9

кот

преди 6 години

Сирано де Бержерак Стоянов - Пинокиото .

8

Анонимен

преди 6 години

ПРЕЗИДЕНТЪТ ПОДМАЗВАЧ. И ДО ДНЕС РАЗНИ *** ХОДЯТ В САЩ ЗА ДА ПОКАЗВАТ НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНИТЕ ГАНЬОВСКИ СХВАЩАНИЯ. И НЕ САМО В САЩ!!!!!

7

това е

преди 6 години

Стоеше и гледаше как неговите съпартиици ограбваха страната и дрънкаше глупости....

6

Голем праз

преди 6 години

Кое относно в статията за Петър Стоянов се предполага, че трябва да предизвика интерес в мен или много други българи?Времето показа, че СДС и демократите от 90-те, както сега ГЕРБ, РъБ, Патреотете, преди тях НДСВ и т.н.. и сега са и бяха " бивши комунисти, роднините им, комсомолци, роднините им и доносници на ДС"! Не включвам БСП, те поне не крият връзките си с бившата БКП!

5

шшшш

преди 6 години

Фернандел Стоянов

4

Анонимен

преди 6 години

Освен с няколко снимки, с друго не си струва да се запомни.

3

АНТИ

преди 6 години

Можеха ли последните близо 30 години да протекат по по-добър за страната начин..._____________________________________________________________________________Можеха, ако ДС маФията не беше превзела страната.Можеше, ако вместо Ран-Ът, беше нов план Маршал.Можеше...Можеше... и т.н.

2

Анонимен

преди 6 години

Петър Стоянов не си струва особено да бъде коментиран: антикомунист в тоталитарните години но е пазил тази тайна дори от самия себе си; с абсолютно постна биография, автор на някаква книжка за социалистическите брачни отношения.

1

Анонимен

преди 6 години

"Президентът Петър Стоянов и вицепрезидентът Тодор Кавалджиев се целуват приятелски след реч на Стоянов пред парламента, в която призовава за предсрочни избори."Aбе и аз имам приятели, ама не се целуваме уста в уста.