24

Анонимен

преди 6 години

Елате в Западен парк, в Гевгелийски, в Красна поляна, къде ли не. Кметицата е нищо повече от въздух под налягане, типичната гербаджийка - само на приказки е силна, лъже нагло пред журналистите, че много неща прави, но всички виждаме истината - разруха по тротоарите и пътищата, новите булеварди се чупят всяка година, но нали трябва да се крадат едни пари..... пълна трагедия, ако можех, с тази даскалица бих запълнил някоя дупка от многобройните, барем с нещо да е полезна.

23

Анонимен

преди 6 години

Елате да видите какво е в квартал Витоша, чувствам се като в една стара електронна игра с една жаба която изкачаше на пътя и напред-назад, наляво-надясно, някак трябваше да оцелее от разминаващите се коли, разбира се нивото на трудност се увеличава през всеки делничен ден, колите се смесват с бусове, камиони, паркирали коли на майстори и кучешки ***

22

еди кой си

преди 6 години

.... кой кои улици кърпи......?

21

до 22

преди 6 години

С това ние---обиждаш нормалните хора в БГ. Защо съм виновен аз, че общината не прави паркинги, а само сини ленти за сини зони? Защо съм виновен аз, че управляващите крадльовци вместо да слагат нов асфалт , по норматив слагат само стар битум и то 10 см. Защо съм веновен аз, че неикой не спазва закона и не глобява за непавилно паркирани коли? Защо, бе джанъм? ИЛИ Е ПО-УДОБНО И ПО-БЕЗОПАСНО ДА ОБВИНИШ ХОРАТА, ОТКОЛКОТО БОКО ТИКВАТА?

20

Анонимен

преди 6 години

То пък едни изкърпени улици... ум да ти зайде

19

Anonimen

преди 6 години

Ние сме известни с това ,че трудно създаваме инфраструктура ,а ако направиме нещо не можеме да го подържаме и общо взето в по голямата си част, некачествено

18

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРИЯ Е СУПЕР!!! СКАПАНА!!!

17

Анонимен

преди 6 години

Не знам за улиците и тротоарите, но таз мадам пак се е разголила като някоя курwа :( Толкова ли няма останали нормални хора обличащи се прилично, особенно пред камера??

16

Анонимен

преди 6 години

Събужда се човек в автобуса връщаш се от чужбина и пита човека до него пристигнахме ли човека го пита как разбра ми по дупките на пътя

15

младен

преди 6 години

"Инфраструктурата на столицата е в окаяно състояние изобщо"Как бе, Фунги/Фънди каза че сме европейска столица и сме много добре. Е...верно че реалноста е кал и гняз на всякъде ама както е казал попа "Не ме гледайте какво правя ами ме слушайте какво говоря"

14

Анонимен

преди 6 години

Кърпаческа България.Но иначе сме големи Европейци.

13

До Василев

преди 6 години

И paзnpaния ти 3aдник ще закърпиме ceляк ***

12

Спаси София педali

преди 6 години

Джендърите от Спаси София отново атакуват...Ама по-добре да разкажат как получиха от общината нагласена поръчка за ремонт на монумента на Людмила Живкова и осребриха по 3000 лева за пребоядисване на едно кошче.

11

Загорел

преди 6 години

Водещата не изглежда зле :)

10

Василев

преди 6 години

Ще кърпите селяни прости, инфраструктурата и полагането на нови асфалтови покрития е много скъпо удоволствие!!!Навсякъде ще кърпите и в задравеопазването и в образованието, и в соц. сфера, навсякъде, защото избягаха читавите трудоспособни хора от България!!!А демокрацията на мутрите и бухалките, щяла да модернизира българската държава!!!???Нещо пак ме обзе биполярното разстройство селяни прости, или аз не съм добре психически или вие сте много прости!!!Агент Грегъри Пачет!ЦРУ!!!

9

Край

преди 6 години

В България се реве за дупките по улиците - тротоарите се считат за място за паркиране /когато няма къде - пък то винаги няма/. Да си без кола тук се счита непрестижно. Майките с колички/инавилидите/децата /възрастните да се оправят как знаят. Тук правото е на конските сили. Първично и диво племе.

8

df

преди 6 години

Всеки ден минавам по Иван Вазов - може би тротоарите в най-критично състояние в центъра. На фона на всички приказви за европейска столица и т.н. направо е смешно. Само че който трябва трудно вижда тези работи от лъскавите служебни коли!

7

Анонимен

преди 6 години

Нали никой не си мисли, че България е бяла държава?

6

Гоце Делчев

преди 6 години

Ей народе в Гоцето кмета ни е от БСП.Елате да видите какви улици , какви паркове , какво нещо. Всичко е прекрасно.Търпете крадливите ГЕРБ в София и скоро може да заприличате на Бейрут.

5

Габриела

преди 6 години

Наистина не виждам смисъл да оставам в България, всеки ден чета колко сме зле и къде нещо се откраднало или развалило. Чистя санитарни възли в Мюнхен, но ми е 100х по-добре от милата ни родина и не смятам да се връщам..