112

кръга се затяга

преди 6 години

Кръга около затворниците се затяга.МВР е наело за целта фирма "Василка",като всички чистачки са въоръжени с последно поколение метли-автомати (нещо като чадър-базуката на Джони Инглиш...).

111

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че двамата бегълци вече са извън страната, в посока различна от тази, в която са търсени от МВР. Лично мнение.

110

123

преди 6 години

Ще им фанат опинците. Смешници.

109

БАБА КУНА

преди 6 години

ВЯРНО ЧЕ ОБРЪЧА СЕ ЗАТЯГА, НО ОКОЛО ШИЯТА НА БОКО И ФАЛШИВОТО МУ ПРАВИТЕЛСТВО !!!

108

Анонимен

преди 6 години

Ще хванат ДЕДОВИЯ!

107

Анонимен

преди 6 години

След като официално се признава,че в затворите цари самоуправление,че затворниците сами диктуват,какво да се вкарва,тогава защо въобще ни е Правосъдна,Правораздавателна,охранителна и всякаква друга система? за какво са ни полицаи,за какво са ни съдии,прокурори,военни и сяква друга гад?да запасва всеки по чифте пищови и секи да се оправя както може!

106

Много кока и бело

преди 6 години

Аха, аха.Чакаме да стане сакатлък за да почнат да падат оставки. Типична мишкарска история..

105

Случаен

преди 6 години

Щом и министъра на вътрешните работи свърва случая със съдебната система, то ясно е че нашата държава се управлява от неграмотни хора. Дирекция изпълнение на наказанията е под разпореждането на Министъра на правосъдието, който пък е подчинен на Министър председателя и няма общо с съдебната система, която се самоуправлява чрез Висшия съдебен съвет. Принципа на разделение на властите - основен принцип в демократичните държави. Учи се почти във всяко учебно заведение.

104

Анонимен

преди 6 години

То сигурност нема некои ми говорят за пробив в сигурноста. А каде са братя Галеви? Па само те ли? Който избега никой веке не и го търси. Видохме оградата по границата паднала, идват си хората като на гости пак немало пробив.Аеро гара София си влизат некакви непроверени немало пробив . Разграден двор.

103

лошо

преди 6 години

Българина е предал Левски Бенковски Ботев и още кой ли - та за някоя хилядарка ще пусне и затворници

102

Анонимен

преди 6 години

БРАТЯ БЕГЛЕЦОВИ ША ГИ ФАНЕТЕ ЗА ШУШОНИТЕ!

101

Анонимен

преди 6 години

След този случай полицейската комедия на Халваджиян вече избледня.

100

bluesky1

преди 6 години

Спор няма, ГЕРБ са пълна катастрофа за тази страна, но има и по-лошо, а то е че всички са пълна катастрофа и няма нищо читаво на политическия хоризонт....то именно това го крепи Боко на власт! Всички, и ГЕРБ, и БСП, и ДПС, патреоти, слави трифоновци, магарешки....са тотално некомпетентни, но за сметка на това нагли и много крадливи.... В България царува модела на "възпроизвежданата некадърност", понеже модела е така устроен, че напред вървят тези с преклонените главички и подмазвачите...!!!!!!!!

99

ЕКСПЕРТ

преди 6 години

Подържам колегите!

98

Анонимен

преди 6 години

Не знаех, че затворниците си имат чистачки!? То затворник да си днес, дори можеш да си излизаш когато ти писне, а същото е и с влизането. Издръжката на затворник е повече от всякаква заплата или пенсия. Ток, парно, нямаш грижа. И компанията е с общи интереси. Ей, завидях им!

97

Анонимен

преди 6 години

Въпрос - тия слушат ли се какви глупости дърдорят?

96

Анонимен

преди 6 години

Затворниците решили да възкръснат по Великден и да се социализират! А управляващите чакат Годо, за да си подадат оставките.

95

Анонимен

преди 6 години

"Цирк БурисУФ" продължава да забавлява стадото успешно а кражбичките на държавна пара си вървят с пълна сила.Ей на това му казвам аз "успешно Оправление".

94

Анонимен

преди 6 години

Новата сапунка на медиите........"Ще ги хванат-няма да ги хванат".А обществените поръчки си вървят , с тях и КРАЖБИТЕ.Баце закръгли 10 МИЛИАРДА лева кешавица ама карай ........

93

...

преди 6 години

Значи СМЕХ! Но си мисля, че наистина може тоя Дюма да е виновен! Значи не требе да се дава на затворниците да четат Граф Монте Кристо! Щото това им дава идей! После това оръжие в затвора мисля, че е крайно време да се преустанови продаването му в затвора! После мисля, че е необходимо и чистачките да минават курс а по таеклондо я по карате и също да се понаучат малко на психология! После требе да се види да се сложат едни врати на затвора, че то баш от главния вход бегат тия затворници!