134

Трак

преди 6 години

Ей русофили , боко си е ваш , още си пази членската книжка от БКП.И той ви плаща на червените олигарси.Цялото НС е русофилско и пак мрънкате.Вечно недоволни или просто некадърни

133

Що е русофил

преди 6 години

Обича Русия и презира България.Мрази Европа защото там търтеи като него получават много пари.Мрази , че му се налага да муфти другите за кинти и най го дразни това , че той е много по кадърен и умен от тях , но те не заслужават да видят неговото величие.Ще им бачка той , да не са Путин случайно.На русофила всички са му длъжници за това , което дядо му е избачкал.Нищо , че той биеше дядо си за пенсията му , но това вече не бил онзи голем човек.А бе въобще тоя Сорос е налагал дядо му и

132

Анонимен

преди 6 години

До П.Петров 141Селски, а ФИрарИ безплатно не искаш ли?!Аман от КОМУНИСТИ!Като нямаш пари НЯМАШ и деца.Кой ти каза че можеш да си ръсиш семето "Хей така"??

131

КГБ

преди 6 години

Като гледам коментарите,ми става ясно откъде идва тази манипулативна статия! Русофилската *** се придържа към опорните точку на хибридната война от Русия! Целят да покажат колко сме зле в ЕС и колко добре сме били като тяхна република! Манипулират умело българина и го карат да мрази страната си!

130

Анонимен

преди 6 години

Хо-Хо, с Боко-тиквата напред към ..........ЧЕТВЪРТИЯТ свят.Няма Гана, няма Того, Ганьовстан е номер ЕДНО ...........ама отзад напред.

129

Анонимен

преди 6 години

До Иде време разделнопреди 30 години беше Атеизъм и пионерчетата се кланяха на Димитров в Мавзолея, какъв Господ се разхождал

128

Че

преди 6 години

Преди години имаше един филм..мисля на BBC (БИ БИ СИ, не Военно Въздушните Сили:) за дълголетието в Родопския регион. Оказва се, че хората нямат нужда от лукс, за да живеят дълго, а от чист въздух, истинска храна и труд (движение). Подобен филм направиха наскоро за гръцкия остров Икария, където е най-голямата концентрация на столетници в Европа.

127

Анонимен

преди 6 години

Кой не е ял от прочутите български восъчни колбаси? Кой не е ял великото сирене и кашкавал? Кой не е мазал с химически пастет и странна лютеница?

126

РОССИЯ

преди 6 години

ами президента ни благодари на ес и нато за освобождението ни от турско робство и сега да благодари на ес и нато че ни забраняват нащо производствона сел.стопански производство сами ни унищожават вън от бг продажници

125

П.Петров

преди 6 години

То държавност няма, камоли демографска политика! Не ни трябва просто раждаемост, а раждаемост на качествени граждани ! За студентско семейство дете/деца безплатна квартира, безплатна ясла, безплатна детска градина.За семейство висшисти, държавна квартира, която след 10г може да се закупи, а наемите се приспадат от стойността. Второ дете на висшисти с половин такса за ясла и детска градина , трето и повече безплатно.Социални детски до две деца, при повече нищо.Безплатно образование т.н.

124

Kr

преди 6 години

Путин виновен!

123

Трак до славянин

преди 6 години

Добре де , защо тогава още ни има и сме болшинство.Още средата на 90те се тръбеше , че след 5 до 10 или най много 15г. всичко ще се срине и българите ще сме малцинство.И какво стана след повече от 20г. , едно голямо нищо.Даже нещата вървят някак нагоре , ако че дори държавата се мъчи да ни срине.Ти виждаш разруха , а аз виждам шанс за успех.Защото сега за пръв път от много години виждам хора без никакви връзки и гръб , да създават блага за българите.

122

до 136 от славянин

преди 6 години

България няма прираст на населението през последните 25 години, а за да разбереш възрастовото разпределение на смъртността те съветвам някой хубав слънчев ден да посетиш някое селско или градско гробище и да четеш написаното върху кръстовете и надгробните плочи - от тях ще разбереш че населението мре поголовно от 20 до 80+ годишна възраст, в гробищата се намира най-обективната и вярна статистика за смъртността!

121

До 127 славянин

преди 6 години

Много си прав и много точно го каза! Чудя се как е възможно имайки предвид трагичната ситуация, да има хора които мислят и са сигурни че сега сме по добре, че вървим добре, и че последните 28 год са били напълно успешни за страната! Демографска катастрофа, напълно опостушена индустрия, земеделие, флот, инфраструктури,образование, култура....България е разпродадена на безценица и превърната в територия на молове. 100% корупция! Това ли е позитивното за които някой ми говорят??

120

Бау

преди 6 години

Е те тези статистики са свързани с прираста. При нас той е много нисък, защото младите напускат масово страната. Населението застарява и съответно смъртността става висока. Така, че резултата не значи "в България се умира бързо и лесно". Нещата са малко по-сложни.

119

до 132 от славянин

преди 6 години

Е, и!? Изключенията не спират свободното падане!? Ще се опитам да ти обясня от какво зависи бъдещето на една нация! Съвсем накратко - от това колко добре живее болшинството от населението и, а не незначителното малцинство! Когато болшинството живее добре, то не емигрира, не мре без време и ражда деца, защото вижда смисъл и перспектива в това! И аз също вярвам на очите си - цели общини, където някога нямаше кьорав индианец, днес са почти напълно индиански с тук-там някой оцелял българин!!

118

Анонимен

преди 6 години

До 86На никого не съм длъжна, още по-малко да създвам роби и нещастници. Теб като толкова те кефи направи и изгледай десетина за д акомпенсираш такива като мен , които няма да направят нито едно :))

117

Трак до славянин

преди 6 години

Щеше за малко да достигне 9млн. но не успя.А аз вярвам на очите си , имам вила в село Лесичово и там децата стават все повече и всичко се развива.Няма нито роми или турци а детска градина.Скоро се очаква и училището пак да отвори врати.Има два цеха и една винарна , работа бол.Братовчед ми има фирма с над 40 програмиста , а наскоро даже един германец дойде да работи за него в България.

116

Пореден

преди 6 години

отровни сме крадливи завистливи ненаситни лакоми цинични и тук там някой добър човек дето вече не издържа и се готви за миграция ... или събира пари за такава .всичко което ни се случва си го заслужаваме ..."...не сме народ а *** туй ще кажа и ще свърша " нещо такова беше казал Славейков.

115

мухахах

преди 6 години

Или статията е умишлено провокативна или авторката се е напушила до козирката. Според мен е първото. На всичкото отгоре и нескопосано.