43

Анонимен

преди 6 години

Влезте в сайта, на което и да е РУО и вижте колко училища са закрити през годините!Какво се случи с учителите от закритите училища, г-жо Такева? Осигурихте ли им работа? НЕ! Те бяха аут от системата и станаха продавачки.На работа вземахте само бившите дружинни председателки, бившите комсомолски секретари и партийни функционери. Всички, които ще се пенсионират в близките години са бивши партийни кадри- БКП и ДКМС. Същите станаха БСП, ДПС, СДС, ГЕРБ... Заради тях изритахте кадърните учители.

42

Анонимен

преди 6 години

До МорскиДобре долу ГЕРБ казваш....,а кой БСП ли ? Смешен комунист,...точно тези к,които ни крадат от 1945....не става,.....,всички в затвора и тогава ще се оправи в България....

41

Извънземното

преди 6 години

Българи , чухте ли че хората кацнаха на астероид? Говоря за "хората" не за Вас. Вие сте някакво "еволюционно отклонение" щом още планирате заплатите на даскалите Ви да станат 700 Е през следващото хилядолетие. Ами то до тогава няма да има пари бе..Вие какво ще правите пак...?

40

Морски

преди 6 години

90% от обществените поръчки финансирани с Еврофондове се печелят от фирми на Бойко Борисов и ГЕРБ.Бойко вече не е милионер,а милиардер.

39

Морски

преди 6 години

На всички избори досега ГЕРБ задължаваха полицаи и военни да гласуват за тях,задължително,заедно с цялото семейство.Това е обществена тайна.От страх никой не го споделя.

38

КонУмрел

преди 6 години

В БГ проблема е че има много продрискани ченгета и фискултурници. Другите са страхливи пилета.

37

Морски

преди 6 години

Герберски измамници,къде видяхте 1500 лв. заплата,слезете малко при хората и вижте мизерията.Стига сте се крили в палатите си за милиони.Долу ГЕРБ!!!

36

до 29

преди 6 години

Соца не може да съществува без една умерена диктатура ,хората не са дорасли за него все още, но ще узреят когато ЕС престане да ги подържа на изкуствено дишане.

35

Анонимен

преди 6 години

Аз съм умен и ви казвам.. Професия педагог трябва да се забрани.. Ако искате децата ви да са готови за живота на 19г. да работят за 2200лв. Педагозите ще забавят развитието на децата ви и на 30г. няма да готови и за работа и за семейство.. Демографската криза е резултат от дългото обучение.. Всички средновековни математици са направили своите открития на 20-21г. които днешните деца бавноразвиващи се учат в университета..

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27Какви педагози са тия до 6. клас? Оная вечер даваха едно момиче станало учителка до 4. клас, пък завършила Философия. С Философия ще учи малките на четмо и писмо! Случайно била попаднала на учителско място! Представи си "случайно"!!! Хората се борят със зъби и нокти, конкурси, конкуренция, за едно място кандидатстват 40 учители, тя "случайно" станала учителка!!! Поне не си показвайте връзкарските назначения. Всеки учител знае как "стават" нещата.

33

Анонимен

преди 6 години

Всички учителки са жени на полицаи .. Понеже ГЕРБ е милиоционерска партия мисли как да им вдигне заплатите..

32

Анонимен

преди 6 години

Те педагозите ги измислиха джендърите.. Това е псевдонаука.. През комунизма гледаха на децата като на престъпници , А днес ги правят *** извратеняци..

31

алоо

преди 6 години

Вълчев,Вълчееев, проблема с огромното неграмотно население е НЕАДЕКВАТНАТА образователна система като цяло. То и сега учителите със стаж и опит си докарват по 1000-1200 лв. общо- я частни уроци, я лекторски и т.н. Така че престанете с това,че учителите получавали малко,били са нестимулирани и затова сме толкова неуки. Ако ще и 3000 лв. да им направите заплатите с тази система на обучение,която е от 40-50 г, с много малко подобрения,ще си останем пак най-неуките в ЕС.Променете СИСТЕМАТА,СИСТЕМАТА

30

Чочка

преди 6 години

До АнонименАз пък питам Янка кога най-накрая ще се пенсионира????

29

ОПИТ

преди 6 години

Защо не почерпим опит от Златните Години на Соца ?Тогава Учителите бяха с най-високи заплати . Депутат и Общински Съветник , Министър , Министър Председател , Кмет бяха Почетни Длъжности с Минимална Заплата .

28

Анонимен

преди 6 години

Няма такова нещо учител , има - учен , инженер , лекар и хора с други професии които учат чираци.. Какво това учител като не разбира нищо не може да 2реда код да напише , а е учител по информатика..

27

Анонимен

преди 6 години

Да забранят на педагози да се докосват до деца след 6 клас. На какво ще ги научат тези негодници , за да дадеш трябва да имаш нещо в главата , а в на учителите главата няма нищо .. Ако имат няма да станат учители , а учени , инженери и лекари.. Записали са педагогика защото лесно се завършва.

26

Анонимен

преди 6 години

не може един учител да взима по-малко от един регулировчик.

25

Учител

преди 6 години

Радвам се на тази хубава новина. Не завиждам. Пенсиониран учител съм и затова искам да попитам дали не се предвижда и увеличение на нашите пенсии. Живеем унизително, защото пенсиите трябва да стигат поне за лекарствата, храната и топлото през зимата. А нима като се пенсионираме, секват духовните ни потребности. Старите дрехи се преживяват, но душата не остарява и боли да те съжаляват учениците ти, когато се срещаш с тях.

24

Анонимен

преди 6 години

Пък моята длъжност е "работник" в мутромонополна фирма и заплатата ми е 600 лв. без половин година отпуски!Как ше я прайм..а?200 000 администрация..100 000 милиция..2 млн мнгджери...2млн пенсионери...300 000 нищонеправещи и безработници!Пари откъде?200 000 бачкатори няма как да хранят още 20 на гърба си!