21

Илия Пенев

преди 6 години

Не ми пука за за демокрацията аз и без това не я обичам. Искам равенство пред закона за всички, подобаващо заплащане на труда, безплатно здравеопазване и образование и повече загриженост за българите а не за малцинствата!

20

Анонимен

преди 6 години

И кой го казва ? Имерията на злото с най многото затвори ? Какво е това Nations in Transit ? Транзит към нов световен ред ли ? И кой ви дава право да анализирате чужда държава ? Ние правим ли доклади за вашата демокрация ? И повярвайте ми, ако направим, ще заемете едно от последните места.

19

Анонимен

преди 6 години

До ИЛИЯ ИЛИЕВ 13Ти вместо да се "грижиш" за англо-саксовете които УПРАВЛЯВАТ днешният святси виж оаканите ***.Виж КОЙ си избрал да те Оправя и заповядай пак ...........В провинцията рупате доматите с коловете, баламурници.

18

асен

преди 6 години

Значи вървим по верния път щом тия ни критикуват , явно вече не щем да им играем по свирката и не си изпълняваме плана "Ран - Ът "!!!!

17

Анонимен

преди 6 години

Леле каква "новина".Тези американци откриха топлата вода.Само дето ние това си го знаем и без проучвания.Проблема е че именно САЩ докара на власт престъпника Борисов на власт и от тамдемУкрацията утече в канала.Сега си живеен в късният соц с копие на селянина от софийските села Тато заменен от Боку.Е, значи не е важно международното положение защото СССР или САЩ като доминантаГаньо си избира все един и същи генотип да го Оправя, а именно, полунеграмотен и нагъл сел*як.

16

ха добро утро

преди 6 години

Че в България кога е имало демокрация ,че да се влошава ?!Аз не помня в България да е имало демокрация ! Имало е преди фашисткия решим ! По време на фашизма и най-вече след фашизма когато комунистите заграбиха всичко , от тогава няма демокрация ! Сега техните деца и внуци взеха на безценица всички заводи ,хотели и др. ,всичко което носи печалба , а ние им робуваме !

15

Анонимен

преди 6 години

В България никога не е имало демокрация.

14

До кое кмета

преди 6 години

Цялата им работа е такава и после ми реват-Ми ние не знаехме.

13

радев

преди 6 години

щото не се джендеросахме

12

П.Петров

преди 6 години

Каква демокрация при *** народ?!България е в червена мутроолигархия, никаква демокрация! Просто комунистите заграбиха държавната собственост и станаха брутални капиталисти.Качествено масово образование,независима съдебна система,независими, свободни и конкуриращи се медии и медийно разпространение с прозрачна собственост и финансиране,ОБРАЗОВАНО И ДОБРЕ ИНФОРМИРАНО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО! Когато ги има тези неща, тогава можем да говорим за демокрация! Иначе си е все форма на някаква олигархия!

11

X

преди 6 години

Как изведнъж демокрацията е в опасност??? Тези да видят себе си и да не дават акъл! Когато демокрацията стигне до Щатите , в България ще е вече истински комунизъм, такъв какъвто го е описал Томазо Кампанела !

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Не само! Изобщо България напоследък се държи много недемократично. Взе да си търси и пази интереса. Осмелява се да се опъва на мозъчните промивки и "актуализирането" на българското съзнание по краварски тертип и пълнеж. Не забравя 1337 годишната си история, рода си и славните си мъже не"***". Не приема, че е примитивен туземец, както упорито и внушават западните "експерти" с опит от джунглите на Амазонка и Конго... НЕДЕМОКРАТИЧНО!

9

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До аз-ътХа ха хаЧувал ли си шарената черно-бяло крава!Много мляко дава!Това е и модела на бъдещия американец, но сега добавят още един кат!И ще изглежда така бъдещия американец;кат бяло,кат черно и кат жълто!ха ха ха Шега разбира се!Но е истина ,че в САЩ отдавна не се спазват основните закони в природата за естествения подбор!И нормално това да има последствия.А те ще бъдат в ниско ниво на интелегентност на американеца!Явно няма нужда от умни и работни хора!А това е гибел!!

8

хаха

преди 6 години

Бойко Борисов наистина ще влезе в историята като направи Българите най бедните,корумпирани,умиращи и анти-демократични в ЕС!Браво Бойко - пълен резил!

7

ХА

преди 6 години

Държавата терорист САЩ говори за демокрация!?о чудо....

6

аз-ът

преди 6 години

В момента в НЕТА се предава изслушването на Цукербург в Сената. Некав бял сенатор от Северна Каролина близо 10 минути спори с него, защо в 5 те ТОП дикретора на Фейсбук няма нито един черен /афроамериканец/. Тая "държавица" няма нужда руснаците да я нападат, тя отвътре е толкова гнила, толкова прокажена, обществото им е толкова лицемерно, ЛИБЕРАСТИЯТА като рак ги разяжда. Значи трябва 5 добри профита да бъдат уволнени, за да се сложи на тяхно място черни. Цукербург го гледаше с ококорени очи?!

5

Анонимен

преди 6 години

Уаааууууууууу...............странно.........аз сега пък ЗА ПАРВИ ПЪТ чувам, че в България ИМАЛО "демокрация"!!!!! У-ха-ха-ха-ха...........да не повярва човек, какви чудесии имало тука!!!!

4

бате ти кольо

преди 6 години

ОПАААААААЩОМ ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ СЕ ВЛОШАВА.....ЗНАЕТЕ КАКВО СЛЕДВА?-МАЙДАНЧЕ! СКОРО ОЧАКВАЙТЕ ЯНКИТЕ ДА НИ НАУЧАТ НА ДЕМОКРАЦИЯ И НАС!!КЪДЕТО АМЕРИКАНСКИ ЧЕПИК Е СТЪПИЛ,ВИНАГИ Е ИМАЛО ПРОБЛЕМИ И ВОЙНИ! АМА НА КОГО ДА ГО ОБЯСНИШ?-НА ТЪПИТЕ МЛАДИ ФАШИСТИ ЛИ?

3

Ха-де

преди 6 години

Сефте разбирам, че сме имали демокрация в България, мене повече на някаква мафиотска структура от бананов типми прилича държавата.

2

Анонимен

преди 6 години

не случайно големи инвеститори си продават бизнеса и бягат от БГ. корумпираните суджуци докато са на власт така ще е