73

НЕ

преди 6 години

Доста странни версии, притоворечащи една на друга се "появиха". Първата бе- че тази отрова била пренесена от Русия от дъщерята на отровения, като била пъхната в подарък. После -че бил отровен в заведение. А сега-че вратата на къщата му била намазана с отрова! Не се знае кога е отровен, от кого, как, къде ? Това не е като да правиш шпионски филми за Джеймс Бонд-трябват аргументи ! Така че-докато не е ясно на 150% -не трябва да гоним никого. По-добре е да изгоним идеолозите на третия пол!

72

Анонимен

преди 6 години

Този път шахматиста сгреши жестоко.

71

Какво

преди 6 години

може да каже Поптодорова от бсп за случая Скрипал.Естествено - да защити позициятя на Кремъл. Бесепарите собствено мнение нямат - важно е какво ще им каже Путин.

70

Бей

преди 6 години

Или САЩ и Европа се разправят поединично с Русия и Китай,или изгарят.

69

Членска карта №7

преди 6 години

Експерта от щанда за парфюмерия...

68

Анонимен

преди 6 години

Елена Поптодорова е от кадрите на Външно министерство от преди 1989 г. , свързана по всички линии с СССР. След промените беше депутат от БСП и като такава стана посланик в САЩ. Сега , освен че я хванаха в кражба на козметика на летището в Полша , стана изведнъж отявлен аникомунист и русофоб.

67

БГ

преди 6 години

КРЕМЪЛСКОТО ДЖУДЖЕ ДА ХОДИ ПРИ ЖЪЛТОТО ПРАСЕ НА КОНСУЛТАЦИИ КАК СЕ ПАСЕ ТРЕВА! И ТОЙ МНОГО СЕ РЕПЧЕШЕ НЕЩО, *** СЕГА ОБИКАЛЯ И СЕ МОЛИ ЗА ПРЕГОВОРИ ...

66

ТОВАРИЩИ,

преди 6 години

РАЗБИРАМ, ЧЕ ТЕМАТА Е МНОГО НАПЕЧЕНА ЗА ВАС, АМА БЪЛГАРИТЕ ТВА НАС НЕ НИ КАСАЕ! СТИГА СТ ПРАВИЛИ СТАТИИ И СТЕ ВИЛИ ПОД ТЯХ! ВИЕ ЩЕ СТОИТЕ ГЛАДНИ, НА НАС НИ Е ПРЕЗ ЦЕНТЪРА НА СЛИПА...

65

КОРУПЦИЯанг.=МЪРШАбг

преди 6 години

Западноевропейски ценности ,значи. На славянски златото има винаги корен зло,зла, зол , което отдавна е определило отношението на източноевропейците към тези "ЦЕННОСТИ ".

64

садизъм с летален кр

преди 6 години

На всичките си проклети врагове пожелавам тъща като този устат бабояг.

63

не съм садист

преди 6 години

На всичките си врагове пожелавам тъща като този устат бабояг .

62

Анонимен

преди 6 години

А кражбата на козметика от магазина на летището във Вршава пак ли е извършена от Русия и Путин.Абе тия дни българските медии направо се изпунъсрахъ в изънземни количества дори и за техните стандарти.Да стигнат до там,че да канят най-противните за хората индивиди,а някои от тях и откровени криминални престъпници,които да ни убеждават в евроатлантическите простотии.Не става,господа евроджендъри.Постигнахте обратния ефект.Сега както никога българинът застана зад Русия.Вижда се навсякъде.

61

Анонимен

преди 6 години

Демократясахте,ли бря?

60

Анонимен

преди 6 години

Елена,НИКОКА НЕ КРАДИ НОВИЧОК. ОПАСНО Е

59

Анонимен

преди 6 години

Чуков е доносник, служил е на сатанинския режим, защо неговото мнение трябва да е меродавно.Русия е обладана от червен бяс и трябва да бъде сложена в изолатора, докато руския народ не свали диктатора и убиец Лилипутин.....

58

Олег

преди 6 години

До До Олег 57ААА сещаш се за Финландия? Като е за РУско-турската война никой не се сеща за финсландците, ама като е да победят Сталин във войната 1939-1940 се сещаш!Унгария и Румъния са много страшни армии братче! Добре, че е бил гр. Плоещ, та да има Хитлер с какво да си зарежда резервоарите. Иначе, ако не бяха Румънците нямаше да посмеят в СССР да влязат!

57

май сме я виждали

преди 6 години

Тази Поптодорова не беше ли една дето забрави да си плати козметиката във Варшава?Сигурно подли англичани по поръчка на гадните американци и бяха сложили козметиката в чантата.

56

Олег

преди 6 години

Гледам, че си написал, че и Италия и Австрия. Австрия не съществува - анексирана е от Германия. Нали е родината на Хитлер. Божо Димитров знаеш ли какво казва за италиянската армия. Смисъла на италиянската армия е за да може всяка страна по света, да отчете поне една военна победа в историята си!

55

До Олег 57

преди 6 години

Сещам се за Унгария, Румъния, Финландия...

54

Олег

преди 6 години

До АнонименТи правиш ли расзлика между окупирана държава от Хитлер, която по-късно минава на негова страна и такава, която от кеф го напада? какво да правят Румънците като има Германски войски на тяхна територия? Чехословакия престава да съществува през 1939-та година. По твоята логика Полша е нападнала СССР, вместо обратното - Германия и СССР нападат заедно Полша. Франция е разделена на две - окупирана зона и друга част, дормално незаявисима със столица Виши....