11

Същото

преди 6 години

До До цацатаДето става с Мацковски -оня с шейничката.

10

Обединение

преди 6 години

Обединение ни трябва

9

До цацата

преди 6 години

А за синчето прокурорско , което уби двама души на тротоара с колата си по време на гонка , какво стана.Една условна стана , но нереее съдебна реформа на ни требе , до утре и ваще близки под гумите на прокурора.

8

Анонимен

преди 6 години

Защо трябва да плаче и да се вайка? Не познава ли закона на джунглата и не е ли чела старият завет в който се казва. Око за око зъб за зъб? Толкова ли е трудно да вземе заем от някоя банка да плати там където трябва и този самозабравил се ***..рас ще отиде в "рая". Щом като няма държава поне така каза един ***..нгал от драгалевци нали помните? По малко държава така каза ***..нгала от драгалевци. Това означава че след като държавата си бърка по дупките и си бърше носа с нас ние пък ще и го върнеме

7

наблюдател

преди 6 години

Съвсем нормална присъда за син на бизнесмен. Това което не става с пари става с много пари.

6

Анонимен

преди 6 години

ПРОКУРАТУРАТА ТАКА ГО Е ЗАВЕЛА ДЕЛОТО ПЪРВОНАЧАЛНО ТЕ СА ВИНОВНИТЕ В СЛУЧАЯ НАЙ-ПРЕСТЪПНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ Е ПРОКУРАТУРАТА!!!ИМАМЕ ТРИ УБИЙСТВА ДОРИ ДА СА НЕПРЕДУМИШЛЕНИ ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ ПОНЕ ПО 3 ГОДИНИ НА ЧОВЕК! ВСЕ ПАК ТОЙ ИМА ВИНА НЕ СА ЧАК ТОЛКОВА НЕПРЕДУМИШЛЕНИ!

5

Алов

преди 6 години

За да е силен сега е от шайката на Тиквата. А Тиквата държи магистратите, 1-2 телефона и ще стане 2 години,а после вдовицата ще стане виновна

4

Анонимен

преди 6 години

няма какво да се коментира, днес бащата на убитото момиче си каза, че ако пуснат Цеци на свобода ще му даде правосъдие. Товачка след една година ще поиска предсрочно освобождаване заради добро поведение. Единият от наглите осъден на 20 лета, а този, който избягал днес на 30 лета, защото заплашвал и направил опит да убие полицай, а този от наглите да не е галил с перо отвлечените бизнесмени и децата им, че имат 10 лета разлика. Ако загиналите бяха близки на съдии - 15 лета минимум

3

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Откакто бе наложен евроатлантическия ГЕНОЦИД над народа ни убийството се наказва по-леко от дребните престъпления. Факт !Според мен това не е случайно, а е целенасочена политика.Редуцирането на броя на българите от 9 милиона до 3-4 милиона е залегнало в така наречения план "Ран-Ът" и по-точно в засекретената му част.Това обяснява поведението на съдиите, които са инструктирани да дават минимални, а понякога и условни присъди за отнет човешки живот.Друго логично обяснение не виждам.

2

Реалист

преди 6 години

В България за човек не се лежи, виж за куче, или ако им пипнеш парите е друга работа. Човешкия живот в България е стотинки!

1

питам се

преди 6 години

При нас който има пари живее,който няма мре. Точно това изгони милиони нормални хора от тук и сега останаха богаташи ,старци и ромеи. Да видим как ще излезне баланса накрая??