89

до Анонимен

преди 6 години

Идва края на ГЕРБ

88

ДПС

преди 6 години

До БСП-ГЕРБ-БСППардон! - и ДПС...

87

Анонимен

преди 6 години

ОЛИГАРСКИ - СОЦИАЛИСТИНаправо се прекръстете на БОП - Българска олигархическа партия. Или направо Български олигарси - популисти.

86

стара история

преди 6 години

До Тиневнарода - русофилиофицерството -германофилицаря - българофил

85

БСП-ГЕРБ-БСП

преди 6 години

До ОбективенНе радост ами смях!

84

Тинев

преди 6 години

Докато БСП не публикува списъка с раздадените куфарчета на " верните " другари, все повече ще губи доверието на хората.И, БСП да заеме ясна позиция: ЗА или ПРОТИВ съюз с Русия е! / Крайно време е да излезе от тази РАЗКРАЧЕНА поза / Защото за разлика от мошениците-интересчии / ГЕРБ, БСП, ДПС и тайфата от озъбени пс*ета / окупирали властта 28 години вече, БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД е за Русия.

83

Анонимен

преди 6 години

Чърчил - комунистът е като крокодил - като си отвори устата не можеш да кажеш дали се усмихва или се кани да те изядеКомунизмът е сън - рано или късно се връщаш в реалносттаСоциалистите считат за порок печалбата, а аз - загубата

82

ДЕРБИТО

преди 6 години

До ОбективенОт Герб на БСП и обратно - вечното дерби!

81

Чърчил

преди 6 години

който на 25 години не е бил социалист - няма сърце. Който след 25 години остане социалист - няма ум.

80

Обективен

преди 6 години

БСП се завръща, ще изрита ГЕРБ за радост на всички българи

79

Чърчил

преди 6 години

социалистите имат прекрасни идеи когато са в опозиция, забравят всичко което са говорили, като дойдата на власт....Чърчилсоциалистите са много добри в това да харчат парите на други хора и да правят бедните още по-бедни.

78

Анонимен

преди 6 години

80 % от електората на БСП са старци в различен стадий на дименция. Нищо против, защото и нас ни чака след време същото, но защо да им давам точно на тези старчета да чертаят пътя на България.

77

Категоричен

преди 6 години

Мислите, че плюете комунизма, но съм твърдо убеден, че плюете онези нагаждачи, които станаха партизани на 10.Септември.1044г.! Плюете онези чиито деца и внуци станаха правоимащи, а след 1989 изведнъж се самоопределиха като репресирани и станаха бизнесмени. Разбира се с ограбените пари на държавата.Защото, честните и скромни хора, убедени в комунистическата идея, бяха стъпкани и изтикани.Голяма част от вас помнят: преди-убеден комунист, сега убеден демократ.Такива ни управляват и сега!

76

до Нагли

преди 6 години

Трябва да си нагъл до безкрай да наречеш стотици хиляди българи нагли.

75

Нагли

преди 6 години

БСП бързат да идват на власт за да отменят изучаването на престъпленията им в училищата.Скриването на миналото им от младите е единствения шанс за тази партия да остане жива и да пренесе престъпния си нрав през времето.Името си смениха, но нрава не - власт на всяка цена, с всякакви манипулации и лъжи.А ако Червената армия е зад тях и с терор-ох,котьоо,кой каквото е натрупал става на "народа",т.е. на управляващите червени.Говедари да управляват държава-1944 показа,че може,но задължително с крах.

74

Анонимен

преди 6 години

Ама за какво безплатно соц.здравеопаване ми говорят някои?Убийствена мизерия и изостаналост! Архаично единствено хапче за диабет и 2-3 хапчета за кръвно,от които безплатно и скоро, но безплатно заминаваш в долния свят.Сега има 100 пъти повече,по-ефективни и пак безплатни лекарства.Работил съм това и преди и след демокрацията.А докторските почивки бяха в изгнили, миризливи дървени бунгала, без баня(на МНЗ),сега и пари да ми дават не влизам.Някой нагло лъже,че било хубаво.Тотална мизерия!

73

Анонимен

преди 6 години

Вече сме им я яли визията бай дъ уей между другото.

72

Трън

преди 6 години

От развита *** визия за развитие е трудна работа. Виж гладни свинчета може да очакваме

71

"-"

преди 6 години

Много бих се радвал в Бг да има силна и констуктивна опозиция... но, уви!!!!БСП???Първо:- БСП трябва да се реформира кардинално, особено ръководството й.Второ:- най-сетне да определи идеологическата си насоченоста) капитализъм с твърда ориентация на пазарна икономикаб) социал-демокрация - смесена - пазарна икономика със силна социална държавна политика.Щото в момента партията е като в баснята - хибрид между "рак-риба-и птица!

70

Мръстни червени

преди 6 години

Срам ме е, че подобна партия изобщо е съществувала в България! Още повече ме е срам, че подобна партия продължава да съществува. А тях не ги е срам, горди са с престъпното минало на партията си и се надяват да забравим престъленията им. Голяма грешка беше, че престъпленията на Комунизма не се учеха достатъчно в училище. Тогава тази партия нямаше и да си помисли да припари до властта. А те ни забавиха прехода с 10 год. спрямо Централна Европа.