49

ПАСИТО

преди 6 години

тая сутрин се пенявеше по БНТ1, по България Еър бяка пуснали КЛЕПТОМАНКАТА БОКОВА, която му е заместничка, а по НОВА англойската посланничка. Вчера ОНЯ с КРИВАТА ГЛАВА се кипреше по БТВ - ТВ само с една гледна точка. На СИДЕРОВ даже не са дали думата и той днес от 11 часа дава пРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ - ТОТАЛНА ПСИХОАТАКА. Даже изровиха от нафталина АГОВ, ЮЛИАН ВАСИЛЕВ и другите пенсионирани американски агенти

48

Анонимен

преди 6 години

Ясно е откъде идва тоз прословут газ. от ресторанта, там са изяли тенджера боб с няколко буркана люти чушки.

47

А КЪДЕ СА ОТРОВЕНИТЕ

преди 6 години

Покажете ги. Да не се окаже , че такива НЯМА. А има само НАРЕЖДАНЕ от ВАШИНГТОН да бъде ударена РУСИЯ

46

Врачанин

преди 6 години

До Анонимен 45 И аз съм се загрижил за Василевци , ама те са двама с един ник.Защо ли се спотайват?Единия е фашист , а другия комунист.Защо ли и двете думи завършват на ИСТ, дали не е едно и също?Кой ще ми каже?

45

Анонимен

преди 6 години

Сега очакваме да демонтират и входната врата...Не е правилно, трябва да демонтират цялата къща

44

НА СНИМКАТА

преди 6 години

двете полицайки си стоят и нещо не им се отразява бойния газ. Според МНОГО ВЕРОЯТНО ОБОСНОВАНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ бойният газ е пуснат в кабинета на ТЕРЕЗА МЕЙ и ПАРЛАМЕНТА. Там пораженията са видими...

43

Анонимен

преди 6 години

РЕШЕТЕ НАКРАЯ КЪДЕ СА ТРОВЕНИЯсно е, първо в колата, после на пейката, после на вратата - три пъти засега и още не умиргат! Корави руснаци! Дерзай Ми-6, още тровене му е майката!

42

Анонимен

преди 6 години

"Най-висока концентрация от отровата имало на входната врата"Е нали цяла пейка демонтираха като доказателство? Сега очакваме да демонтират и входната врата...

41

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Ако имаха достатъчно власт нашите *** щяха подслонят всички изгонени руски агенти... - шушанчо не се радва на такава подкрепа, дори в родната му Русия, както на Позитано...

40

Ninja

преди 6 години

Не вярвам на американци и руснаци ....но още по-малко вярвам на британци.....преди десетина години "намериха" оръжия за масово поразяване в Ирак и близкия изток не може от тогава да се вдигне на крака.... ;)

39

Анонимен

преди 6 години

Добре де, нали веществото е супер смъртоносно, даже някакви циркове със скафандри имаше, а те са се разхождали из полвината град и накрая решили да седнат на една пейка да се починат, но не починали. Английският театър е нещо като джаза - почват с играта и импровизациите, пък докъдето стигнат.

38

И ся кво

преди 6 години

Всеки път когато се събудя и започна да чета новините в нета се сблъсквам с нова версия по случая. Не че нещо, ама ми се струва несериозно в това да обвиняваш някой преди да си наясно как и къде е станало. Накрая да не се окаже, че са яли отровни гъби.

37

Анонимен

преди 6 години

Имат богат опит. Все пак това е родината на "Много шум за нищо".

36

Анонимен

преди 6 години

Англичаните вече казват трето място, където били отровени. Утре да не чуем, че са били отровени на друго място.

35

Анонимен

преди 6 години

Стария номер с олимпиадата от 1980 този път нещо се запецна.

34

Анонимен

преди 6 години

Извратените алкохолици от острова съвсем се оплетоха. Това започва да ми прилича на едно друго разследване, в Нови Искър.

33

Анонимен

преди 6 години

Крайната цел е да се бойкотира световното по футбол и да се изолира Русия, затова така бързат.

32

Анонимен

преди 6 години

Оттук нататък най-интересното ще бъде как ингилизите ще се измъкнат от този колосален гаф.Сега започнаха да твърдят, че това не е заради случая Скрипал, а отговор на агресивното поведение на Русия.

31

отново фалшиви новин

преди 6 години

Оф, абе то не бяха версии, не бе чудо. В климатика на колата, в дрехите в куфара, в ресторанта, в парка, в на майка си.... Ся пък на входната врата. Направо чудо. Не знам как има още кой да им вярва на съчиненията.

30

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Алоооооу, Макаров... - недей да се мазниш на Борисов, ами стягай багажа...