37

Боби

преди 6 години

До Анонимен 36Това е на Манежния площад в МоскваМакар и неразрешена но разбираемо че никой няма да я прекрати тази демонстрация в самия център на Москва да не бъде охранявана?От тука си личи че полицаите са без спец средства и са по-измръзнали от протестиращитеНа всичкото отгоре са под строй - това се прави когато им "снасят" обстановката и после ги пускат да патрулират по площадаСнимка Ройтерс - Много показателно 4 протестират 40 ги охраняват - Ройтерс ли видиш/чуеш и почни да се съмняваш

36

Анонимен

преди 6 години

В Питер преди час и половина се запали пакрива на "Ролф Лахта".Служителите и посетителите са евакуирани своевременно. Няма пострадали.

35

Анонимен

преди 6 години

Обаче снимката е много показателна ! - четирима скърбящи се пазят от 400 полицаи.Сигурно ги пазят от украинците ?

34

Анонимен

преди 6 години

Вице губернаторът на Кемеровска област е свален от длъжност.

33

Анонимен

преди 6 години

Задържани са вече няколко души и Следственият Комитет на РФ им е повдигнал обвинение.

32

Нека

преди 6 години

никой не се заблуждава, че ще му се размине. Ръката на руските служби е много дълга, а пък тоя в Украйна им е съвсем лесен!

31

Анонимен

преди 6 години

Вчера писах за тоя. Франс прас и бта бълваха. Дpиc бъгъ и те...

30

Така е

преди 6 години

След като е пращал от комтъра си лъжлива информация е искал да заблуди обществото и предизвика безредици. Този украинец ще бъде наказан от руската държава или от баща на пострадало дете.

29

Анонимен

преди 6 години

Бандеровска *** !!!

28

Анонимен

преди 6 години

На ви украинци -аз по долу в един коментар за една дърта хохолица ,която се оплаква от нашата полиция ,че я извикала за предупреждение за това ,че е хулила и обиждала патриарха на Русия -ви казвах ,че хохолите са долно племе -ето го потвърждението !!!!! И слушайте ми думата един ден ще се разбере и истината за Скрипал -това е дело на същите тези украинци ,които са били в състава на СССР и знаят формулата на отровния газ и дори може да има запаси там .Използват всякакъв повод да натопят руснаците

27

Анонимен

преди 6 години

Что не смешно ? - не поняли ето Рассия. { Жириновски }

26

Анонимен

преди 6 години

Типично в стила на баднедовските хохли. Не случайно дори самият Хитлер навремето се беше заел да ги изтреби до крак. Обаче не му стигна времето, което както се вижда е доста жалко.

25

Анонимен

преди 6 години

Сега има нов пожар в Санкт Петербург ! - изобщо от Русия всеки ден идват такива новини че вече по-всичко личи че скоро и Кремъл ще гори.

24

Боби

преди 6 години

Е поне е вече следствен по еди кой си параграф от Руския наказателен кодекс. Не може да направиш подобно АБСОЛЮТНО ГАДНО нещо и да не си понесеш последствията. А относно доказателства Въпросния Индивид сам е качил клиповете в Интернет на собствената си страница.Дали Украйна ще го екстрадира е отделен въпрос.

23

Анонимен

преди 6 години

Хибриден боец на Запада. Слава на този украинец. Още много безумия трябва да направят украинците, за да заслужат славата да си член на западната демокрация.

22

Анонимен

преди 6 години

Естествено че украинец ще е виновен за цялата работа! Даже секи момент ще излезе информация че е агент на цереу и виден ***, а на бас!

21

откриха го!

преди 6 години

Откриха врагът! Сега вече всички са спокойни! Извод: Деца с противогази след многократни опити да запалят центъра , са успели. Вече са си признали. Дори има и писмо написано от един от починалите. В предсмъртна агония той описва всичко, като писмото му завърша с думите да живее Путин. Смърт на Америка. Отвратителен украинец вся паника. Сорос даде около 120 милиарда долара и събра на площадите в 20 града хора за митинги в опит да направи нова оранжева революция. Но Русия каза-Не! За Путин е.

20

Анонимен

преди 6 години

Ама разбира се, че ще е украинец! Как не е направо англичанин или американец?

19

Русия ли?

преди 6 години

Страната на лъжите.

18

До 16;мазепа

преди 6 години

Намерили са бели женски прашки с емблема " сдс софия"