138

Анонимен

преди 6 години

До МАЛКО ИСТОРИЯТолкова ли може бе .....

137

Анонимен

преди 6 години

Червените палячовци газ пикаят като гледат международния авторитет на Борисов. Ей хора цяла Европа хвали нашия Премиер , а Нинова и Радев са станали за посмешище. Другарю Радев хайде удари едно коремно на лоста белким някой да види.

136

икономист

преди 6 години

Дали ще бъде решен въпросът с обезщетенията на тракийските бежанци? Как мислите?Че той първо каза бежанци, после изселници..., което е съвсем различно!Само да не стане като с бежанците от Западна Тракия(гръцката), които с парите от обезщетенията се почерпиха само. И да са си купили по един кат дрехи, и някаква мебел евентуално. А това са много скъпи имоти. Пра-дядо ми е имал близо 1000 декара гори, овошни насаждения, обработваеми земи, съоръжения(тепавица, воденица и мост), в днешна Гърция.

135

Анонимен

преди 6 години

До да 148Радев е политик колкото ти си космонафт. Превърнал се е в пудел на Нинова и повтаря като папагал нейните глупави тези. През това време жена му се разхожда по ревюта с рокли и обувки за десетки хиляди лева , а бабите гинат с 160 лв. пенсии. Хвала на такЪви политици.

134

благодарим ти

преди 6 години

Благодарим ти, другарю Борисов, за нищото, което ти свърши в Евксиноград!

133

Анонимен

преди 6 години

Най добрия Премиер на България в последните десетилетия . Единствения досега , който мисли и работи реално за обикновените хора. Браво г-н Борисов, имаш още един мандат от умните Българи.

132

равносметка

преди 6 години

ядоха и пиха на наш гръб без нищо да свършат - поговориха си, покараха се и се разотидоха

131

Анонимен

преди 6 години

До даОХ - КАКЪВ ПОЛИТИК БЕ

130

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМНОГО ПРОНИКНОВЕНО -

129

да

преди 6 години

Още на следващите избори единственият българин сред политиците - Румен Радев ще приключи с ГЕРБ..той ги започна на президентските..остава само да ги довърши

128

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА ние какво помним - няма да стигнат и 100 страници. Колко си голям бе мойто момче че помниш толкоз избирателно, а ?

127

Анонимен

преди 6 години

Позитанските диваци са в несвяст :))))

126

ВЯРНО Е

преди 6 години

ТУРЧИНА Е ОБЕЩАЛ ДА ИЗПОЛЗВА ПРЕЗЕРВАТИВ ,КОГАТО ЧУ-КА ТИКВАТА. ТРЯБВА ДА ВЯРВАМЕ НА ЧОВЕКА.

125

Анонимен

преди 6 години

Едни лицемери които се опитаха да покварят децата ни с една конвенция нямат право да се изказват от името на народа ни нито да го представляват.

124

Анонимен

преди 6 години

Помним геноцида. Помним Дянков. Помним замразените доходи и галопиращите цени. Помним и невъзможността да си платим тока при ГЕРБ Помним и 32% увеличение на енергията за три години от Калинките на Баце Помним и обещаното от тях бъдещо увеличение с 25% гарантирано от ГЕРБ Помним и Цветанов И тефтерчетата на ГЕРБ помним Помним и хората превърнати от ГЕРБ в живи факли И наглостта на "имащите воля" но нямащите срам. Помним и истанбулската конвенция и ЧЕЗ помним!!! Помним...много неща помним и се молим НИКОГА ама никога повече това да не се повтаря. Никога повече ГЕНОЦИД НИКОГА!

123

АНТИ

преди 6 години

Поставиха въпроси.Повдигнаха въпроси.Но въпроси не бяха решени.Идва нова среща, народни пари ще я плащат,а резултати и на нея не очаквайте големи.

122

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ СА *** И ПРЕДАТЕЛИ

121

Анонимен

преди 6 години

Искаме да се извади протокола/стенограмата от разговора, който е воден, за да разберем, че там има само нечленоразделни звуци, дължащи се на фелациото, което Борисов е правил на Ердо и как е поднасял шербет! :)Чакаме публично да видим какво са си говорили двамата, а и не само те!? :)Нали ГЕРБ така искаха стенограмите от разговорите на Президента!? :)Нека сега бъдат така добри да извадят стенограмата от разговорите на Борисов!

120

Анонимен

преди 6 години

Кога Русия ще върне откраднатите архиви на България?

119

Анонимен

преди 6 години

Кога КГБ ченгето Кирил ще се извини на България????????