47

Анонимен

преди 6 години

"Вие сте като малки деца. Това, че е написано "китайска комунистическа" изобщо не означав, че има нещо общо с комунизма."То и СДС не означава, че има нещо общо с демокрация! Нито пък ГЕРБ. Но сега всички викат "демократи". За другите наречени "патриотични партии" пък въобще и дума не може да става, че са патриотични. Но в Китай комунистическа партия си означава именно това. И трябва да си много глупав, ако си мислиш, че означава нещо друго. Дали постигат истински комунизъм е съвсем друг въпрос

46

Анонимен

преди 6 години

До Боби*9/11 - Израел, МОСАД + Мълчание на ЦРУ. Първите имат изгода да дойдат вторите и да разтурят няколко мюсулмански държави.*Втора инвазия в Ирак - Израел има нужда от разтурен потенциален враг,който стои между него и Иран. Малко е трудно да бухаш със самолети Иран, ако трябва първо да минеш през някой силен.*Цветни революции - страни докарани до просешка тояга от комунистите и/или страни с ниска култура (Либия). Дори и в Египетската армия има руска техника и са ходили военни съветници.

45

Боби

преди 6 години

До Анонимен 49Анонимни Пред името си имам право да сложа едно Инж. защото съм завършил съответното образование а и 20 години вече работя по специалността си. Но не се чувствам Инж. не работя в развойна компания.Но се гордея че съм ХИМИК по военно образование. Като почна ТРАГИКОМЕДИЯТА "СКРИПАЛ" направо всеки ден четейки какво излиза по новините се чудя да плача ли да се смея ли. ТРАГИКОМЕДИЯ 2 - ХИМИЧЕСКИ АТАКИ В СИРИЯ

44

Анонимен

преди 6 години

До БобиБоби, стига глупости бе човек! Стига си се пробвал да ползваш думички и понятия, които не знаеш какво означават, само за да си придадеш важност! Смешно е!Ако толкова искаш да си значим за някого, посей дърво, гледай куче, направи си деца, направи си работилница за мебели, все тая, нещо подобно. Всичко под 200км/ч лека авиация... паааадднааахх!!!

43

Анонимен

преди 6 години

До BetribssicherheitsVСателита е безконтролен години наред , така че не от сега а години наред се следи внимателно този сателит,Идеята е да се събира ноу-хау , винаги има вероятност някой друг сателит също да стане безконтролен.Поради тази причина интереса е голям.

42

Боби

преди 6 години

До Анонимен 45Ето Анонимни ПАК И ОТНОВО ТРИ ТЕМИ КОИТО НАЙ-МАЛКОТО СА СПОРНИ НАЙ-МАЛКОТО - Ти ГИ ПРЕДСТАВИ КАТО СКАНДАЛИ НО СКАНДАЛИ ОБВИНЯВАЩИ РФДобре малко отклонение Кажи ми мнението си за 9/11 КАКВО СТАНА ТОГАВА И КОЙ ИЗЛЪГА, Мнеието си за втората инвазия в ИРАК, Цветните революции в сумата ти и страни ВКЛЮЧИТЕЛНО БЪЛГАРИЯ, Либия, Египет, Мали, Сомалия, Иемен и накрая Сирия, А да не забравяме и "ДЕМОКРАТИЧНИЯ" ВЪОРЪЖЕН ПРЕВРАТ В УКРАЙНА

41

Анонимен

преди 6 години

"Тцъ. Пък и Китай няма нищо общо с комунизма. Там има най-голям брой милиардери в света."LOL! Заболя ме гърлото от смях!Най-малкото, преди да кажеш някоя смешка, можеше да напишеш в Гуугъл:List of political parties in ChinaИ да видиш коя от колко време е, колко членове има и кой управлява.

40

Скарлет

преди 6 години

До 42 АнонименКосмическата лаборатория ще се раэпадне при влиэането си в плътните слоеве на атмосферата, и по-голямата част от парчетата ще иэгорят!!! Все пак е въэможно, късове с маса до 100 килограма да стигнат до эемната повръхност!!! Въпросът е че станцията е неконтролирана от 2013 год и трябваше да бъде върната на эемята, а не сега да се чудим къде ще падне и кога!!!

39

Боби

преди 6 години

До Анонимен 46Да радарите ги има но не съм сигурен че поддържат както НАСА собствена база данни на всичко по-голямо от бурма летящо на орбитаПри радарите първото нещо е да се приложи доплеров филтър за да се намалят броя на сигналите кото радараз засичаПример за обикновен радарВсичко движещо се под 50км/ч се счита за птицаВсичко под 200км/ч лека авиация и хеликоптерии прочиеВсичко над 1300км/ч ОПАСНИ РАКЕТИ ВКЛЮЧИТЕЛНО АНТИРАДАРНИЗа космоса се филтрират сигналите по подобен начин

38

Анонимен

преди 6 години

Нормално е да падне, китайско е все пак.

37

Анонимен

преди 6 години

Биби, пълен лаик си, със самочувствие на професор. Ооо, забравих, че си бил химик в казармата. То това е като да си завършил в MIT или Химия в Московски государствен. (Да споменеме и Московския, че да не пламне тая *** "защо се споменават само американските")

36

BetribssicherheitsV

преди 6 години

На земята падат всяка година около двайсетина сателита или отломки от тях и това е така от десетилетия,така че няма нищо сензационно....и да повечето падат в океани и морето,което е и логично.Нелогично обаче са мнозинството руски *** и ботове тук: Скарлет8 тонното съоръжение от само два отсека е на около 200 километра от Эемята!!! С ъс скорост почти 30,000 км/ч ще влети в эемната атмосф ера!!!

35

Георги

преди 6 години

Може да следите падането в реално врееме на уебсайтаsatview.org/?sat_id=37820U

34

Анонимен

преди 6 години

До Боби"За Русия не съм сигурен че са овладели технологията за следене Радари за открияване със сигурност имат"Ето, даже уж казваш, че пишеш за техника и оръжие, уж толкова много обичаш Русия, пък не познаваш РЛС Дон-2Н.

33

Анонимен

преди 6 години

До БобиБоби, за пореден път доказваш, че не мислиш. А уж демонстрираш самочувствието, че го правиш. Живеем в страна в източна Европа, която е на едно море разстояние от Русия (кажи-речи сме съседи). И как очакваш да няма статии за Русия, след като е един от двата най-големи фактори в света и с който сме на практика свързани. Пък и в момента текат скандали с Русия, купища скандали, то не бяха войни, то не бяха незаконни анекции, то не бяха сваляния на пътнически самолети. Ти какво очакваш???

32

Боби

преди 6 години

До 29"Северна Корея може да да използва мощта си на военно космическа сила и да спаси земята, като унищожи обекта в орбита."СМЕХХХ СМЕХХХ1. СКорея трябва да има радари които да следят хиляди цели - САЩ, Може би БВ и ФР да иат такива, За Русия не съм сигурен че са овладели технологията за следене Радари за открияване със сигурност имат2. Трябва да има кинетични прехващачи(свръхбърза електроника) или тежки ПРО ракети с твърдо гориво и значителна БЧСлед 10 години може и да направят протот

31

Анонимен

преди 6 години

"Пак се изметна кат сурова чамова дъска. Сега вече обичаш всички..."Не се измятам. И никога не съм се измятал. Никога в живота си не съм го правил. Винаги съм спазвал политиката на неутралитет. За мен всички са равни. И когато някой наруши равновесието, протестирам. Колкото и да е смепен примера, ако сега примерно Китай нападне безпричинно Индия, няма да съм ОК с действията на Китай. Докато тук има хора, които ще защитават Китай, само защото е комунистическа страна. Правиш ли сега разликата?

30

Боби

преди 6 години

До Анонимен 30В момента АНО НЕ ПРИЗНАВАЩИ НИЩО Пиша за Китайската станция и не защитавам Русия. А пак АНО УМНИ не се усети че от 4 новини публикувани до сега 3 са свързани с Русия и една с Китай - Как ще намеря новина в която евентуално да има Лъжа примерно за САЩ като няма на сайта новини за САЩ или Западна Европа?

29

Скарлет

преди 6 години

До 28 Анонимен8 тонното съоръжение от само два отсека е на около 200 километра от Эемята!!! С ъс скорост почти 30,000 км/ч ще влети в эемната атмосф ера!!! Корпусът и слънчевите панели може би ще иэгорят на 20-ина километра над повръхността!!!

28

Анонимен

преди 6 години

Констатирано е точното място. Около министерски съвет, народно събрание, президентство.