309

Анонимен

преди 6 години

Става напечено

308

Онези 70 левента

преди 6 години

За които уж не е ясно какво работят в руското посолство нито дума!Да пита службите на съюзните държави кскво правят у нас тез подривници

307

Отсякъл ли?

преди 6 години

Отсича с дървена брадва! Що не отсече главата на Захариева, дето се изцепи преди 5 дена, че подкрепаме на Англия брътвежите. Ако тя е права, този какво отсича - да я следва, нали му се води министър, ако не е права, да й отсече главата. Сега - пъне се Боко за показано с дървена брадва, стойкаджия сикаджийски.

306

Стамат

преди 6 години

Изгонете ги бе, нали сте много ербап!!!

305

Скептик

преди 6 години

Имането на някогашната българска буржоазия (и на днешните реститути) е натрупано най много от спекула с турски имоти след Освобождението. Тези имоти са били платени на Турция от Русия и на Русия от България. Днес най-големите русофоби у нас са именно реститутите взимащи големите наеми по Витошка, които си пращат децата да учат политология в САЩ. Те са по всички медии, паркетни тигри, но ако успеят да разпалят конфлиот, ще пратят да се бият момчетата от комплексите и от градчетата.

304

Анонимен

преди 6 години

До до 276какви потурнаци, каква демокрация те гонят, че и "спорел" с обиди и крясъци?!СанСтефанският мирен договор е сключен между Руската и Османската империя.държавата Турция е от 1923 г.

303

Скрипалная Тиква

преди 6 години

В най-новиа Русо-Български речник Тиква на руски било Скрипал

302

българино

преди 6 години

Браво Боци. Най после едно смислено действие от твоя страна.

301

Анонимен

преди 6 години

До 309 АнонименОт такива безмозъчни дженднари българия удари дъното и продължава да се зарива. Защо не вземеш да си сложиш край сам на жалкия си наркозависим живот за да не ти го слагаме ние.

300

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 295Терориста Макаров? Ти с ума ли си, човече? Иначе "Макаров" върши работа и не прощава. Дано не го докарате до там да започнат да правораздават!

299

Анонимен

преди 6 години

И сега какво правим,лъснаха червените бузани на про руското правителство и стана ясно ,че сме троянски кон на русия в ЕС.Ми сега ще ремонтираме ли самолетите МИГ във Русия за 80 милона или ще предадем кинтите като дарение ?

298

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 301Знаеш ли, не съм сигурен, че госпожата с роклите на едри цветя е от Трекляно. Каза ми го един от там, даже назова махалата. Предполагам, че от мания за величие - такава личност да се роди там! В Уикито пише, че е пазарджиклийка. Дялан камък - кьошелия - става за всичко! Само не ми приписвайте, че съм казал, че става баш за всичко! Цъ!

297

ognyanz

преди 6 години

До 306: Сигурно, ако си премахнат газификацията. Но не вярвам да стане. По-добре измисли нещо друго.

296

Анонимен

преди 6 години

Дали ще го има ЕС или няма, се тая. Важното, че Германия и Скандинавието ще произвеждат електромобили и за в бъдеще няма да са зависими от бензиновата държава нито откъм отопление, нито откъм транспорт. Така че... ледът се пука господа съдебни заседатели.

295

Тиква

преди 6 години

Първо не е нужно да се гонят руски дипломати ,второ и да се наложи,нямаме политици с топки да го направят! Това прави демата и дискусиите напразни!

294

РККА

преди 6 години

Е в тази ситуация бившето президентче мусю Плевнялиев щеше да блесне с некоя оригинална пропита с трагикокомизъм назидателна антируска реч.....

293

До Анонимен 268

преди 6 години

Върни се и прочети историята още няколко пъти. Сигурно ще постъпиш като мен - ще прочетеш написаното на няколко езика. Или не знаеш езици? Тогава си седи тихо, мълчи! Щото, ако си чел повече, няма как да не забележиш, че историята се пише от различни хора и изглежда различно. Интелигентният човек търси истината, лута се, съпоставя. Да, във Финско-Съветските войни съветите дадоха повече жертви и за това има обяснение. Кой беше победен? Кой загуби територии, излаз на Баренцово море?

292

Анонимен

преди 6 години

В Белгия и Швейцария забелязали при какви мизерни условия , в Борисовото феодалство , живее спасителя на щъркели . Сега ще спасяват него !

291

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 287Защо от Трекляно? Дръглата с пеньоарите да не е от там? Леле, леле, ако е така! Един запенявен соросозоб изложи Трънско по 3-ти март с просташкото си поведение на продажен невежа, сега пък тая допълнително "представя" Кюстендилско! Леле, лел, как ни върви...

290

Анонимен

преди 6 години

Ердо къде е Ердо?