6

Анонимен

преди 6 години

До МенчоАко не живеехме по-добре от руснаците те нямаше да се преселват да живеят у нас.Нещо неясно?Продукцията на Аурубис е сертифицирана за Лондонската борса.Руските заводи от аналогичен тип не могат да докарат такава чистота на продукцията между другото.

5

Менчо

преди 6 години

Боби И кога англичаните са измислили "Парите не миришат" ?)Статията е доста слабичка ,ако не и платена или лошо преведена.Какви аворари на Путин трябва да се арестуват ,той има ли го въОбще в Британия ?щото ако ги имаше..... . Естествено е ,че и руснаците както и други искат техните предприятия да се листва на Лондонската биража.А от нашите компании има ли някоя да се листва на бирдата в Лондон-май няма и няма да има скоро време.А ТО ЖИВЕЕМ ПО ДОБРЕ ОТ Русия ако четеш форумите и гледаш ТВ.

4

българина

преди 6 години

защото там арабин може да стане кмет на лондон, защо не и руснак?

3

Български Българин

преди 6 години

Защо пък Скрипал да не е отровен от западните служби? За да си намерят причина да санкционират Русия. Крадеца вика дръжте крадеца май май

2

Анонимен

преди 6 години

Странно, че крадците като търсят, къде могат да си скрият крадени пари......НАМИРАТ МЕСТЕНЦЕТО, КЪДЕТО СА най-големите крадци......Що за *** въпроси..........алооууу, ние не сме от онези 80%, ние малко схващаме!!! А вие ако не можете да включите, то попитайте терезата мей.....тя е "специалистка", тя за две секунди ще ви ИЗМИСЛИ отговора! Е, не и се сърдете, ако ПОСЛЕ ВСИЧКО ИЗЛЕЗЕ НА 180 градуса! Къде е писано, че крадците...пардон, дженълмените ТРЯБВА ДА ВИ КАЗВАТ ИСТИНАТА!!!!

1

Боби

преди 6 години

Защото точно Англичаните са измислили фразата: Парите не миришатВъв ВБ има множество финансови институции които управляват подобни пари докато те Изсветлеят.