97

Анонимен

преди 6 години

Аз нямам нищо против политиката на най вероятния ,стига да са последователни.Когато изгонят имигрантите защото са най вероятни терористи.Тогава ще повярвам че са прави.Политиката трябва да последователна и ясна , а не в зависимост днеска мислим така, ама утре имаме други цели,друга философия.

96

Яна

преди 6 години

какви лъжи, какво чудо , дават ли си сметка какви обвинения отправят тия палячовци , да ви се изплюя на криворазбрана солидарност

95

Анонимен

преди 6 години

До ззз 93Тя не че мирише, тя НАПРАВО СИ СМЪРДИ! Ама на еуропейски партенки!!!

94

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТО 98Значи, когато еуропейските идьоти се "сплотяват" може, а когато кремълските - не може!!!! Да, да, аме не!!!!

93

987988998ш98

преди 6 години

А как нормалните хора да вярват на подобни измислици , след като Англосаксоните са виновни наедно със САЩ за измислените поводи да обявят война на Ирак

92

до 93

преди 6 години

До зззМИ6 ТВърди че е убит с газ, Не е потвърдено от никой друг затова се говори винаги за вероятности.Не е задължително да бъде убит с газ достатъчно е да се твърди че е убит с това.

91

Миглена

преди 6 години

Аз съм преди всичко българка! На второ място съм балканка защото географски България се намира на Балканите! На трето място България и балканите са част от европейският континент така че съм и европейка! А не съм европейка защото някои политици са ме вкарали без да искат моето съгласие в измислен съюз наречен европейски! Мисля че бях пределно ясна нали? Така че не смятам че е редно някой/който и да е той/ от този ЕС да ми налага мнението си!

90

До 86

преди 6 години

До До 83Да "много е вероятно" "highly likely" е да си прав.

89

Анонимен

преди 6 години

Нали у нас всички много обичаха Русия и пазеха в сързата си признателност към руския народ, който ни подари свободата.Ако е така, би трябвало във всички градове на България да има многохилядни митинги

88

Тишкар джендср

преди 6 години

Мощен блъскач джендср търси своята нежна джендар половинка от град софия. С изисквания да има собствен терен, да е писач с сигурен доход от някоя сорос оидна организация, да е нежен с женствени маниерии по възможност да е трансджендар.

87

ззз

преди 6 години

Два въпроса ме глождят от аферата Скрипал:1.Къде отиде най-прокламираният принцип на т.н. "демократичен" свят, а именно "НЕВИНЕН, до доказване на противното"?2.Крадецът вика "дръжте крадецът"!Та, какъв бе смисълът на Кремъл да си вгорчава живота по такъв мезсмислен начин?Ако искаше Скрипал мъртъв, можеше да си го самоубие мирно и тихо или да го застреля показно и никой нямаше да може да каже нищо.А сега убит с газ в центъра на UK газовата столица?!Много мирише цялата история и то на МИ6!!!

86

Анонимен

преди 6 години

Госпожа Тереза Мей оказва натиск на други европейски лидери, с надеджата лъжата й да се превърне в истина.

85

****

преди 6 години

Нали натовския член 5 гласи,че страна член на нато нападната от друга не членка ще бъде подкрепена от всички,нали това действие за което твърдят ингилизите го шчитат като нападение срещу тях,хайде да ви видим дали ви стиска да нападнете Русия,но там ще гризнете дървото,а и топки се иска .

84

мухахах

преди 6 години

Путин се наигра най-накрая..........

83

бае ви Герги

преди 6 години

Обявявям конкурс за прогноза, коя от бабичките ще избере Макарона.

82

Анонимен

преди 6 години

Един бюрократ по-малко на хранилката.За чий ... на ЕС му трябват посланици където и да е? Нали всяка държава има такива?

81

Анонимен

преди 6 години

Едва ли Европа ще се задоволи с най вероятно ,единствено това би ги задоволило само ако знаят че не е имало никакво химическо оръжие а само пропаганда , е явно са ги информирали вече какви са целите.

80

До 83

преди 6 години

Единия е джендар Макрон ама Тереза Мей май трансджендар.

79

Анонимен

преди 6 години

Всичко е просто и ясно. Под покривалото на лъжата за мнимо химическо оръжие, "демократичния свят" си търси теле под вола. И скоро ще си го намери...

78

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен56"Като не ти харесват бабите, гледай си кремълската отровна Мумия !"И ти ли си по бабичките бе пишлигарино? Не се пали, бабите тебе няма да те изберат.