99

Позор

преди 6 години

Нито една от британските ракети не стигна до своята цел. Това е ПОЗОР!!!!! Бих си подал оставката ако съм британски военен и имам поне малко чест.

98

Анонимен

преди 6 години

ООН категорично каза , че не подкрепя тази лудост , а държавите терористи нека си се подкрепят колкото си искат - света им гледа сейра и в момента се превива от смях след ракетното фиаско тази нощ.

97

Анонимен

преди 6 години

Сирия успя да неутрализира 70% от "умните ракети" на САЩ, Великобритания и Франция, само с остарялото си въоръжение, датиращо от времето на Студената война.

96

Анонимен

преди 6 години

71 от общо 103 ракети, изстреляни от силите на САЩ, Великобритания и Франция, са били свалени отсирийското ПВО.

95

Додо

преди 6 години

Канада подкрепя ударите по Сирия, посочи в изявление премиерът Джъстин Трюдо,============Хаха! Тоя клоун па къде се вре?!? И кой пита изобщо Канада - дълбоката ислямизирана провинция на Териза Мей!

94

Анонимен

преди 6 години

Световните терористи се подкрепят един друг!Едните извършват военна агресия срещу суверенна държава, в нарушение на всички международни договори, без резолюция на ООН, а другите безусловно изразяват подкрепа!Кой подкрепя терористите извършили военна агресия срещу Сирия?:Япония- страната която между 1941 г. и 1945 г. окупира Китай и изби над 20 млн. китайци!Канада- която все още не се знае чия колония е: на Франция, Англия или САЩ!ЕС- окупиран от военни бази на САЩ, както при Хитлер!

93

Додо

преди 6 години

Това фиаско с тази инвалида военна операция беше победа за Партията на Войната, Deep Government, Глобалистките Елити... и всичките други nicknames на Илюминатите! Щом Обама и Ердоган ръкопляскат, знаеме, че Сатаната ликува! ... Ал Кайда също! Не ми го побира главата, и неискам да е така, но изглежда Тръмп беше изигран!

92

Анонимен

преди 6 години

Руснаците дори не се наложи да се намесват- Сирия успя да свали повечето ракети на САЩ-Великобритания-Франция съвсем сама. Целта беше да се покаже колко смешни са напъните на държавите от въпросната коалиционна тройка. Не могат да се справят с Асад, а са тръгнали да показват мускули на Русия...

91

Анонимен

преди 6 години

Днес, шефа ви да не е масон? Защо цензурирате критикуващите сатанизма ? Знаете, че се подготвя масов геноцид в целия свят, не само в Сирия, вместо да информирате хората, вие застанахте на страната на убийците. Такива лъжливи медии като вас, ще си платят за дезинформацията жестоко. Това не е заплаха, е предсказание, което ще се сбъдне.

90

Мнение

преди 6 години

Днес в небето над Сирия се срещнаха оръжия произведени в СССР преди 40 години с оръжия (също проектирани преди 40 години). От днешния тотален провал за САЩ и останалите, почвам да си мисля, че ако по време на студената война беше възникнал сблъсък между Варшавския договор и НАТО то победата щеше да е за Варшавския договор.

89

Анонимен

преди 6 години

трябва да направят списък с най-хуманните смъртоносни оръжия на двадесет и първи век

88

Анонимен

преди 6 години

Пантцир-С1 е страхотна играчка, има много клипове в ютюб. Аpple могат ли да напарвят нещо такова, нали се барат хай -тей, с техните "високотехнологичните" джаджи дето пиукат и светкат и правят селфита.

87

Анонимен

преди 6 години

И какво излиза сега, нямаш ли си пушкала с които да подпали чергата на недосегаемите отвъд Голямата вода "демокрацията,, в кърпа ти е вързана.

86

Анонимен

преди 6 години

Някой може ли да ми каже защо тия ракети имат такива дълги реактивни струи? Повече ми приличат на лазерни лъчи от Межсузвездни войни. Все пак там действат Космически войски на Русия

85

Анонимен

преди 6 години

Голяма част от ракетите са били свалени от сирийското ПВО. Целият свят се смее на САЩ, Великобритания и Франция. Три суперсили не успяха да поставят на колене Асад, който освен, че не контролира напълно цялата си територия, също така е президент на съсипана държава.

84

хъук

преди 6 години

шепи4ка хора подкрепят!!подкрепят се!! не вси4ки хора!! но ние какво сме.... мравки!! а това независимост,оон,суверинитет,право....!!има само тайни служби,тайни операзии,незаконно пребиваване на 4ужди територии,бандитизъм...

83

Киро Х

преди 6 години

Всяка от изстреляните 100 ракети Tomahawk е с цена $1.45ММ. Това прави общо 145 милиона долара! Настрана въпроса, че 70 от тях бяха обезвредени високо в небето, но тези 145 милиона долара можеха да се налеят в американската инфраструктура, която в определени щати е като в държавите от 3-я свят! Е това разгневи електората на Тръмп, който го избра за да НЯМА война в Сирия!

82

Един

преди 6 години

Най-страшното за Тръмп, Мей и останалите е че тяхната атака (проведена без одобрението на ООН) беше ОТРАЗЕНА от оръжия, за които руснаците почти са забравили за тяхното съществуване. C 300 и C 400 не се включиха в отбраната.

81

Анонимен

преди 6 години

Дойдохме, вдигнахме малко пушилка, отиваме си. А кървавият диктатор Башар Асад да внимава, че-еее... може пак пушилка да направим!

80

Анонимен

преди 6 години

Време е цялото ръководство на ЕС да бъде уволнено, а длъжността "президент на ЕС" ликвидирана. В ЕП единствените депутати трябва да са държавните лидери на страните-членки, а всяка позиция на ЕС да се гласува пряко от населенията на членките.