58

Сандо

преди 6 години

81 Ню Йорк или Москва!

57

Анонимен

преди 6 години

Колега, честно казано, в Америка си имаше и минуси, но това, което си написал, е абсолютен факт. Не е нужно да имаш кой знае каква работа, че да имаш къща с градинка (разните му зидове и дувари са рядкост), колите са на смешни цени и градският транспорт е за разни уайт трашове, латиноси и тям подобни. Признавам, многото свободно пространство страшно ми харесваше.

56

Анонимен

преди 6 години

Бях в Париж и е същото като на снимките, ама нали е така лелеяната ви Европа, за която си продавате задниците. Американецът поне няма да те мрази само защото си българин, а в Англия поляците вече си сменят имената, за да не ги дискриминират.

55

Анонимен

преди 6 години

Това е бедната класа, но как живее средната - масово в къщи, тук и в Русия в панелки, там масово имат коли, тук се блъскаме като сардини в метра, автобуси, трамваи, тролеи с миризливите клошари като тези от снимките (ще кажете Ню Йорк, но има по-малки градове пак с много работа като Минеаполис), та си има и плюсове и там. Колко хора в Европа могат да си позволят къща на зелена алея извън центъра и кола? Там плащат за голяма кола същите пари, които в Европа ти искат за дамска.

54

Анонимен

преди 6 години

В Русия е прекрасно и затова хора от цял свят масово бягат да живеят там. Половин милион българи за избягали в рая наречен Русия-ха, ха.

53

Анонимен

преди 6 години

До ТHE ПатриотАма защо се буташ в Лос Анджелис, Ню Йорк, Чикаго и подобни? Те са с най-голямата престъпност. Работа има и в Минеаполис, а там е по-приятно. В Далас също е по-хубаво.

52

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВ САЩ виждат толкова много слънце дори и на север колкото по-голямата част от Европа не вижда. Климатът в Русия и Ирландия е отврат!

51

Анонимен

преди 6 години

Живея в Прага, тук е пълно с руснаци. Рускините особено само въртят далавери и измами. Само си търсят някой с ЕС или Американско гражданство за да го впримчат.

50

Така е

преди 6 години

Америка си е Америка..Всичко им е най....голямо.

49

Анонимен

преди 6 години

Изкарах в Щатите едно лято.От българите се прибраха около 90%. (10% останаха или с В1, или направо нелегално). Украинците и руснаците останаха на 90% (нелегално).Това казва всичко.

48

фрунзе

преди 6 години

Ясно ми е вече защо самолетите за Москва са претъпкани от емигранти, желаещи да мживеят в Путлеровия рай...

47

?

преди 6 години

А защо само в руските очи? Те така си изглеждат.*** е, че ако можехме да разкараме политиците (всички политици), щяхме да се разбираме много по-добре.

46

Анонимен

преди 6 години

От тия снимки излиза,че в и САЩ има хора които живеят като руснаци.

45

Анонимен

преди 6 години

не разбрах кое е трудното за гледане, в рашката нямат ли едри тьотки ?-------Ами, *** в Америка и се убеди сам.А, най-добре посети САЩ и РФ и сам прецени къде би предпочел да живееш, ама честно и безпристрастно и то като останеш насаме със себе си!Аз, напуснах Щатите и се закотвих в Ирландия от преди доста време, дори си взех ирландка наполовина англичанка( майка й е англичанка)-))))

44

Анонимен

преди 6 години

Разликата е, че руснаците бягат в ЕС и Америка да живеят, а никой не иска да живее в Русия ;)

43

Чернамаймуна

преди 6 години

Всичко лошо идва от маймунската държава. Явно ви е добре с черното парче

42

Анонимен

преди 6 години

Номер едно казва всичко - дори клошарите в САЩ не мразят страната си. Въпреки, че им се налага да спят по пейките. И още нещо - почти всеки ден от престоя ми в САЩ от някъде чувах българска реч - туристи, емигранти, всякакви. Познавам десетки българи, които живеят в САЩ, Канада, Европа и НУЛА, живеещи в ***.

41

Анонимен

преди 6 години

Абе защо нашенеца постоянно напира за зелена карта. Хиляди отидоха. В Русия няма такива изисквания за зелени карти, свободно е, хубаво е, ама не знам защо не се ориентират в тази посока а все към Щатите, Канада, Нова Зеландия...

40

До55

преди 6 години

Е като е такава пустош , ти защо живя там 20 години ?

39

ТHE Патриот

преди 6 години

В тубата наскоро гледах един как преминаваше с кола през центъра на Лос Анджелис ,такава мизерия няма и в Багладеш,само клошари,палатки по тротоарите,някви лежат по улиците незнаеш живи ли са мъртви ли са ужас!