26

леводесногорнодолнищ

преди 6 години

как е тръгнало, Нинова ще му отпраска непряко един няколкогодишен судйук София Пандиз Мейдутре ще изгони руснаците защото също нещо ще промени.

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20Ох - добре че спомена Марешки! Той е по чист и то Папата и от Мюфтията и от Рабито! А по независим и честен човек от него не знам! Само се чудя защо замлъкна с 'опозицията' си - като му подкараха бензиностанциите и аптеките с проверки? Па и не само замлъкна ами взе и да 'прглася' на ББ...

24

Нинова палач на БСП

преди 6 години

С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България.

23

мнение

преди 6 години

Борисов не е излъгал нищо. Той си участва в сделката за ЧЕЗ. Нали изтече информация, че купувачите са негови близки приятели, т.е. негови подставени лица. Само че, ако го "треснат" с Новичок няма да има международен скандал, а всенародно веселие.

22

ДО 20

преди 6 години

Марешки ?Днес има аптека на Марешки , която е обрана - 80 000 лева ?Той Дрога ли продава ?Я се дръж като нормален човек .

21

Въпрос към Курнелия?

преди 6 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

20

Анонимен

преди 6 години

Марешки намекна за накърнени интереси на приближен на Нинова за ЧЕЗ. Лидерът на партия "Воля" заяви, че "личен спонсор" на Корнелия Нинова е шеф на фирма, участвала в надпреварата за ЧЕЗ.

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14 - абе аз знам един преносвач на папки в МВР с татко шофьор дето бе 'спипан' с 6 незаконни апартамента' - *** се оказа че тъщата пенсионерка от соц време (добре са си живеели пенсионерите тогава!) му ги купила...

18

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

17

Ицо

преди 6 години

И какво ще стане, ако държавата купи ЧЕЗ? Ще очакваме същото "високо качество" на услугите, като от БДЖ например? Добре че там нямаше пак загинали хора с поредния горящ влак преди няколко дена.Нека някой да посочи държавно дружество, което да не е системно ограбвано и източвано?

16

Анонимен

преди 6 години

"ТИ ЗНАЕШ ЛИ КЪДЕ СА АЗОРСКИТЕ ОСТРОВИ? ЕДВА ЛИ."Аз не знам къде са Азорските острови, но Нинова знае, защото си пече ... всяко лято там!

15

Анонимен

преди 6 години

Бам Бам действа широкомащабно с отделни фронтови участъци на отстъпление(привидно) и други с настъпление.Като цяло - държи здраво фронта.Нинова изглежда като недоучила ученичка пред него!Така Бам Бам се коалира с Цв Цв в играта за добро и лошо ченге!Така Бам Бам "отложи"(а не неподписа) Ист.Конв!Така се реши да не експулсира руски дипломати!...И така замота съзнанието на зомбитата,заради следващите избори,до които тихомълком ще приеме закони,все едно е подписал Ист.Конв.А Стадото,БЕ-Е

14

Анонимен

преди 6 години

Кирил Добрев беше спипан със сто хиляди незаконни дойче марки в джоба на границата със Сърбия по времето на Милошевич. Сега е милионер-съдружник на скъп СПА хотел в Кюстендил, близък приятел на синовете на Гоце Първанов. Всички в БСП са от богати по-богати, но лицемерно "се грижат" непрекъснато за обикновените хора!

13

Анонимен

преди 6 години

Суджукът е у БСП. В БСП са най-богатите хора на България. Комунистите от БСП приватизираха България. Жельо Бойчев е богат продавач на електрическа енергия заедно със съпругата на бившия партиец от Бургас Георги Кадиев. Назначени са от Р.Овч по времето когато *** Нинова стана собственик на Техноимпекс и от приватизацията му си купи два луксозни мезонетни апартаменти с гаражи в столицата. Паргов п ък е богаташ с наследствени пари.

12

СИКАДЖИЙСКИ СУДЖУЦИ

преди 6 години

МУТГРОГЕНИТЕ ОТ ГЕрб решиха да запазят чез за себе си.

11

Анонимен

преди 6 години

Борисов толкова често лъже, че ако каже истината никой няма да му повярва.

10

Gines

преди 6 години

За Българската публика да кажем - че се 'самосезирахме' и сложихме в книгата с рекордите - че ББ идържа да не си 'промени мнението' няколко дни! Това е рекорд достоен да влезе в нашата класация!

9

Boko bo

преди 6 години

Глупаците като нямат аргументи винаги нападат личностно. Тук има доста платени ***. Но как ще се обясни позицията на ГЕРБ. И тази партия управлява България. Тежко ни....

8

Горката тя!

преди 6 години

Корне!Ти ли точеше зъбки да си приватизираш ЧЕЗ? А онази нахална Гина ЗеленоЖилеткиня иска да ти го измъкне под носа! Е, как да не се ядосваш! Затова се лютиш толкова много на тази сделка, нали?Кажи си, ние ще те разберем. И дори няма да те питаме за онзи хотел в Бургас, щото някой може пък нарочно да пуска слухове, понеже ти завижда за Техноимпекс ... Нали така?

7

Анонимен

преди 6 години

Ниновная да каже, защо крие за вилата - палат на Азорските острови! Да каже за милионите на Бахамите и Кипър! Синът и се хвали с мазарати последен модел. Ами за имотите си на верджинските острови в Австрия и САЩ. Що не си накупи нещо от любимата и Русия!?