176

Русия потъва

преди 6 години

Русия бавно, но сигурно потъва а това не е добре за никого...

175

Анонимен

преди 6 години

Русия не откри следи от химическо оръжие в ДумаСАЩ не откри следи от живи руснаци в Сирия.

174

Анонимен

преди 6 години

Картинката е много трогателна.Знаеме как се снимат такива картинки.Т.пите янки и евреи така и не измислиха нищо ново.Акъл море глава шамандура.

173

Браво

преди 6 години

Браво на руснаците , скрили са химическото оръжие веднага.

172

Тъжната кобила

преди 6 години

Пак лъже, като за световноАко рушки химици идат в Дума ще бъдат одрани и опечени първо и най- важноКви проби, кви пет лева?!

171

православен талибан

преди 6 години

Свалихме девет от изстреляните осем ракети и кривината на земята не ни пречи, га-га-га

170

ККК

преди 6 години

До Изявлението Срамно и долно е даже да се цитира този лъжлив кон по бълг.преса.Крайно време е тези тримката Асад,*** и оня *** от Иран да ги вадят от канавките,като либийският бащица или Садамчо-все невинни ***.

169

Анонимен

преди 6 години

СЕВЕРНА КОРЕЯ КАПИТУЛИРА!! ИРАН Е НА ЕДНА ПЛЮНКА ЖИВОТ! КИТАЙ РЕЖИМА ВНИМАВА КАКВО ПРАВИ ЩОТО И ТЕ СА НА ЕДНА ПЛЮНКА ЖИВОТ! В КИТАЙ НАСЕЛЕНИЕТО Е В ПЪТИ ПО-УМНО И МНОГОБРОЙНО ОТ ТОВА В РУСИЯ И ВДИГНЕ ЛИ СЕ ЩЕ ГО СМАЖЕ РЕЖИМА ТАМ ЗА НУЛА ВРЕМЕ!!! ----------- НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО СЛЕД ЛУЦИФЕР В ЛИЦЕТО НА РЕЖИМА НА КОМУНИСТИЧЕСКА АНТИХРИСТКА РУСИЯ ОТГОВОРНА ЗА ИЗБИВАНЕТО НА ХРИСТИЯНИТЕ ПРЕЗ НОВИЯ ВЕК Е НАПЪЛНО САМА!!!

168

Анонимен

преди 6 години

ВРЕМЕ Е ПРАВЕДНИЯ СВЯТ ДА СЕ ОБЕДИНИ И ПА УНИЩОЖИ ЗЛОТО В ЛИЦЕТО НА РЕЖИМА НА КОМУНИСТИЧЕСКА АНТИХРИСТКА РУСИЯ !!!

167

Анонимен

преди 6 години

До Руски шегиАз й вярвам!

166

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен с главните буквиТрола е един и си ти!

165

възмутен

преди 6 години

До хе хе (168)А какво стана с Фукушима? Да не би за Фукушима да имаше повече информация?!Някой случайн да ти е казал, че рибата от този риболовен райнон през Украйна се сипва в България в консерви или замразена?За Чернобил може да излъгаха, но за Фукушима дори ни карат да ядем радиоктивните риби!

164

Анонимен

преди 6 години

ТЕЯ ДЕТО ГИ ХВАЛЯТ ВЪВ ФОРУМА *** ОТ РУСИЯ СА ВСЪЩНОСТ САМО ЕДИН!ЕДИН ПЛАТЕН *** Е НАЙ-ВЕРОЯТНО ОТ РУСКОТО ПОСОЛСТВО И ТОЙ ЦЪКА ПО 10 ПЛЮСЧЕТА И МИНУСЧЕТА В ЗАВИСИМОСТ ОТ КОМЕНТАРА ДАЛИ Е ЗА ИЛИ ПРОТИВ КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ АНТИХРИСТКА!ИЗВОДА Е, ЧЕ ЕС ТРЯБВАШЕ ДА ИЗГОНИ ВСИЧКИ РУСКИ ДИПЛОМАТИ И КАТО НЕ ГО СТОРИ ТОВА Е МНОГО ГРОЗНО !!!

163

помнещ

преди 6 години

...за което се оказа, че няма нищо общо с обясненията от къде и след какво е снимката, вече не вярвам на статични снимки! Особено ако източника е САЩ.

162

помнещ

преди 6 години

Преди време имаше фотография постната във Фейсбук, на дете спящо до два гроба и с твърдение, че е от Сирия. Оказва се в последствие, че картината е изрязана от оригинална таква и това не са гробове, а могили със съвсем друго значение.Когато истинския фотограф издирал този, който редкатирак оригиналната фотография, която е билза за изложба и протестирал пред него за редактираното с цел пропаганда изображение, редактиралият я - американец, му казал - какво толкова ще ти стане да кажеш, че е от Сирия.Така че след последната фотография на дете цялото в мърсотия от Сирия, за което се оказа, че

161

Руски шеги

преди 6 години

Никой не вярва на Русия...

160

ууу

преди 6 години

До АнонименИ защо ти е противен режимът на Путин? Защото се озъби на бандитите? Е, ще трябва да свиквате, плачете си спокойно.

159

Бесланчо

преди 6 години

Ама как газове бе,няма такова нещо,щом ви казвам значи е така,ние не правим такива работи!

158

Англичаните не лъжат

преди 6 години

Англичаните никога не лъжат. Това са най-честните хора от времето на римската империя насам. Не са нужни доказателства, честната дума стига, вервайте. Ако не искате да вервате, ще ви се наложи.

157

Аз

преди 6 години

*** ще ни вкарат във ТСВ .Още ли има *** дето не разбират,че целта е световен конфликт и редуциране на населението.