180

Анонимен

преди 6 години

Абе кво сте се разхълцали за един предател, по цял свят службите ако не могат да ги вкарат доживот трепят предателите.

179

Анонимен

преди 6 години

Ако не са руските туристи да идват да ви плащат да им слугувате на морето ще изпукате от глад, ***!

178

Анонимен

преди 6 години

Нищо общо не трябва да имаме с наглосаксите, винаги са ни мразили. То и по света не ги обичат щото навсякъде са безчинствали.

177

Анонимен

преди 6 години

България в НАТО и ЕС - най-мизерната държава. Българите днес - най-нещастните и най-мизерните хора.

176

аз

преди 6 години

До МорскиАми - стой си в Русия! Никой не те е канил тук!

175

аз

преди 6 години

До ****Питай Путин. Той знае къде точно се е случило. И да не го е наредил - няма начин после да не е привикал офицера, отговорен за операцията, на доклад! Така, че - питай Путин. Но не вярвам да ти отговори! Така, че - остава да изчакаш следствието да установи. Ще отнеме време. Но ще стане!

174

Морски

преди 6 години

Пустиняк държава е България.

173

ЕС

преди 6 години

Е един ГОЛЯМ куч....ник.Дребни песчета със вратовръски, ку...ки накичени с герданчета и обички неистово ЛАЯТ.САМО един ГОЛЯМ търпелив пес гледа спокойно.Но за сега.Ако дамо ДЖАФНЕ "ПЕРУШИНА ЩЕ ХВЪРЧИ"

172

БОЖЕ ГОСПОДИ още

преди 6 години

въоеъжаване! всичко се ОРГАНИЗИРА ЗА отвличане на вниманието от войната във сирия.НИЕ СМЕ " БЕЗГЛАСНА БУКВА"какво да кажат народите на Сирия и Ирак?голи, боси, болни и гладни.Над главите им БОМБИ!Ужас!Избиха хиляди хора а неистово крещят за Скрипал!

171

разбойнияеска участ

преди 6 години

Навремето Кара Фейз/жесток разбойник/ след като ограбва и избива масово българското населание решава да превземе Истабул.Когато виждат огромната крепост им увисват ченетата.Питат султана- какво да правим?-НИЩО няма да правим затваряме портите и само ще гледаме.Разбойниците крещяли истерично, заъбили се страшно, размахвали безсилно оръжия.Накрая подвили опашки признавайки немоща си!Русия също засега мълчи и само гледа и чака.Кога разбойниците ще млъкнат подвили опашки!

170

фалшивите обвинения

преди 6 години

ИСТЕРИЯ. ОБВИНЯВАХА РУСИЯ за маниоулиране на изборите къде ли не то не беше АМЕРИКА, ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ,ИСПАНИЯ! НОООО се оказа че не е Русия а английската фирма КЕМБРИДЖ АНАЛИТИК!СЕГА ВСИЧКИ МЪЛЧАТ и естественно извинения НЯМА ДА ИМА.НООО продължават със обвинения от сорта "Много ВЕРОЯТНО"Не могат да се наситят да бълватфалшиви обвинения!

169

РККА

преди 6 години

То да не излезе че този Скрипал и щерка му първо са се отровили с газ ,а после са отишли да пийнат по едно кафе.Единствено закостенял британски мозък може да върти един и същ номер 50 год. вече ,то не бяха чадъри със сачми ,отавяния с радиация,отравяния с газ...и след като очистят поредния предател да посочат виновния,проблема е че вече и блюдолизците от колонии като България не им ловят вяра..

168

Анонимен

преди 6 години

Солидарността на ЕС я разбирам - ако може да прилапа повече пари при брекзита, но ние какво общо имаме с GB - нали не искат да дават пари на нас и затова напускат. Явно британците искат да конфикуват доста пари от руски олигарси чрез тази провокация със Скрипал и по този начин да платят на ЕС. Толкова за солидарността. А циркът с дипломатите ще се изясни с рестото на Москва.

167

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че за всеки нормален човек, а и дори за най-върлите седесари, които ако си сложат ръка на сърцето, ще признаят, че срещу Русия се води изключително нечистоплътна война и кампания. От край време - за хората, които са чели повечко е ясно, че битката се води между християнството и сатанизма, и по-скоро срещу истинния Бог - Христос. Ненавиждат го на запад. Русия в голяма степен олицетворява живата вярва в Христос и оттам идват всички беди за нея.

166

Борис Джонсън

преди 6 години

Скрипал е отровен с газ ,произведен от Саддам Хюсеин. За повече подробности ще изслушаме Тони Блеър,той има мостра още от 2002 г.

165

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До ГанчоА задавал ли си въпросът защо ,викаме за Русия а пращаме децата си да учат на запад!?Кой ни разпредели България да живее от селско стопанство и туризъм!Руснаците , европейците или нашия елит!Да си видял население на една държава да живее добре от туризъм и земеделие?!?!?!Няма и да видиш!

164

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Въпросха ха ха Че някой да търси отговор на въпроса ти!!!Каква е истината е без значение! Посланието е дадено!Русия е врагът!Макар ,че Китай е истинския им враг в икономиката!!Та едва ли Русия им пречи да произвеждат евтини стоки.Но Русия ако продава евтини суровини на азиатците?!?!Колкото по голяма е лъжата ,толкова по-голяма е целта/стратегическа демек/

163

****

преди 6 години

Някой ще каже ли каде точно е станало заразяването,в кафето ли,ако е там защо няма рдуги пострадали,на пейката ли,и защо също няма натровени там,след като свободно са се разхождали и други хора,работата е много съмнителна?

162

Въпрос

преди 6 години

А какво стана с неопровержимите доказателства за оръжията за масово унищожение на Саддам Хюсеин и с епруветките с бяха прах които размахваха в ООН като доказателства? Мерси за отговорите.

161

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Ако искате да видите професионалист как коментира-Яков Кедми на туба!А той определя това , като политическа игра!Сега всеки може да търси истината ! От Сирия, Северен поток 2, новите оръжия на Русия/ракети,които вече не могат да бъдат прихванати, което означава ,че флотът на САЩи Англия е незащитим!!!/,Китай и азиатските тигри,сперане на изноа от Русия към Англия на мръсните пари на руските олигарси и т.н..