12

Цецо Шестака

преди 6 години

70 Хил не стигат и за един по-приличен апартамент. А онези с по 6 кога ще ги видим с белезниците по Канал 3?

11

Анонимен

преди 6 години

Може да е корумпирана, но определено е ***!

10

До 5 и подобни

преди 6 години

Явно си малък и не си го преживял.Един обяви ДЪРЖАВЕН БАНКРУТ-и нищо,По късно фалираха 16 банки и нищоС лед това последва още един банкрут без обявяване но със,,преживявяне" и нищо.И всичко това ни го причиниха другарите.Но вие от платената дружинка си имате двамавиновни и за времето и нивото на река Дунав-Костов и Борисов.Хитро,езуитско и подло.И нали сте хлапаци не преминали през тези събития си плямпате на воля безнаказано и с пълна слободия.Крушката си има опашка бе пубери платени и незнаещи

9

Анонимен

преди 6 години

До азда плува, ама като не знае да плува, взе че се удави.

8

край

преди 6 години

Като биеш Герб на избори - те те сготвят ЦЦ е мастършеф.Хората ако не защитят тази женица и в панделата ще я вкарат. Щото много корумпирана - не е като тях -невинна.

7

аз

преди 6 години

Отишла е да плува в басейна със 70 бона джобни. Я да пуснете жената веднага.

6

Tiger

преди 6 години

Как ще е подкуп, най-вероятно е дарение. Тези адвокти са като чакали.

5

Анонимен

преди 6 години

Подобни мероприятия трябва да бъдат възможно по-зрелищни и възможно повече показвани. Всички знаем, че осовната работа на депуати и общинари е да са там, за да могат да гепат. И да има изключения - малко са. Парадокса на България - почти всеки държавен служител да го пипнеш - извършвал е престъпления. Осъдени - няма!

4

Анонимен

преди 6 години

А Тиквата, Прасилян и Цветелинка, които източиха КТБ и сега с парите ще си купят ЧЕЗ, тях кой ще ги арестува ?

3

смях

преди 6 години

Има силиконки, които харчат по 1000 лева на ден. Една кметица, да не може да похарчи 140 000 к за 1 ден ли ? Тва накрая ще излезне че са джобни пари за шопинг.

2

Коментатор

преди 6 години

Лош знак - защо не допускат адвокат? До доказване на противното всеки е невинен. Трябва да се направи ревизия и на Градска мобилност - там не ми е ясно къде отиват парите.

1

питащ

преди 6 години

Ами,господине,какво да е,ако не е подкуп.Другото може да е измама, или още по лошо-изнудване.Да Ви се и на новите ПУЦ-аджии,дето се нароихте.