81

Анонимен

преди 6 години

Победител не знам дали има. Но има един наг.ъзен свир.каджия на турския резак!!!

80

Анонимен

преди 6 години

Всички,които критикуват е Генерал Радев сте неграмотни ***,за които владеенето на чужди езици е табу.Във Варна вождът ви беше един домакин-посредник,от който нищо не зависеше (за съжаление на българския народ).С това неадекватно управление никога няма да се оправим....Лелеее, колко грамотно си го написал!!!!!

79

бабовия джендъров

преди 6 години

Така е,когато Туск е Тръмп,а Юнкер-Клон!

78

Анонимен

преди 6 години

Ей,как разделят народа и медиите и политиците ! Един на друг , гроба да си копаем, гоненията които вършеха БКП ,нима не ги върши друга партия сега ?!Не си ли с нас,значи с против нас - не важи ли и сега ! Стопихме се като нация , младите избягаха навън , защо ? Защото тук всичко е наред и живота е хубав !?

77

Анонимен

преди 6 години

Борисов постъпи правилно и дипломатично този път. Не говори много , но товане му е и в силната страна.

76

Arsenal

преди 6 години

Всички,които критикуват е Генерал Радев сте неграмотни ***,за които владеенето на чужди езици е табу.Във Варна вождът ви беше един домакин-посредник,от който нищо не зависеше (за съжаление на българския народ).С това неадекватно управление никога няма да се оправим.

75

Дедовия

преди 6 години

до трола Путин с икономика 1/10 от тази на ЕС е президент на дедовия...

74

проруски трол

преди 6 години

Радев е президент на България, а Владимир Путин е президент на света.

73

чукча

преди 6 години

Някой знае ли кога ще почва войната че трябва да плащам интернета и кабелната.да не се набутам ако платя за повече месеци

72

Анонимен

преди 6 години

Радев се сърди като ученичка, че не го пускат да си покаже новите гимнастически номера, които е научил

71

Анонимен

преди 6 години

Така и не разбрах къв е тоя салам "Алейкум"? Чувал съм за "Шпеков", "Камчия", "Хамбургски"

70

проруски трол

преди 6 години

Гордея се с това, че съм проруски *** и работя за ивтересите на Кремъл!

69

Радев потника

преди 6 години

От Ердоган гевреци, от Радев гюбеци

68

Анонимен

преди 6 години

Безмислен сблъсък между един бивш Сикаджия,полуграмотен, с ниска култура, без познания и интелект, нагъл и страхлив обирджия на българите, книжен генерал, произведен от Доган, продажник по душа и предател по манталитет, и един неопетнен истински генерал, с академии, владеещ два западни езика, професионален пилот на изтребител,въздържан и реален с оценките си,избран от 2.5 милиона българи, патриот и обичащ България и българите.Две несравними фигури, едната мразена, другата уважавана и с авторитет

67

Анонимен

преди 6 години

Радев в хлапе в политиката сравнение с Борисов. Не знам изобщо кво се коментира тука. Некъв летецц с два дена опит да чете листи. По-Добре да трае , че само скандали прави.

66

Анонимен

преди 6 години

''Любимата''ми Русия създаде от малка България силна индустриална държава....Ти като соцносталгик трябва да знаеш, че "силната" индустриална държава фалира три пъти.

65

Салам "Алейкум&

преди 6 години

Един е Путин българският президент и Радев е негов слуга!

64

избирател

преди 6 години

Нито Русия нито Европа са ми любими.Любима ми е България,но не,като на ония фалшиви ''ВАЕВОДИ"!!!Винаги приказката ми е била,че ние с Вас обикновените седим тук и се делим на такива и онакива а България тъне в мизерия заради шайка зли и алчни продажници.Никой от Вас не е видял добро ни от червените,ни от сините,ни от розовите ще види,ако се появят...........Докато само седим и се ''хапем'' помежду си тук,ние потърпевшите!!!

63

Анонимен

преди 6 години

Президента имаше посещение от Президента на Словения...Голямо постижение, няма що. За последните тенденции в гимнастиката ли са си говорили?

62

Анонимен

преди 6 години

Не ви харесва истината, другари каскети, но Радев е камериерка на Путин и много попара с боярщник ще яде