169

До 194

преди 6 години

Много ти е дълга почивката бе, не си ли начеша езика вече? Ако нямаш какво да правиш ела да береш череши, плащам по 40 лева на ден.

168

Анонимен

преди 6 години

До 192 Принтер нямам. Но за програмиране пробвай ме. И не правя сайтове с джумла, а самостоятелни устройства с 8 различни комуникационни протокола (приложен програмист съм), правя и сървъри, *** не с апаче а от скрап. И сега ще си мерим онези работи или какво.

167

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам да наемат немци. Работливи, дисциплинирани и поне 8-10 милиона немци си умират да вземат 40 лева за да берат череши. Ако немците не стигат винаги могат да внесат и французи, но на тях 40 лева са им много, защото закъсняват за работа.Големи смешници сте бе господа бизнесмени. В дива Австрия плащат 20 лева на час, хайде сметнете за 8 часа. Ако не можете да си позволите да плащате по 150 лева на ден, просто не съдете череши.

166

Анонимен

преди 6 години

"Имам диплома от Бъркли и Масачузец."Имаш принтер и интернет!

165

Анонимен

преди 6 години

"Мога да ви кажа, че ако ви събера двамата взимам повече, като работя от 8 до 10 сутринта или 2 часа. Имам диплома от Бъркли и Масачузец. А сега си чеша езика за почивка. На череши ще ме хванете през крив макарон. Имам двама сина, големия на 6 сам си пише игрите на компютъра. И тях на череши през крив макарон. Или давате 5 хилки или берете сами. И ромите няма да се излъжат за 40 лева. Ми Асенчо трето ми коси райграса взима 40 лева за 1 час да бута косачката."Слънцето залезе, отивай на работа!

164

Анонимен

преди 6 години

До 189Мога да ви кажа, че ако ви събера двамата взимам повече, като работя от 8 до 10 сутринта или 2 часа. Имам диплома от Бъркли и Масачузец. А сега си чеша езика за почивка. На череши ще ме хванете през крив макарон. Имам двама сина, големия на 6 сам си пише игрите на компютъра. И тях на череши през крив макарон. Или давате 5 хилки или берете сами. И ромите няма да се излъжат за 40 лева. Ми Асенчо трето ми коси райграса взима 40 лева за 1 час да бута косачката.

163

До 186

преди 6 години

Прав си прав е и Вежди наборе и ч.п за зеле не стават.Гледай какви сметки се смятят-Неудачници с претенции.Няма мъжкари пред клавиатурата.Истинските мъже не участват в тая ,,стена на плача"

162

Анонимен

преди 6 години

Споко бе! През нощите "новите" берът.

161

Вал

преди 6 години

Робска България,събоди се!!! Мутри,крадци,изедници и ***..ли тебе те управляват,съдират на бедните кожата и гадно злобеят. "Да го духат бедните"така си казват тези *** един на друг.Не им работете на ...........!!!Дяконе Левски,защо увисна на весилото,за чиста и свята република? А какво стана?Робска България.

160

Мързел,мързел

преди 6 години

Така е като 45 години трудоден се заплащаше стотинки,не левове.Още в края на 70те селата обезлюдяха.За беритба,и прибиране на реколта се изпращаха бригади от ученици,студенти,войници и ,,трудещи се" от градовете.Какви 40 лева и пет лева не даваха.Днешното лигаво поколение не става за нищо.Хвърлиха им тоталната слободия в ръцете и вижте ги по форумите-юнак до юнака.Кухи,хленчещи и мързеливи .350,000нито учат,нито работят,5лева нямат но ИСКАТ!?!Жална България с такива ,,чада"

159

Анонимен

преди 6 години

40 лева са 880 на месец при 8 часа работен ден. Да сложим брането 2 месеца става доход 1760 лева.Делим на месеците в годината и става 146 заплата на месец. Успех им пожелавам на работодателите. Математиката така казва, и някак вярвам на калкулатора, а не на шефа който се опитва да ми обясни колко нечовешки хубаво ще ми бъде да бера череши.

158

Анонимен

преди 6 години

Да бе да, точно така е. Все дават ли дават супер героите работодатели, но работниците са мързеливи кръшкачи. Същото е и по морето. Но, ако питате служителите те ще пеят друга песен. Работа без договор, никаква сигурност, често и заплатата не си получават дори. Работа повече от 12 часа. В беден Кюстендил няма желаещи за 40 лв. на ден???

157

наблюдател

преди 6 години

И кофтия мат'рал не иска да сортира хубави череши за 40 лева за 12 часа на ден без осигуровки.

156

Анонимен

преди 6 години

До 157 Ако двамата с тебе се хванем на полско, и аз ще ти скрия шапката. Не винаги съм бил програмист. Все пак и учих и се издържах едновременно. И както ме гледаш 15 декара царевица ги сека за 6 часа. Брал съм и тикви, правил съм ароматизатори. В Чехия правих пластмаси за коли (стигнах си нормата на 3 час). Наистина само 3 дена правих пластмаси после Чехите ме преместиха при инженерите (все пак мисля точно толкова добре колкото бера тикви ). А ти сигурно си Софиянец от Казанлък ?

155

Анонимен

преди 6 години

на почнат да набират работна ръка от Гърция, там била голема безработицата

154

Стойчо

преди 6 години

Когато имаше балами да работят, чорбаджиите не им даваха пари. Сега дават пара, ама баламите вече ги няма !!! Така е във всички баншове.

153

Анонимен

преди 6 години

До173. Младеж ясен си ми. McDonald. Ха, ха, ха даже и за бране на череши не ставаш сполай ти

152

Ivan

преди 6 години

A BOIKO moje i da izvika onia dvamata da mu gi berat. Цацаров и Пеевски.Te i bez tova nishto ne varshat.

151

jivko

преди 6 години

кой ще ви бере или сортира черешите ви бре алооууууу аланколу за 40лв на ден ? виж за 40 лв на час -ДА ....съберете си акъла и за толкова на ден си заврете черешите знаете къде.

150

Анонимен

преди 6 години

ТОЯ ПЪК "потдръжка" работел.Ц.и.ци ли подържаш Кой си е бизнесмен ще си дръпне от някой затвор за работа.