9

Анонимен

преди 6 години

Те,повечето учители са пред пенсия и ги е страх,че няма да дочакат повишението на заплатите си.

8

Даскал за пари

преди 6 години

Не може да бъде пазител на българщината дрогарко Такева. Вярно е, че има капитализъм какъвто не е имало в България и този капитализъм трябва да се премахне.

7

Иван

преди 6 години

Дали, надали! А като съм завършил магистратура в чужбина обаче без минимума от 60ч педагогика даже и да ме вземат на работа ми режат с 200лв Голямата заплата...

6

А+

преди 6 години

За какви заслуги ?Резултатите са отвъртителни при знанията в днешните ученици.

5

:):):)

преди 6 години

Прави неприятно впечатление, че тази, както и началниците на другите големи синдикати са едни и същи от началото на прехода. ПАРОДИЯ НА СИНДИКАТИ ПАРОДИЯ НА ДЪРЖАВА.

4

Анонимен

преди 6 години

Янке, натисни ги! Изпълни си вересиите към българския смазан и унизен учител. Поне веднъж бъди истински борбен синдикалист и направи нещо осезаемо и реално за съсловието, от което произлизаш!

3

Анонимен

преди 6 години

Дано им вдигнат заплатите на тези изтрещели даскаля, че конкретно за 109, ми писна да хленчат за пари на родителските срещи. Да не говорим, че една касова бележка не е издадена до момента, от пиявиците осигуряващи допълните дейности. Но за сметка на това, оная НАПаст божия е на пет преки.

2

Бивш учител

преди 6 години

За състоянието на образованието днес е еднакво виновна Такева, заедно с Орешарски и Даниел Вълчевия, по времето, когато "разстуряха седянката". Привикаха я, и тя предаде най-масовата стачка в най-новата ни история-учителската стачка.С какво я купиха?Не знам, но тя е несменяема толкова години, а нищо съществено не направи за учителите.Пак повтарям, и дебело натъртвам-тя е виновна за състоянието на образованието днес. Докато тя е начело-нищо хубаво не ни чака!Играе за другия отбор!

1

масови съкращения!

преди 6 години

Крайно време е да има МАСОВИ СЪКРАЩЕНИЯ на учители. Масови! Учениците днес са три пъти по-малко отколкото през 1989г, а учителите са до два пъти повече-днес учители и помощен персонал са към 200 000. Ср авнено с до 100 000 през 1989г. Създава се излишен 12-ти клас, и лица на 20 години са държани в училищата, за да се увеличава бройката на учениците изкуствено. Създават се излишни предучилищни групи в училищата-с цел изкуствена заетост. Фактът е -има демографски срив, няма деца, но е пълно с учит