12

Анонимен

преди 6 години

Тука има нещо сбъркано. Тъмносините може да раждат на 12 и това се стимулира от държавата с даване на еднократна помощ от Х стотин лева плюс ежемесечно пари. В същото време за другия етнос с подобен манталитет и по-бял цвят не може. Но пък се продава трева на 12 годишни. Как така във всяко училище 5-окласник може да си купи трева в голямото междучасие? А за педофилията са виновни изцяло родителите. Ако си гледат и възпитават децата няма как такова нещо да се случи.

11

Метъло

преди 6 години

Педофилите са най-долните отпадъци, които човечеството може да произведе- грешка на природата по-гадна от бацилите и ***. За тях не трябва да има милост нито на този, нито на онзи свят. По принцип мразя агресията, но срещата ми с подобна креатура би отприщила най-дивашките и жовотински инстинкти в мен. Такъв бих го рязал много бавно с малко тъпо и ръждясало ножче.....

10

varg

преди 6 години

Всичко идва от това,че на жените винаги се е гледало,като на втора ръка хора по причина,че те са нежният пол нали.Аз няма да работа ти изкарвай пари и т.н. пък аз ще ти въртя къщата ахахха.Какъв нежен пол бе 150 килограма чудовища има.Жената трябва наравно с мъжа да работи и в мините и навсякъде другаде само тогава на жените ще се гледа,като на равни и няма да стават обект на сексуални посегателства.

9

Чичо педи

преди 6 години

Ама вие не разбирате! Просто ги подготвяме отрано за живота. Светло е нашето дело. Вижте католическите свещеници как усърдно работят. Евала им!!

8

До 1

преди 6 години

Други закони трябва да играят..., но ти си знаеш.

7

LosHo

преди 6 години

За жалост родната картинка е трагична. Вчера чета, че децата още 6ти клас започват да пробват наркотици. За цигари и алкохол да не говорим....Много от тях на 11- 12 започват първи полови контакти, а има момичета на 14, които вече са жрици. За това в закона трябва много ясно да се дефинира що е то педофил!

6

varg

преди 6 години

Ари ве педофили всички деца има свободен достъп до порно,що не направите нещо за това а ?Веднъж преди 4 години бях на ученически конкурс за красота организиван от едно шуменско даскало.Успях да надниква в телефоните на 2-3 момичета беше пълно с полуголи жени.

5

redordead

преди 6 години

До Дева, аз на ваше място ще направя така, че този, който е посегнал на дъщеричката ви, да спре да диша. Независимо от последствията - заради безкрайната толерантност страдат десетки нормални граждани, а тия изверги, ги хрантутят 5 години в затвора, ако въобще стигнат до него и след това излизат и почват наново.

4

Бай Добри

преди 6 години

Абе и момичетата си го търсяъ, не може още 14 годишни да се гримират и курвят, вижте само Сузанита. Детската градина , в която работя вече ме гледат палаво.

3

redordead

преди 6 години

За блудство с деца, директно да ги осъждат на смърт. Това са изверги и болестно състояние и затвор няма да го излекува, а по-скоро ще го обостри още повече.

2

Коце кмета

преди 6 години

Хайде сега дружно да познаем! Кои са най-големите педофили у нас? Не, не познахте, не са ***, защото при тях това се води културна особеност. Това са тези, които разпъват политическия чадър над тях и които МВР пази. Ама и те са недосегаеми. На МВР остава да намери някоя мишка дето лъска на детски профили и да ореве света колко работа са свършили. Виждате какво става в Англия, представете си какво пък е тук!

1

Плачещата ДеВа

преди 6 години

Не пропуски в закона , а направо пробойни.5 годишната ми дъщеричка бе обект на двойно посегателство от един и същ педофил в разтояние на една година.Травмите в нея са страшно тежки и незная дали някоха ще отшумят.Бох да го пази в бъдеще детенцето ми.