365

Активист на БКП

преди 6 години

До Трак до 401А ти понеже не си *** пиши ,,кЪде,, ,а не ,,кАде,, ,неграмотнико !!!

364

Анонимен

преди 6 години

На Борисов лъсна червеният ***.България бъка от руски агенти.

363

НОМЕР2

преди 6 години

Позор! Това правителство, парламент, президент са национални предатели!

362

Димитър

преди 6 години

До АнонименХоди е Гейропа да те изнасилват бежанци и да учат децата ти на *** наука.Такива *** като тебе на върбата

361

Членска карта №7

преди 6 години

до 407Да, скоро пак ще ни натиснат с джендърската конвенция, съчетано с ниски пенсии! Отделно ще се погрижат в спалнята на всеки българин да има телевизор, таблет и интернет, за бъде себи си, вместо да прави деца!

360

Анонимен

преди 6 години

На първо място Великобритания не е вече в ЕС(почти), а освен това географски не е в Европа, а в Атлантическия океан.

359

Анонимен

преди 6 години

Руските "дипломати" ще продължават диверсията в България !

358

Димитър

преди 6 години

Браво да живее майка Русия

357

Членска карта №7

преди 6 години

до 403Не знам защо, но думата къде, ви затруднила много! И не разбирам, като трак, какво толкова ви вълнуват България и Русия!??

356

Брекзит

преди 6 години

Англичаните нали избраха брегзит заради емигрантоте ...да излизат по бързо и да не ни занимават с глупостите си!Бай бай британци

355

Скоро беше

преди 6 години

През 1999г. над 50000 косовски мигранти искат да влязат в България и дори главния секретар на САЩ идва у нас да оказва натиск.Даже и вицепрезидента пристига да подсили натиска , но лошия Костов не се огъва.После деспота Костов намалява външния дълг с 25% и най нагло прави резерв от 8млр. лева.И за капак на злото се създават 600000 малки и средни фирми.Този дявол се опитва да направи средна класа у нас , а за олигарсите нищо.Ужас , добре си е сега с олигарси и бедняци , нали.

354

do 395

преди 6 години

До АнонименМЛъквай бе. Отивай да правиш паметници на тия дето бомбардираха столицата ти и хвърляха запалки и играчки за деца, коит се взривяваха. Отивайййййй у лево.

353

Анонимен

преди 6 години

Защо требе да гоним дипломати? Осем страни изгонили, това не е целио съюз. Некой в Англия като п.р.ди, ние требе да се н.асер.ем ли?

352

Ано

преди 6 години

Или с други думи казано, старите европейци преброиха пилците напролет! Кой е с тях и кой е двуличник, руска *** в ЕС ,троянския кон на Путин, пък ако лапне и някой и друг фонд, си е жива далавера! Еврозона ли, Шенген ли?!

351

Ано

преди 6 години

Помните ли къде сме в класацията по жизнен стандарт, смъртност, заболеваемост, застаряване?! Не само в Европа!!! Е, това ни е в наследство от българо-съветската Дружба, въздуха и водата! Скоро и на него ще посегне червения евродемократ Борисов!

350

Анонимен

преди 6 години

"Стига с тоя бояршик, стана банално, няма ефект вече."Я го опитай и ни кажи на всички как е. Наздраве.

349

Иванко

преди 6 години

Евала за решението на Бойко!! И аз си мислех, че ще направят глупост и ще се объркат, но съм шокиращо изненадан! Каквото и да сме видели от ЕС добро или лошо Руснаците са ни помагали доста..България нямаше да е тази сила през комунизма ако не бяха те! А ако не бяха те за да ни освободят нямаше да ни има като нация и следователно да се пишат глупаи изказвания на доста от Вас понеже не се знае дали щеше да Ви има!! Сега е шансът за затопляне на братските отношения отново!!?

348

Анонимен

преди 6 години

Ние имаме 1 милион причини да изгоним руснаците от България. Сега ни се отдаде идеален повод и ние си замълчахме. Загубена нация.

347

Американ

преди 6 години

До изложихме се (390)Задникът още те боли ама не вярваш, понеже не си видял с очите си?

346

Анонимен

преди 6 години

Явно тоя Скрипал е щял да се разприказва и Путин му е дръпнал шалтера.