28

Анонимен

преди 6 години

До 32 дрон: Дроне, какво общо има тук загинали, човещина и морал с неадекватните мерки на полицията ? Да ми обясниш може ли, че не се сещам ? От такива като теб които не знаят как да реагират и гласуват България е на това дередже ! Някой да си прочел да не почете паметта на загиналите ?

27

???

преди 6 години

Много странна работа. Как колата е била под автобуса, след като той влиза в канавката, която го обръща надясно. Шофьорът явно е завил рязко надясно и в влязъл в канавката, а не наляво, както предполагат някои. На снимките добре се виждаше в какво положение са колелата. Това с колата под автобуса обче, не мога да го разбера. Кола с тегло тон максимум тон и половина не може да обърне около 17-18 тонен автобус.

26

Ангел

преди 6 години

Каква е тая кола под автобуса .До сега медиите напълно друга история описах.Злополучното рено го видях ,беше ударено леко в дясно.Но сега разбирам за друга кола под автобуса .Тя от къде се е взела?!?!

25

Анонимен

преди 6 години

До 23...Сериозно ли бе ? И каква да е скоростта - "при по-висока" ? Ти имаш ли хабер поне малко от физика ?

24

ИНТЕРЕСНО

преди 6 години

Тук нещо Историята издиша - Колата е била под Автобуса - това вярно ли е ?

23

Ангел

преди 6 години

Тоя същия щеше да бие репортера на БТВ ,който се беше приближил непосредствено до обърналия се автобус

22

Директния

преди 6 години

До Анонимен - Няма как лек автомобил да обърне многотонен автобус .Ako му се забие под задна лева гума директно го обръща в дерето при по висока скорост

21

до 19

преди 6 години

Отчало пътя беше затворен изцяло , а по късно срязоха мантинелата ! И все пак 4 часа закъснение ???!!! Спиране на движението и в другата лента ??? Не спазване на дистанцията ? На излизане от София също опашка ... 4 часа и там ... Незнам ... Автобуса по принцип не беше на платното и е интересно защо беше това задръстване ... Огледите са час ,два , ама повече от 4 часа са ми в повече Извинете !!

20

до 17

преди 6 години

До АНТИ,не хоара,а българите, и защо им е да спират,няма да спечелят нищо от катастрофата,българите нямат сърца,а калкулатори,без да имат интерес добър ден няма да ти кажат,ти ги търсиш да помогнат на пострадал и то безкористно,хахахаа

19

Анонимен

преди 6 години

Никога по магистралите на Европа каквато и катастрофа да стане / присъствал съм на две много тежки с повече жертви от тази /, не се затварят всички ленти от посоката, винаги има поне една която да пропусне трафика, може да е бавно но колите се движат, това в България което го правят е неадекватен и неразбран хаос с причинител и виновник Бг-полиция ! Некадърни са ви всички управници във всички инстанции, шуробаджанащината е в разгар при вас ! Няма достойни хора за да си подадат оставките !

18

до 8

преди 6 години

Отделно колко коли караха в аварийната лента вместо да оставят линейките само да карат по нея за да стигнат по бързо ... Нормално ли е това ? Кажете ???

17

АНТИ

преди 6 години

Хората станаха (много) лоши !Днес - човек за човека е вълк.

16

до 8

преди 6 години

Ако наистина им пукаше на медиите и на другите присъстващи щяха да хвърлят тея камери и без тях да помагат , да вадят ,да оказват помощ и подкрепа ,да извозват пътници с колите си . Ето това трябваше да направят зяпачите жадни за клюки , но не стана това и сега търсим виновни . А кажете кой е виновен ????

15

Анонимен

преди 6 години

Шофьор на ТИР съм / 33 г. стаж /и категорично заявявам, че автобусният шофьор е виновният за обръщането на автобусът ! Няма как лек автомобил да обърне многотонен автобус, има огледала за задно виждане, той явно не е наблюдавал пътят зад него и един допир отстрани / имало е само драскотина от лекият автомобил / няма как да преобърне тежката машина, хлапето /автоб.шофьор/се е стреснал /от допира / и е реагирал неадекватно на ситуацията като е завил воланът наляво което е довело до преобръщането !

14

до 8

преди 6 години

Никой нищо не правеше . Катастрофата е станало в 11, а автобуса са го вдигнали към 20 часа !!! Незнам какви огледи са правили , но много хора снимаха седящите " специалисти " на които по между другото им беше и смешно ! Вие кажете в каква държава живеем ?? На кой да разчитаме че ще ни пази и ще бъде коректен ?? Ние нямаме отговорност нито към собствения си живот нито към чуждия ! Нямаме уважение към болката ! Пътните молеха да не ги снимат медиите !

13

до 8

преди 6 години

Вчера в 7 и 10 шофьора беше един през целия път ! Хората бяха разстроени , отново звъняха да диспечерските , отново звъняха на медии , ДАИ и други компетентни . Никой отново не обърна внимание , че нещата не са както трябва . Опашката беше много дълга преди Вакарел . Влязохме в София с 4 часа закъснение . Автобуса още не беше вдигнат ! Имаше още хора , но от институциите бяха дръпнати чардаци и седяха на сянка !

12

до 8

преди 6 години

Искаш ли да ти кажа какво стана вчера . Аз пътувах с автобуса 7 и 10 от Бургас . Автобусите за поред път бяха сляти. Автобуса потегли в 8 без 15 от автогара Запад ,вместо от Юг в 7 и 10 . По принцип сливат в 6,7 и 10 и 7 и 30!!! Така че ние с по късния да благодарим на Господ !!! Та движихме с час закъснение , понеже Ивкони нямат пътници и сливат часове и маршрути ! Хората изпуснаха полетите си , други прегледи , но тях това не ги вълнува ! Важното е да оберат пътниците !

11

Анонимен

преди 6 години

"Ю. Ивкони" са бан'дити!2000 г. им платих за виза/оставих им адрес и телфон/,след това се отказах и предпочетох друг превозвач до Испания след като разбрах,че са мутри!След коректното ми обаждане,че се отказвам да пътувам с тях/не съм използвал и визата им защото използвах нова такава/те дойдоха пред домът ми със заплахи,че ако не пътувам с тях семейството ми щяло да пострада,но не са знаели,че аз съм ловджия и имам законна ловна пушка,върнах се у дома,излезнах с пушката и познайте,запалиха и из

10

Анонимен

преди 6 години

Ами, ако другият път ти се окажеш непознатият с проблем на пътя?

9

Анонимен

преди 6 години

четейки коментарите разбирам защо ще изчезнем като народност ,за добро ще е