29

Анонимен

преди 6 години

На деда Ванга глупостите.Да се е сбъднало нещо, което е казала?Ако вярваш на жълти сайтчета да, иначе НИЩО.Обикновено за предсказанията й се разбира след като нещо се е случило.

28

демократ

преди 6 години

До ПичЩо не отидеш за американска виза за да цунеш Тръмпа по пъпа като си толкова ербап,джендърино!Ама не ти стиска,щото знаеш че някое негро в униформа ще те стисне за мършавия врат щом почукаш на посолството и ще ти набие такъв шут,че ще излетиш като Месершмидт и ще се приземиш на битака в Малашевци.

27

game1

преди 6 години

Абе, *** пропагандата била в България още от 90-те години..

26

Petrov

преди 6 години

По пр ост ите български мъже решиха че ако сексуално се смята за жени като американците това ги прави "по висши". Щото американците имали самолетоносачи. Плашели с тях разни африканци, сомалийци и българи. Ами добре бивши момчета, обувайте бикините и тръгвайте да си търсите червило за да бъдете "американци".

25

Анонимен

преди 6 години

"Що ке чините с оня маймун, бре?"Имала е предвид Ели Логинова.

24

NIKOLOV

преди 6 години

До PetrovЗападната цивилизация на 20 век беше фройдистка то ест сексуално разкрепостенаФройдизмът тотално отрича марксизмаБелята дойде когато англо-американците се сетиха че Карл Маркс е бил британски поданик и решиха да го съчетаят с Фройд с което сами си изкопаха гроба на собствената си цивилизацияКардиналният извод на Фройд е че :"Щастието на едни е нещастие за други" то ест комунизма е абсолютно невъзможенРазврата е познат още от Римската империяХристиянството отрича и врачките

23

Дзъ

преди 6 години

аман от мания за уникалност... е, не сме уникални - п р о с т и, суеверни и нищо особено не сме. Били сме уникални по времето на цар Симеон... от тогава подтичваме геополитически след великите сили. Айде успешна седмица

22

Анонимен

преди 6 години

91-ва и на един наш комшия (шарлатанин) му се беше явил св. Спас на бял кон, после и дева Мария, и в един хубав ден половината град, регионалната теливизия, попове, имами, равини, де що имаше свят човек се изсипа на една могила да чакат идването на св. Георги. Ни свети Георги се появи, ни свети Спас. На края поне направиха един параклис. След години същия почна да говори с дева МАрия и пак купища хора му се вързаха и успя да изкара добри парички.Та това в Царичина е ъщата глупост.

21

Анонимен

преди 6 години

Petrov, да не би да си висше ЗКПЧ и след 89 та си оставен на произвола на столетницата?

20

Пич

преди 6 години

"Във Вашигтон в Сената има мъже които се смятат сексуално за жени и се дразнят като им се смее цял свят."Кой им се смее бе, ***? Ти ли, дето нямаш 20 лева да си купиш гуменки? За 200 години тези хора изградиха държава, която е лидер в цял свят и като икономика, и като армия. Я *** да им се посмееш малко на самолетоносачите, на авиацията, на флота, на пехотата? Не мога да разбера защо хора, които са на последно място по всичко, непрекъснато се самозаблуждават, че са по-умни, по-красиви, и т.н

19

Зозо

преди 6 години

Няма никаква ***, светлини и др. глупости. Делнали са си 16 мил. лв. После дрънкане на празни приказки по медиите.

18

Petrov

преди 6 години

Във Вашигтон в Сената има мъже които се смятат сексуално за жени и се дразнят като им се смее цял свят. И изпрашат армията да им пази "правата на жени", защото това било "демокрацията". И така е вече 200 години.

17

Софиянеца

преди 6 години

Чисто теоретично, АКО бъде намерен такъв двуполов човек и се докаже, че е "първия човек", "от там е произлязал човешкия род" и т.н., това ще означава практически край на всички религии (поне логически), край на дарвинизма и т.н.

16

Пич

преди 6 години

Нищо необичайно - военни, необразованост, безпросветност, комунизъм, пророчици, ясновидци, простолюдие, и т.н. А в това време в нормалната част на Европа се е развивала ударно компютърната техника, комуникации, зараждал се е Интернет. Ние сме копали дупки и сме питали Ванга какво ще намерим вътре. И някой се чуди защо сме най-бедни в Европа? Ами нали наследниците на тези шапкари и на селяците, които направиха Ванга "феномен" в момента градят "модерна България". Къде бе?!

15

Анонимен

преди 6 години

В Кремъл има едно безполово същество, дето и жена му, и любовницата му го остави.

14

Анонимен

преди 6 години

не знам до кога ще ви се внушава,че Ванга е пророчица

13

Антон

преди 6 години

16 млн. лева 1991 г. са си били много пара

12

Да

преди 6 години

За наука пари няма, но за простотии бол.

11

ined

преди 6 години

Тръгнали да търсят съкровище само че ги е подгонил двуполовия маймун

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимно 15Много сте!!!!