224

Анонимен

преди 6 години

Русия си върна Крим без един изстрел.Русия би САЩ, Англия и Франция със собствените им ракети. Жалки палячовци.Станаха за резил.Русия е новата велика супер сила.Свиквайте

223

Анонимен

преди 6 години

Лоша Русия, та пак лоша... То на крив кюнец все печката му виновна, та и с демокрадците. Кой каква я върши, на тях все Русия им виновна. Виновна, че не им играе по гайдата.

222

Анонимен

преди 6 години

Владимир Путин е велик държавник и политик. Той мисли пет крачки напред преди *** от САЩ, Великобритания и смешните франсета. За останалите от ЕС - те са като умряло куче.

221

.

преди 6 години

По-скоро нямаше какво друго да направи и вместо да се излага, предпочете да си замълчи и да се скрие, което нашите *** видяха като "победа", както го видяха и руските средства за масова дезинформация, от чиито канали е преписана тази статия.

220

Анонимен

преди 6 години

При соца като бяхме със СССР само москвичи и лади а днес при демокрацията и ЕС българина върти западна кола и на празниците прави тапи по магистралите за чужбина.

219

Анонимен

преди 6 години

Ех, демокрадци велики... къде са ви сега фанфарите и лаврите... Остананахте в небрано лозе като препикано мушкато.

218

Анонимен

преди 6 години

Ми що купувате скъпа и некачствена газ от Русия бе? Ми не купувайте, бе, кой ви кара да купувате, нали сега сте пазарна икономика, да не би да ви бие някой по главите да купувате некачествена и скъпа газ от Русия. Купувайте от САЩ бе, купувайте евтина и качствена шистова газ от САЩ, оставете я Русия да фалира.

217

Алекс

преди 6 години

Мдаааа, света съвсем се е побъркал когато Путин е гласа на разума. Евала че не ескалира напрежението. Дано ЮК и САЩ се осъзнаят малко, че покрай клоуна в белия дом съвсем са откачили.

216

Krom

преди 6 години

И така, да приключа за да има време за хейт и червени палци. Вова е велик. Обаче, никой - дори и тук присъстващите Г-лизци не иска ВЕФ, ЛАДА и ИЖ. Предпочита се Мерцедес и Хонда. Що? Никой не бяга в Калининград. Всеки търси изход към Германия. Защо? Защото Вова е велик. Та, да застанеш на явно губеща страна си е типично по български. Защо да полагаш усилие, като по добре да мразиш всичко и да ти е виновно всичко? Хайде, продължавайте да славите Вова. По между си. Чао.

215

Анонимен

преди 6 години

А Тръмп стопира новите санкции срещу Русия.Тъмп спира санкциите, не баба тереза.Какъв пореден островен резил...

214

Анонимен

преди 6 години

Предпочете да ги направи за смях без да се намесва. Почти всички ракети свалетни, нито една не стига до целта без Русия да си мръдне пръста.

213

Krom

преди 6 години

Така че, прословутата "русофилия" на българина е по скоро аут-сайдерски комплекс на свръх-реакция към собственото си безсилие. Никога не разбрах, защо се бърка симпатията към редовия руснак - славянин с "обич" към Русия. Да, обикновения руснак е готин тип. Доверчиви и широко скроени. Това което обаче тук виждаме като Руско влияние са Лукойл и Газпром. От тях - само скъп и некачествен ресурс. Нека подчертая, това с помощ от нашите "Троянски коне" -основно червени, примерно Овчаров и компания.

212

Анонимен

преди 6 години

Владимир побеждава без да влиза в бой!

211

Анонимен

преди 6 години

Ето защо да водиш битки и неизменно да печелиш победи не е върховното превъзходство. Върховното превъзходство е да покориш врага, без да се сражаваш.Затова най-висшето постижение в пълководството е да осуетиш плановете на врага. На второ място е да нарушиш връзките между вражеските сили. Следващото поред е да нападнеш неприятелската армия на бойното поле. А най-слабата политика е да обсаждаш укрепени градове.

210

Анонимен

преди 6 години

И сега си мислят, че са поставили Русия на колене? Със 100 ракети... ха-хаха-ха-ха...Русия пък обещава, че ще си го премеcти в левия.Русия е най-силната държава във света, щом цели трима пpъдльoвци наведнъж я нападат, понеже не са сигурни дали всяка поотделно няма да яде хурката.Хапнахте ли сирийско дръвце?Още ще хапнете... иранско дръвце не сте яли още, но никога не е късно...

209

Анонимен

преди 6 години

Руските Панцирс се продават като топъл хляб.

208

Анонимен

преди 6 години

Браво на другаря Путин ! Какъв умен и прозоплив човек ! Миролюбец, Елкеее....

207

А

преди 6 години

МНОГО МИ Е СМЕШНО,КАК АСАД ИЗТРЕБВА НАРОДА СИ,А ПЪК ТЕ МУ НОСЯТ ПОРТРЕТА ИЗ ЦЯЛАТА СТРАНА ПО ГРАДОВЕ И ПАЛАНКИ,ТРЕПИ ВРАГОВЕТЕ НА СИРИЯ ПОДКРЕПЯНИ ОТ ДРУГИ ДЪРЖАВИ ДА ГО СЪБОРЯТ,ТОВА Е СЪВСЕМ ДРУГО,АКО ТИ ИСКАШ ДА МАХНЕШ ББ ИЗБРАН С ИЗБОРИ ВЪОРЪЖЕН НЯМА ЛИ ДА ТЕ АРЕСТУВАТ,КАК ЗА ЕДНИ ИМА ДЕМОКРАЦИЯ,ЗА ДРУГИ НЯМА,ЩОТО НЯМА КЛАДЕНЦИ ЗА ВСИЧКИ,АМИ НЯМА,ЩЕ ИМА КЛАДЕНЦИ ЗА СИРИЙЦИТЕ,ПО СНИМКИТЕ ДА СТЕ ВИДЯЛИ ЕДНА СТАРА КЪЩА ,ВСИЧКО Е НОВО ,НОВИ АПАРТАМЕНТИ,НОВИ БЛОКОВЕ,Е НЕ СА САНИРАНИ,НОВИ,НОВИ..

206

Krom

преди 6 години

Та малко е смешно. Руснаците "гордо" си стояха по базите като мишоци, докато вървяха ударите. И не само с ракети. Също и тактически "Торнадо" и бомбардировачи Б-1. Та къде са високопарните простотии за потапяне на кораби? Тъжно, но те са изостанали с години военно и технически. Не, че не се стараят. Дори и много. Но при военния бюджет на Америка, за тактическа война нямат никакъв шанс. А ядрена, никой не иска. Защото как после Путин и олигарсите около него ще харчат? Из под земята ли?

205

Анонимен

преди 6 години

Путин само чака да мине световното и после ще отвори кисията за да върне подаръците за спечелването на президентските избори които получи от запада.