184

Анонимен

преди 6 години

Сега са измислили нова тема за антиамериканска пропаганда.Да ама тоя Желяз не става защото е мошенник.

183

Гогата

преди 6 години

Значи прокуратурата чака документи от САЩ. А на какво основание го е задържала? На честна дума или за отравянето на Скрипал?Да напомня на прокурора, че Народният съд е изпратил доста магистрати в Белене и по-далеч.

182

Анонимен

преди 6 години

Да не си ги е съхранявал в мазето си тия части , че той да е виновен. Нали е изпълнявал нареждания , по принцип някой трябва да му утвърди план с кои фирми да кореспондира.

181

Анонимен

преди 6 години

Значи ако сирийски съд поиска екстрадиция на американски ог базите за агресия в Сирия ние трябва да ги екстрадираме като военнипрестъпници.

180

офицерса дъщеря

преди 6 години

До набедени българив крим няма руски военни.

179

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Илия - Варнаабе ти толко ли си *** или поддържаш дискусия? напиши му името в гугъл на тоя служител

178

Илия - Варна

преди 6 години

Хора опомнете се. В България ли живеем или в сащ. Този човек е служител в кол център, няма нощо,ама нищо общо със законодателството на краварите. Не е нарушил наши закони, работил е да си осигурява живота. Аз не желая да живея по техните закони, ако не им харесва да се махат. Живели сме без тах и ще пребъдем без тях. Опасявам се само, че нашите политици и законотворци за пореден път ще предадат Българин за чужди интереси.

177

Анонимен

преди 6 години

За мошениците незабавна екстрадация.

176

месара

преди 6 години

виновен или не, ше се разбере. обаче вижте какви присъди раздават в САЩ, ако и тук се прилагаха такива присъди, си мисля че щеше да е по добре, за няколко години *** ше изчезне

175

Аз

преди 6 години

Щастливец! Отива на 30 пъти по-добри условия в американски затвор, от колкото на свобода в Чалгаристан!

174

201

преди 6 години

Свобода и демокрация по американски!?Че, то си е чиста диктатура!Сега разбрахте ли защо западните "демократи" са настръхнали срещу Путин???Краварите могат да съществуват единствено грабейки и налагайки "демокрацията" си над останалите държави чрез насилие.Жалко за момчето, но не първият нито ще е последният, който ще попадне в краварското "Белене".

173

Анонимен

преди 6 години

"Значи Желяз (егати името) нищо не знаел !!! Ха хаааа.... тия да ги разправя на баба си.Всеки тарикат като го хванат се разболява и нищо не знаел."Не усещаш ли какъв безродник си бе американски гъзoлизeцo?

172

Анонимен

преди 6 години

Значи Желяз (егати името) нищо не знаел !!! Ха хаааа.... тия да ги разправя на баба си.Всеки тарикат като го хванат се разболява и нищо не знаел.

171

Анонимен

преди 6 години

Въобще да не сте посмели да го предавате на наглите американци. Не стига, че визи ни налагат въпреки, че сме член ЕС, ами и не са подписали договор за екстрадиция с нас. Тоест ако ние поискаме нечия екстрадиция от САЩ, САЩ няма да ни го предаде дори да е виновен. Покажете им един среден, само това заслужават.

170

Анонимен

преди 6 години

Оная пундафела на правосъдието да е видим сега

169

Кошмарът България

преди 6 години

Ти си неудобен на шефовете затова ще бъдеш екстрадиран в САЩ и осъден на смърт!

168

иван гешев

преди 6 години

кога най-после,тумора САЩ ще бъдеиэряэан от тялото на света????е

167

Кой убива БГ и защо

преди 6 години

Това е поредната жертва на корумпираните български власти която бива екстрадирана в "демократична" USA и заплашвана да бъде осъдена на смърт!

166

Анонимен

преди 6 години

Това е голям цирк...... Даже през тоталитаризма не ги пращХа В Сибир пионки с пионки

165

реално

преди 6 години

Или как България си продаде гъ*за на САЩ благодарение на няколко корумпирани магистрати,Цецка и Цецо!