарят на това описание, са отведени са разпити в районното управление"----------------Абе верно ли понеже ушевите били толкова некадърни че не можели да разпознаят извършителя, задържали всички които малко им приличат на него?!?!?!?!И каква вина имат??? Че приличали на някой си???И как така десетки, те да не са китайци, че да са подобни всичките???НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

11

Мъка

преди 6 години

Така ще е.. И по лошо ще става.. Като им се "навеждате" на на целата тая ***, друго не може да последва.. Движение ще ми спират, ще висиме като *** в задръстванията, ще им правиме път на шмърковците, а после ще цъкаме с език и ше викаме - ужас, ама как може? До кога едни самозабравили се подобия на хора ще им се позволява да тормозят цели градове и да безчинстват по улиците? И да попитам въпросните Органи - срещу тия не може, ама срещу 2 жени може да изпратите половин районно да ги арестува