30

Анонимен

преди 6 години

То и аз се заканих на Жан Клод Вандам ама ми счупи зьбите

29

да

преди 6 години

Ще има затваряне на граници.За първи път сме от правилната страна.Българите заслужаваме да си починем и да поживем като хора.Успех на рашките в тази тяхна геройска битка,те друго не могат да правят така или иначе.

28

Анонимен_777

преди 6 години

Русия не е Виетнам... макар че и там не успяха ! Разумно е да размислят, балистичните'' не ги ловят санкции...! При ядрен конфликт - повече територия + повече ядрени'' = победа ! Елементарен факт...

27

Факт!

преди 6 години

Руснаците е ясно че с конвенционална армия няма как да се опълчат на която и да е страна от НАТО.Те разчитат единствено на ядрен удар.Въпроса е доколко са развили противоракетният си щит!

26

Ангел

преди 6 години

Утре и той като Тръмп ще се отметне, но ще измисли по добро оправдание като на пример че са му хакнали Туитъра. Точно в този момент на непрекъснати репресии срещу Русия въобще не биват да се гъбаркат с Путин защото усещам че взима да му писва човека от всичко е на косъм да му прещрака нещо в главата и да задейства системата ''Периметър" (Мъртва Ръка) и да тегли една голяма ***.*** на целия свят за има няма 20-30 минути!

25

Анонимен

преди 6 години

До ЗозоТой хубаво смъква рублата, ама руснаците за 2 дена си вдигнаха международните резерви с 1,5 млрд. и си изкупуват обратно акциите докато са евтини... Накрая да не стане обратния ефект ?

24

ТРЪМП ОМЕКНА

преди 6 години

на КИМ ЧЕН УН.../брей че сложно с тия имена/ та на ПУТИН взел да се дръвчи. Тия бизнес похвати - шантажи не минават на полковника от КГБ

23

Меката

преди 6 години

Китка се закани,ха,ха!

22

Igralec

преди 6 години

Имам чувството че Тръмп от Туитър не излиза....

21

КЪВ Е ТОЯ БЕ

преди 6 години

Да не е ВАНГА, че да знае бъдещето. ТЯ ПРОЧИЦАТА каза: СИРИЯ още нее паднала. И Света ще бъде спасен от княз... ВЛАДИМИР....

20

Зозо

преди 6 години

Хахахаха, че Бай Дончо с един туит сваля рублата с 20 % камо ли нещо по - сериозно да направи :))))))))))))))))

19

Невежа

преди 6 години

Моля, кажете защо наричате англетата "кравари"?/ама сериозно/.

18

Българин

преди 6 години

Коя агресия?

17

Анонимен

преди 6 години

То така викаха и за Северна Корея , па като им се озъби Кимчо подвиха опашки и се чудеха на къде да хванат , един самолетоносач даже обърка пътя .

16

Анонимен

преди 6 години

Путин да се готви за твърдия и чепат.

15

Анонимен

преди 6 години

А защо ли никой в САЩ не се интересува от децата, застреляни, като улични кучета в Американските училища, но им пука за фалшивите новини от Сирия? Безочливо и вулгарно бплеме!

14

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е *** Русия да се поочисти!

13

Анонимен

преди 6 години

Всички ли наглосаксонци и кравари са изкукуригали? Най добре е Путин. Хич да не се връзва на дрогираните бледолики. АНГЛИЯ и САЩ са най големите престъпници на всички времена в света. Сега пък бабичката Тереза Мей заплашва че ще напада Сирия без разрешение на собствения си парламент. Двойката Мей и Тръчп да бъдат съдени в Хага.

12

Andreshko

преди 6 години

Няма значение,кой би победил в тази война,защото останалите живи хора няма да имат живот. Цял живот ще трябва да прекарат в бомбоубежища и никога повече да не видят слънце заради радиацията...Това ли искат да докарат на света тези ***.лоум.ници?

11

Иво Инджев

преди 6 години

АМЕРИКАНСКАТА АВИАЦИЯ Е ИЗТРЕПАЛА ВЕЧЕ НАД 200 РУСНАКА САМО ПРЕЗ ФЕВРУАРИ .ХВАЛА БРАТЯ !ГОРНА ВОЛТА С РААЕТИ, ПАК ЩЕ БЪДЕ НАРИТАНА .