35

О О Н

преди 6 години

До 31 на запад ПАРИТЕ се вадат с качествен продукт и като го произведеш. Това е ценност от години. Предавана от родители на деца.ТЕ МРАЗЯТ ТИЯ корумпирани СОЦ. ТАРИКАТИ като наште и руски мафиоти.

34

Д1

преди 6 години

Тази още ли не е подала оставка ?

33

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера - искате държавата да си защитава гражданите,а подскачате когато Амерка прави именно това.Желяз е застрашил с действията си живота на американските граждании именно за това го издирват по целия свят и ще го съдят.Я пак помислете какво точно искате.Или викате - щом е наше момче българче, няма как да е виновно нали.

32

Анонимен

преди 6 години

Корпорациите си поръчват затворници-роби от колониите..

31

до 31 антизапаблабла

преди 6 години

Пич, много ги бъркаш 2-та щата нещо. Махни си антиблабла очилата и осъзнай, че "запада" си защитава гражданите и то добре. Това, че ние не го правим или го правим зле е отделно нещо. Този е извършвал антидържавна дейност и ще го гонят. Я се замисли, войната в Сърбия като беше - тогава имаше ембарго, но никой не го спазваше, еле пък на митниците. Някой да е видял осъден? Ето това е разлика между Държава и държавица, каквато сме ние.

30

Анонимен

преди 6 години

В САЩ те съдят на 20г. и си роб на корпорациите , затворите са частни , и се работи в робство..

29

антизападопоклонник

преди 6 години

До до 12,"цивилизования свят"- ти добре ли си ве, я се опомни малко! Да не искаш да ми кажеш, че съществува някаква правда в този "цивилизован свят"? В този т.нар. цивилизован свят, както и другаде действа само едно правило- "За милиони няма закони, за кокошка няма прошка!"

28

Анонимен

преди 6 години

Тази компания ще да е на някой а...американец,имаше една такава у нашенско дето шефа а...американец пък си тормозил нашенския персонал що наел и ги попържвал от туй че си нямали а,,.американско гражданство,а оня бил с такова и се уредил да върти номера по света,хайде откъде толкоз самолетни части и то какви самолети като оня ден пуснаха ракети по тях и едва спасиха сирийските да не останат без тях щот от съседния сектор се лишиха от няколко,ето части колко щат,пък и не само от таз техника,купища

27

Анонимен

преди 6 години

В САЩ се изпълняват смъртни присъди тоест екзекутират хора като през 15-ти век!

26

Tangra

преди 6 години

Пуснете момчето, пък после си решавайте!Държава мащеха. Новите фашисти са на власт.После що е имало народен съд. 60 дена ще го държат за всеки случай. Щото фюрера така казва. Новия Вапцаров

25

Тенкю Цветанов

преди 6 години

Осем висши магистрати от които членове на Висшия съдебен съвет (ВСС), са командировани за две седмици в САЩ. Всички разноски се поемат от Фондация Америка за България и сега грози смъртно наказание всеки Българин имал допир с Американец!

24

Анонимен

преди 6 години

Америка за това е велика. Защото защитава гржданите си нявсякъде по света.А България, то е ясно че е последната дупка на кавала. Надупена на всички възможни страни и с пет чупки в кръста.Вижте премиера и всичко става кристално ясно.

23

Анонимен

преди 6 години

ХУВЪР БЕШЕ КАЗАЛ :"НИЕ ВИНАГИ НАМИРАМЕ НАШИЯ ЧОВЕК".НЕ Е ЛЪЖА МАЙ...НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СКРИЕ ОТ АМЕРИКАНСКОТОПРАВОСЪДИЕ... НИКЪДЕ ПО СВЕТА ... дори в малка България ...

22

Анонимен

преди 6 години

Трябва да вярваме в най-добрата правосъдна система в света.Ако той е невинен аз смятам, че ще бъде оправдан.Там ще бъде изправен пред съд и ще има всички права и защита, за да докаже невинността си

21

Анонимен

преди 6 години

По Федералното законодателтсво на САЩ за съучастничество и принадлежност към терористична група, присъдата може да стигне до 84 години затвор ... за съжаление.

20

Бай Ставри

преди 6 години

Цецке, втори етаж, южно крило, килия 213, строг но справедлив, чакам те!

19

Анонимен

преди 6 години

Желязко, кажи че не си знаел, дай им хиляда долара и ще те пуснат.

18

Активист на БКП

преди 6 години

От стругар юрист не става ! Мадам Цачева...

17

Анонимен

преди 6 години

Споко Желязко, ако те осъдят да излежаваш присъдата си в ЦСЗ, ще си излезеш като пич пред парадния вход. Като едни други двама наскоро.Виж в Алкатраз ще ти бъде малко по-турдно да си излезеш като на Парад през парадния вход/изход.

16

Анонимен

преди 6 години

И в България и в САЩ, това което е правил се счита за престъпление. Друг е въпроса че при нас такива минават между капките. Заради това, че е виновен по законите и на 2-те държави, ще го екстрадират и съдят като стой та гледай. Вече къде ще излежава, не знам. Не знам също и къде е по-добре, щото посоката на обвинение няма да е криминална дейност, а престъпление срещу държавата иначе казано - тероризъм, което е по-лошия вариант.