12

ист

преди 6 години

Не знам кой е Хрущов за когото пишете.Хрушчов не е евреин, а украинец убиец на стотици хиляди невини съветски граждани. Евреи са Ленин, Троцки, Бухарин, Сталин и цялата банда направила ВОРеволюция.Хитлер също е с еврейска кръв. Трагедията започва от евреите Маркс и Енгелс.Пенчо бе чети..... после пиши.

11

до 10

преди 6 години

Света ще приключи преди СССР и КГБ!

10

Анонимен

преди 6 години

като гледам пък аз минусите на коментара за Източна Румелия ми се струва че някой имат присантимант към ***

9

Анонимен

преди 6 години

Нещо за Фолклендските острови и международното право дърво?

8

Анонимен

преди 6 години

Режима в Кремъл е обречен ... както СССР се срути така и това отроче на КГБ в Кремъл ще се провали със страшна сила, проблема е че след него има голяма вероятност да дойдат откровени фашисти.Но света трябва рано или късно да приключи със СССР и КГБ.

7

Анонимен

преди 6 години

Лавров! Изтрещете Лодон след като дадете 2 седмици българите работещи там да го напуснат и тогава тези, които сега не ви обичат, ще бъдат принудени да ви уважават!

6

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

А на Баце му извиха ръцете патрЕотите инак и той щеш да ги натири!

5

до1

преди 6 години

а присъединяването на източна Румелия към Княжество България гавра ли е. А отцепването на територия от сувервнна Сърбия и създаване на балкански развъдник на дрога Косово, какво е.... по коя правна норма....

4

Анонимен

преди 6 години

тия са първите, които почнаха и не са спирали да нарушават международното право и да се месят с кибер средства във вътрешните работи на чужди страни - манипулация на вот, фалшиви новини и прочие тролски тактики. сега тръгнали да се жалват, че на всички им писна и почнаха да им гонят дипломатите! с право ги изгониха! наглеци!

3

Анонимен

преди 6 години

Свиквайте пияндурници, така е като се бъркате в западните демокрации.

2

Анонимен

преди 6 години

Гавра е Лавров, седнал си на една камара оръжия, а една баба се гаври със теб. Ким скоро ще си направи ракати способни да достигнат Англия и ще изпари дебелите прасета.Сталин сега се върти в гроба като ви гледа какви сте жендъри.

1

Анонимен

преди 6 години

анексията на Крим не е ли гавра с международното право таварищ?