168

HeinrichHimmler

преди 6 години

***! Как може тази медия да цензурира думата с.а.п.у.н ?!??!?

167

HeinrichHimmler

преди 6 години

Има едно наказание за това изродче - ***! Всяко престъпление, което осквернява държавата ни трябва да води до затвор!

166

Анонимен

преди 6 години

У нас по закон всеки може да си гори българското знаме или знамето на ЕС където и когато си поиска. Всеки може да си развява руското знаме колкото си иска. Законът за знамето ни е толкова умен колкото и депутатите ни. В цивилизованите държави за горене на знаме се отива в затвора по закон.

165

123

преди 6 години

До рускиняЕдинственото решение е през комина и дим да го няма. С тези друго решение няма.

164

Анонимен

преди 6 години

Докато българите не се научат да се събират само с едно телефонно обаждане както правят ромите, нещата ще стават все по-зле и по-зле!От държавата помощ не чакайте, видяхме я че нищо не прави вече дъъълги години

163

анонимен

преди 6 години

хаиде кьм турция тука няма никаква работа повече

162

cremate

преди 6 години

До Този Хасан трябва: Не става ... тек е момента да се спомене генетиката!!!В щатите са решили проблема с резерватите ... Тук и това няма да помогне ... но ние сме си виновни ... факт !!!!

161

рускиня

преди 6 години

единственото решение при такъв случай - лишаване от гражданство.неговите родители да се лишат от помощи - може тогава ще просветне на недочовеци.10 класс, какъв непълнолетен - достатъчно е възрастен за да осъзнае какво извършил

160

рускиня

преди 6 години

До Европеецкакто ти гледам интелекта, май и ти си от същата боя ,като този неандерталец.Европейски гражданин се подигра с флага на собствената държава, но ***..а като тебе само за Путин мисли.

159

Доктор Менгеле

преди 6 години

До АнонименТЕО

158

123

преди 6 години

До СтефчоЯвно няма. те мьикащите само да се правят на важни могат. Кто трябва да докажат мъжество са гола вода.

157

решението

преди 6 години

ние го храним той плюе в ръката ни.Веднага да го привикат местнтото МВР, да му се отнеме гражданстовто, на него и на тези които са го възпитали.. да не може да гласува и да ползва привилегиите които ползват другите хрантутници.И ще видим дали друг ще посмее да се подиграе с Майка България Такива хора има много в нашата родина... управляващите да намерят да спрем да ги храним.... защото ние развъждаме ТУМОРИ!!

156

Анонимен

преди 6 години

Пак отвличане на вниманието. Този калпазанин вместо да го въртят по медиите и да го обсъждат, да го накажат едно хубаво, така че да разбере какво е направил и да не го прави друг път. А по медиите да се обсъждат истинските престъпници, които ограбиха България и да се предприемат действия.

155

123

преди 6 години

До АнонименАХХАХАХАХАХАХХА мене не смеят и в очите да ме погледнат. Тези същите. И не, не е само в интернет. Ако до края на седмицата този е още жив, значи в цяла варна няма мъже. Точка по въпроса. Мьекащи н*щастници.

154

бай х

преди 6 години

трябва само евроинтеграция .. с лабут

153

Анонимен

преди 6 години

До 123То във интернет всеки е мъж.

152

Странно:

преди 6 години

БСП и Патриоти като ОРЛИ защитават ПУТИН и Русия: сега МЪЛЧАТ!! А ДПС, РОМА?Ако ХАСАН беше изгорил РУСКО знаме или нацапал РУСКИ паметник- веднага БСП и Приятели на Русия ще гракнат.Сега ФАВОРИЗИРАТ непотребните ********

151

Анонимен

преди 6 години

Русофиль !

150

Този Хасан трябва:

преди 6 години

1.Да се извикат родителите му,заедно с някакъв РОМСКИ фактор от партия РОМА и се обясни,че ХАСАН ще бъде ИЗКЛЮЧЕН от училище за ЕДНА година и ще полага обществено полезен труд( чистене,метене на улици,градинки).2.Обяснява се ТЕЖЕСТТА на ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО.2.След доказване,че ХАСАН вече знае кое е ПРЕСТЪПНОТО в изгаряне на Национален флаг и има ГРАЖДАНСКО поведение ще продължи образованието си.3.РОМСКИЯТ лидер да обясни на Хасан колко е ВАЖНО да има образование да РАБОТИ,а не да прави деца като не ра

149

123

преди 6 години

До СуджукМного ми е далече, освен това ако за един малък жалък м*нгал ви трябва помощ, значи че след него ще трябва и вас да ви подпукам. Ама явно вярно това мьекането и мъжеството (или неговата липса).