262

Анонимен

преди 6 години

То само агнета да бяха УБИТИ! Попската *** е основоположник на инквизицията която 400 години изтребваше най-прогресивните индивиди на планетата. Чудя се на акъла на повечето "вярбащи" как могат да бъдат толкова слепи или притчата на Христос 'луди водят слепи' е най-истинската в този случай/това време! Истинският БОГ/Христос не е при тези варосани гробници!

261

До264

преди 6 години

Като засееш един домат ела ми се обади...Някои хора през живота си растение не са посели,ама все научни доказателства дават.

260

Басиси

преди 6 години

Да се обявявят срещу църквата означава да се обявяват срещу Бог! Бог е създал животните за наше удобство И храна(които стават за ядене ;) ) Пък и е нормално вегани да искат да покажат на всички тъпотията си,не енищо ново...

259

До256

преди 6 години

Човека е 188см,бе!Ти явно си веган с висок холестерол,че и слабоват и грозноват при това,щом завиждаш на здрав едър човек....Веганите може да мелят растения,но пак могат да имат лоши кръвни показатели и да не са по здрави от обикновен човек.Факт.

258

ДОПК

преди 6 години

Агънцата не се избиват, а се колят. Разликата е огромна, защото коленето на животно се прави с цел добив на месо за храна. Избиването вменява убийство от омраза, а това не е така. Много стопани обичат агнетата си и дори се разплакват когато ги заколват. Баба ми като коля кокошка първо и се извинява.

257

fghdfghdfg

преди 6 години

До 42Ти си много глупав. Да оставим настрана протестите и т.н., но от единица обработваема земя се добива от 7 до 10 пъти повече растителна храна за директна консумация, отколкото ако минем през процеса пасбища-фураж-животно-месо. Това е доказано в много изследвания и е неоспорим научен факт. От много ръфане на месо си затъпял :-D

256

Все тая

преди 6 години

Разликата между веган и вегетарянец била същата като разликата между гей и ****ст. Тея нямат ли си друга работа? Организирам протест срещу масовото избиване на марули, моркови, домати и всякакви салати от веганите. Те не се спират тея хора. Със какво ще си храна агнето за гергьовден?

255

Анонимен

преди 6 години

До Най-дразнещотоМНООООГО, АМА МНОООГО СИ ЗЛЕ МИЛИЧЪК. ЖАЛ МИ Е ЗА ТЕБ И ПОДОБНИТЕ ТИ.

254

42

преди 6 години

Ако светът се състоеше само от вегани земеделската продукция, дори без да се хранят дом.животни нямаше да стига и за 1/3 от хората...Нека тия празноглавци се позамислят ако могат.

253

Въпрос

преди 6 години

Бих искал да попитам , понеже съм далече от нещата. Човешки индивид , ако не поглъща месото , а само го слага в устата си и го смуче , това - месояден индивид ли е , или веган ???

252

...

преди 6 години

"Днес" винаги е трибуна за бавноразвиващи се...новата порция психичноболни дивиации,ако не знаете от къде се финансират-ултралибералните НПО-та.Без съмнение именно в техните "ферми и лаборатории","произвеждат" подобни българофоби,човекофоби/слуги на Сорос и "Америка за България".А секс с неудошевени предмети-дървета,стълбове,храсти правят ли!!!И такива ненормалници има.Сигурно с див възторг клюпат ароматизирани хамбургери с ГМО...от "Фак Донълдс",когато не приличат на ид''ти в центъра на София.

251

Анонимен

преди 6 години

То кой се движи днес на собствен ход.От колата в офиса,после с колата до магазина и с колата до вкъщи.Повечето хора,които познавам ходят на 500 м с кола.

250

Анонимен

преди 6 години

Като им гледам увяхналите,бледи физиономии,много добре ще им се отрази печена агнешка плешка с пресен лук на фурна+дробсърма за гарнитура и една шопска салата+бира!

249

до бай митьо

преди 6 години

С тея 115 кила ще го закъсаш по-нататък.На този ръст 95 кила най-много за да не ти се изхабят коленните стави рано-рано.

248

Ти грешиш

преди 6 години

До Анонимен 254Силата е право пропорционална на напречното сечение на мускулите и на метаболизъма. Слонът изпреварва по първия показател много пъти всеки хищник. Но се сещам няколко месоядни, които са по-умни от него: човек, косатка, горила (да, да, похапват си месце, когато успеят).

247

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 235Сланинка, лучец, ракийка и много движение. Въобще движиш ли се достатъчно, няма значение какво ядеш - ще бъдеш здрав! Не се ли движиш достатъчно, няма значение, какво ядеш - ще бъдеш болен.

246

Анонимен

преди 6 години

Грешиш,най -умни и силни са тревопасните.Например слонът!

245

ттт

преди 6 години

В природата месоядните същества са по-умни от растителноядните. Погледнете - стадо от 200 бизони, всеки силен за три вълка го напада глутница 10 вълка и успява да изяде един бизон. Същото е с биволи, гну, жирафи в Африка.

244

До неразбрал

преди 6 години

Не, веганите са вагини.

243

Анонимен

преди 6 години

Тия вегини нормални ли са? Искат да променят хилядолетни традиции и култури