37

Путинх уло...

преди 6 години

До Анонимен 32, ще върнат Крим и казачок ще играят

36

Анонимен

преди 6 години

До Предложение, Приема се . Братския газ е най-скъп в сравнение със съседите.Докато Газпром е монопол в България ще рекетират българския народ.

35

РОГОЗИН

преди 6 години

когато напускаше щаб-квартирата на НАТО в БРЮКСЕЛ символично им посади 2 ТОПОЛКИ в двора.... Май не са се грижили добре за тях и ще се наложи да им ги "посади" пак. Директно от РУСИЯ с доставка по въздуха без минаване на митница

34

32

преди 6 години

До Предложение, Приема се!!!! И без това фирми на руския октопод в България не пращат данъци или ги укриват. Става въпрос за милиарди левове загуба на държаната. Можеше с тези милиарди да имаме безплатно здравно обслужване или пенсиите да са по-големи

33

Предложение

преди 6 години

Предлагам да изолираме Русия и да не купуваме скъп руски газ и нефт. Предлагам да купуваме само евтини и качествени американски шистов нефт и газ!

32

Анонимен

преди 6 години

До Крим не е рускиНе, грешиш. Крим е руски. Очакванията на президента на САЩ Доналд Тръмп Русия да върне Крим на Украйна са смешни и наивни.

31

А бе недоучко

преди 6 години

Как се изолира 1/6 от световната суша...

30

Предложение

преди 6 години

Предлагам да изолираме Русия и да спрем визите за руски туристи!

29

САЩ ОТРОВИХА СКРИПАЛ

преди 6 години

само за да видят подчинение и наведени глави в "съюзниците" по нАТО. Всички са наясно, че не са руснаците, но целта е да демонстрират власт. Всички страни да правят "с.вирки" на САЩ и публично да им викат "Искаме още". Докога ли....

28

Крим не е руски

преди 6 години

Президентът на САЩ Доналд Тръмп очаква от Русия да върне полуостров Крим на Украйна и да прекрати насилието в Лугансака и Донецка област, стана ясно от коментар на говорителя на Белия дом Шон Спайсър, цитиран от Ройтерс.

27

бошлаф

преди 6 години

Наистина не е изолирана Русия. Т.нар. "санкции" са само за парлама. Не може да се очакват реални резултати, а в същото време западните корпорации да продължават бизнеса си в Русия, 2/3 от ЕС да ползва ежедневно руска газ, петрол и да ги тъпче с милиарди, а вносът просто да минава през трети държави. А хилядите милиарди на олигарсите, скътани в западни банки и помпащи техните икономики никой да не ги пипа. От цялата работа страдат само обикновените хора.

26

Информбюро

преди 6 години

В Москва пристигна министърът на отбраната на КНР. Преди това Ким посети Пекин. Обръчът се затяга, дами и господа

25

Анонимен

преди 6 години

Колко цивилни православни християни изби НАТО в Сърбия?

24

патриот

преди 6 години

А трябва да бъде изолирана... Трябва да се направи велика руска стена и да се пукне ток по нея. Да се прогонят руските терористи в руския резерват и да се стреля на месо ако стъпят в Европа,САЩ и България.

23

Крим е руски

преди 6 години

Както казваше един бивш чехословашки президент. Всеки който нападне друга дърава преди САЩ е агресор. Само САЩ и НАТО могат да нападат другите, кога ще връщат Косово в Сърбия и Калифорния в Мексико после да се обаждат за Скрипал и Крим

22

Анонимен

преди 6 години

Най-големита гадости и убийства по света се вършат от американските и английските служби. Няма по-подли и по-коварни от англосаксонците.

21

Иииийехууууу...

преди 6 години

Нато,Прасе,Коледа-и опять-иииииийехуууу........

20

45 години

преди 6 години

в Народната Република нямаше ЧУЖДИ войски. В МЕЖДУНАРОДНАТА ТЕРИТОРИЯ РБ веднага след приемането на БЪЛГАРИЯ в НАТО докараха ПОСТОЯННО ПРИСЪСТВИЕ на американски войници, а нашите ги пратиха да умират за Америка в ИРАК и АФГАНИСТАН. За сметка на бюджета...Тази година освен самолети докараха и ТАНКОВЕ

19

Анонимен

преди 6 години

НАТО изолира всички, които не са с тях - военни бази, пропаганда, натиск, намеси.... Стига американско и англосаксонско лицемерие вече!

18

маке

преди 6 години

в коя част ке я изолират хи хи хи не се гаси туй що не гасне