17

boto

преди 6 години

Имам 2 дъщери и четейки коментарите наистина трябва да се забързам с изнасянето от тази държава. Първо никъде не се споменава, че таксиджията не я е завел насила. Що някой не си помисли, че може да я е заплашил, хванал за ръката и замъкнал в тоя таван?Дано на никой не се случва в бъдеще такова нещо!Остава въпроса как се регулира този пазар? Спряха единствената европейка услуга UBER в България за да могат тея да с такситата да продължават да си плащат и същевременно да лъжат хората.

16

Винету Келешев

преди 6 години

Не обвинявайте момичето, изверзи. Обвинявайте образователната система и родителите и, както и телевизията и отсъствието на адекватна държавна политика относно младежта. Факт е обаче, че т. нар младо поколение е напълно безмозъчно. Разговарям ежедневно с момичета на по 20 години, те са незрели и наивни, а се гримират предизвикателно като стриптизьорки. Децата не са виновни, че са прости. а бездействието на роднини и общество. Дано се оправи момичето, а на изверга да му пръснат гьота в панделата.

15

Анонимен

преди 6 години

До Само не разбрахзащото се доверяваме и се качваме в колите им, по лошо качваме децата си там. не кврвам детето си в кухнята на готвача и т.н. Не осъждаме всички таксиджии, нищо против, но такива хора не трявба да работят такава работа.

14

Анонимен

преди 6 години

Изверга си е изверг ...факт ! но да се замислим върху културата и психологият ана младото поколение !завел я на таванско помещение !!!???Мен таксиджия не мие предлагал да ме води на таванско помещение !Къде е бащата на това момиче ! 15 годишна в такси ...сама ! Къде мйката на това момиче ...3 часа я няма и никой не я търси !!!Обществото ние объркано ...изверзите живеят нормално !

13

Членска карта №7

преди 6 години

Да кокетничиш във фаце бок, или да играеш Лолита на тротоара пред блока, няма нищо общо с реалностите на тавана. Ама, как да им го обясниш! Възпитават се от филми в които разни каки вилнеят по улиците и пребиват едни лоши мъже....

12

Анонимен

преди 6 години

До !!***...някой ден ако имаш дъщеря едва ли ще я питаш дали е останала доволна след това

11

Гюрата

преди 6 години

Къде са законите, къде е полицията? Поредният изнасилвач, който ще получи 1г условно за тази гавра?!

10

Анонимен

преди 6 години

Demokraziata na gerb pravitelstvo vatreschnia ministrr da di podava ostavkata

9

Анонимен

преди 6 години

послушах коментар 7, пуснах гугъл. пред тази кооперация и телефони са крали...и един бакшиш е сниман там...има нещо гнило в дания.

8

Анонимен

преди 6 години

Бащата е наясно според мен, че правосъдие няма да получи от държавата - продполагам ме разбра човека какво имам впредвид. А тоя *** ще го пуснат по живо по здраво още утре, единствено пожелавам нещо подобно да се случи на тия, които го пускат

7

Анонимен

преди 6 години

Интересно!? Бакшишите се събират да протестират и веднага друг бакшиш бил направил брутално престъпление. Много интересно и много удобно за властта.

6

аз-ът

преди 6 години

Интересен факт: ако търсите въпросния адрес в Гугъл мапс ще видите паркиран бакшиш пред въпросната кооперация.---не му е за пръв път.

5

Анонимен

преди 6 години

и сега - какво ? ще плати една гаранция и ще го пуснат да си я избие от бакшишите ?.................според мен 72 месеца затвор ще му е малко,защото това момиче няма да забрави случката дори да живее 100 години.

4

Анонимен

преди 6 години

Интересен факт: ако търсите въпросния адрес в Гугъл мапс ще видите паркиран бакшиш пред въпросната кооперация.

3

Анонимен

преди 6 години

Ганьовищина отвсякъде.

2

Само не разбрах

преди 6 години

какво общо има професията му с престъплението. Той на работа ли е бил, когато го е извършил? Защото ако не съвсем спокойно можеше да бъде и продавач, баничар, или бояджия. Защо трябва да се споменава професията му, за да се насъскват хората ли? Сега очаквам страхотна помия върху таксиметровите шофьори.

1

Анонимен

преди 6 години

Характеристични традиционализми.