111

Докога ?

преди 6 години

Пак наказаха бедната Путинова Русия...Докога ?

110

факт

преди 6 години

Англичаните разбира се, че знаят къде е поизведена отровата - нали те са я произвели и те отровиха Скрипал! Нали те отровиха Георги Марков, тъй като той започна да критикува Англия и искаше да се върне в България.

109

Ужас !!!

преди 6 години

Сега могат и да им спрат световното по футбол в Русия...Само се чудя тогава Боко как ще спасява руснаците...

108

Анонимен

преди 6 години

След новината, че Лондон знае в коя руска лоборатория е произведена отровата, в Русия започна голямо пролетно почистване!

107

opetkov

преди 6 години

Съвсем естествено е империята на злото да е въпросният производител на Новичока, отровил Скрипал. За тези *** цената на човешкия живот е нищо, отмъщението е върховен израз на справедливост. А освен това някой да е чул *** от руския "елит" да се извинява за нещо? Извиниха ли се на България за инвазията през 1944г, извиниха ли се за 44г. робство? Естествено не. А истината ще излезе наяве, рано или късно, достатъчно е КГБ да даде за проба и сравнение от своя Новичок.

106

До niki

преди 6 години

А аз твърдя че баща ти е един чичко от третата пряка в ляво. Вярвай доказателство е това че някой го казва.

105

niki

преди 6 години

Бъркаш се моето момче, британците не са като руснаците да си жертват без нужда животи на свои хора. Достатъчно е да се предоставят доказателствата на премиерите на държавите.Щом толкова реват руснаците, значи не са разкрили от къде е изтекла информацията и сега надуват вой за да хванат шпионите :)

104

ognyanz

преди 6 години

Провокациите са изпитан инструмент в британската външна политика. И всеки ден се тиражира по нещо. Ето за днес: "британските служби смятат, че знаят..." Да смяташ, че знаеш и да знаеш наистина са две различни работи. Който е получавал двойка на изпит, е усетил добре разликата.И цялата тролска машина се вдига, за да оп'люе за пореден път Русия. Добре, като знаят къде е, защо не го казват? Много просто: защото утре ще сменят версията. Помните ли вече, каква беше вчерашната. Сигурно не.

103

Анонимен

преди 6 години

Важното е ,че никой не е пострадал.

102

майорски

преди 6 години

До nikiабе ти у ред ли си ....при такава дипломатическа криза до която доведоха света Англичаните ..няколко тайни агенти не струват нищо !!! Ако имаха реални доказателства веднага щяха да ги покажат ...това че един или двама тайни агента ще изгорят ...не им пука !прекалено елементарно разсъждаваш ....агентите се внедряват за да се добива необходимата инфорация именно в подобни моменти ....!! и след това се изтеглят от активна дейност и влизат зад бюро !

101

майорски

преди 6 години

До Боби аз като теб трябва просто да им се каже "..скачай.." и те скачат ..без да питат къде и как !?

100

niki

преди 6 години

Нормално да не казват от къде е, все пак така биха си разкрили агентите/източниците на информация...Ушанките както и да го овъртат да им става ясно, че вече не могат да правят каквото си искат по света без да ги хващат.

99

Боби

преди 6 години

За елементарните *** трябва да снимат някакъв пакет с надпис "Сделано в Россия" и тогава ще го приемат за доказателство.

98

ognyanz

преди 6 години

"Британското външно министерство изтри от Тwitter своето твърдение, че Скрипал и дъщеря му са отровени с вещество, произведено ужким в Русия." А уж знаят даже къде е произведено.Британската версия отива на пълен провал. Само външният им министър Борис Джонсън продължава да лъже без да му мигне окото.

97

майорски

преди 6 години

До Анонимен 107извинявай ама аз не съм вярващ ..и англия не е Господ .....ФАКТИ иначе Англия да се извини на Европа и САЩ ....а също така и на Русия !Пред фактите и боговете мълчат !

96

Боби

преди 6 години

Разобличаването на лабораторията на евразийска почва е доказателство за съпричастността на Русия в отравянето.. Тъжно но фалт.

95

майорски

преди 6 години

поредните предположения без доказателства ...Знаем ..ама няма да кажем !и аз знам кой уби Кенеди ...ама няма да кажа ..защото е секретно и застрашава вечерната ми ракия със шопска салата !аре стига бе ако знаехте досега да сте изплюли всичко в пресата ...при такъв скандал ...секретните агенти не се броят ...името на Англия е заложено на карта .... ако до няколко седмици ..месеца не извадят факти ...Мей си отива ...Борисчо също ! ..а на Англия в международно отношение остава петно...

94

Анонимен

преди 6 години

Ушaнките пак се опетлаха в лъжите си. Също както с боинга.Цял свят видя клипчетата с Бук-а как влиза от Русия, къде обикаля в Украйна, къде е на позиция, сваля боинга и се прибира в Русия.А блядухите искат още доказателства :) Кви доказаталства бе шебеци - хората да не са *** като вас бе!

93

Анонимен

преди 6 години

Британският елит не се извинява - той искрено смята останалите за недочовеци.не е само британския елит, почти целия свят ви смята за такива. Само Нагорни Карабах, Транснистрия и Донбас правят изключение :)

92

СЕНЗАЦИОННО!

преди 6 години

ИМАМ ЦЕННО НЕОПРОВЕРЖИМО ДОКАЗАТЕЛСТВО! СКРИПАЛ НЕ МОЖА ДА УМРЕ! ЕТО ТОВА Е! ТИПИЧНО ЗА СЕВРНОГАБОНСКИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ! И КОМУНИЗЪМА, И КАПИТАЛИЗЪМА НЕ МОЖАХА ДА ПОСТРОЯТ НЕПРОКОПСАНИЦИТЕ! ПРАЩАМ ГО НА ДАУНИОН СТРИЙТ ТОВА В ПРЕВОД!