155

Handel

преди 6 години

Преди няколко години един пишман "журналист" беше написал в статия "Крайно време е хората да разберат, че кучетата са точно толквова важни, колкото и децата" и тъпо и упорито отказваше да проумее каква идиотщина е написал.

154

Анонимен

преди 6 години

Джак Ръсел са дребна порода, но ръсела на мой колега нахапа двама души в Градския парк.Тези хора се разхождаха кротко в парка. Двама пенсионери.Е, ако някой от тях ви беше баща или дядо ...?Ами ако нахапе детенце ?!Колегата ми е огромен мъж, нищо не можеш му каза. В съда ще ти се изсмеят ...И кво ти остава ?!Започваш да синотмъщаваш не от злоба, а от обида.И го отнася който можеш.

153

Китов

преди 6 години

***, които ръкопляскат за това деяние, щото кучетата били хапели и убивали - виждали ли сте колко е голям един джак ръсел?

152

Анонимен

преди 6 години

Много сте зле тука. Значи животното ви е причина и извинение за това, че вашия събрат е ...... парче и не може за едно куче да се погрижи! Човекът е тоооолкоес про0сто парче, че няма накъде вече.

151

Анонимен

преди 6 години

прилагането на стрихнин е всъщност терористичен акт! Остатъците от тази силно смъртоносна отрова, разпилявани на публични места, могат да причинят трагичен край не само на домашни животни! И зpo ди тe, разпиляващи отровата са за съд като терористи и въдворявани за много дълго време. Види се обаче 80%-вите надават радостни възгледи и ръкоплещят на това!

150

Анонимен

преди 6 години

Успех и всеки ден по една такава статия.Докато не се научат да си контролират псетата.

149

Анонимен

преди 6 години

Да, когато е зад ограда няма защо да го убиваш

148

!

преди 6 години

Да тровиш домашно куче е излишна агресия...дано когато си бил жертва на безотговорни и нагли стопани на кучета и резултата за мен е бил болезнен и неприятен в Пирогов...започваш да мислиш че все пак то е животно а ти човек.

147

Анонимен

преди 6 години

Явно му е писнало навсякъде, където трябва да играят дечица да сецразхождат кучета и да цапат безобразно.Да сте виждали в града куче с намордник ... няма такива, а се разхождат огромни бойни кучета.Е, един не е изтраял и е почнал борба по свой си начин.Не го оправдавам, но и кучкарите прекаляват!

146

за озверяването

преди 6 години

До Анонимен - Какво стана с тази страна? Кога падна толкова ниско?Чудно е, че се очудваш от мизерността хорска. Сигурно си млад и не си живял дълго под гнета на комунистите от бе-ка-***! По него време основното занимание на много голяма маса нашенци беше клепането едни други и отнасянето им в категории от вида "народен враг", после беше измислен "класов враг", а когато тези се изтъркаха преминаха на "ненадежден". Падение за лично благополучие! Генът вече е сменен!

145

Theresa Mey

преди 6 години

2 ЛИТРА НОВИЧОК ЗА ТОЗИ АБОРИГЕН БАЛГАРСКИ !...И ЗА ВОЛОДЯ ШАЛОМОВ ПУТИН СЪЩО.

144

Дон Цеци

преди 6 години

До Анонимен 149 Е , изяде ли те или ти него ;) Мен ме гони една *** ..., изяде ми яух , но не се оплаквам .......

143

Анонимен

преди 6 години

Ей ,малодушни човечета, избихте си цялата злоба тук, а като видите куче на улицата веднага тръгвате в другата посока, да не вземе да ви нахапе дебелите и страхливи ***. Затворете септичните ями , които наричате усти ,защото утре вие ще погребвате децата си, както стопаните на Майло са го погребали,заради някое мръсно ***, което няма къде другаде да си избие комплексите ... И поздрав за всички "мъже" ,които са си скрили топките в задниците , но въпреки това обясняват как избиват кучета .

142

Дон Цеци

преди 6 години

Дано Майло гони котките и пеперудите в Рая !!!! *** има на всякъде !!!

141

Анонимен

преди 6 години

НЕ ВЗИМАМ СТРАНА , ЧЕ МЕН КУЧЕ МЕ ГОНИЛО ДА МЕ ЯДЕ :D :(

140

Анонимен

преди 6 години

Като чета как някой се радват на такива неща и ръкопляскат, се питам. Наистина ли толкова много изпростяхте и озверяхте!? Т.ъпи и жалки компл.ексари! Нещастна страна с нещастни жалки хорица! Една нация си личи каква е по отношението било то към ближният, животните или природата, и както виждам в България картинката е много жалка. Шокиращо нисък нивел на човечност и на интелигенция! Изключително *** и озверяли хора. Какво стана с тази страна? Кога падна толкова ниско?

139

Анонимен

преди 6 години

Интересно от къде този *** е намерил стрихинина.Така лесно не се купуват отрови и киселини. Лекар ми предписа трихлороцетна киселина за горене на брадавица.В аптеката искаха рецепта с името и печата на доктора,адреса на практиката му,моя адрес и телефон,лична карта,записаха ме в един тефтер с дата и час на получаване, диагноза,преснимана рецепта и т.н. Как и от къде го е взел стрихинина не знам, ама природата рано или късно връща същите мъчения на тези ............когато им дойде времето да ***.

138

Анонимен

преди 6 години

млад мъж трови кучета със стрихнин?!? е щом не е с Новичок...

137

Анонимен

преди 6 години

А бе ви гледахте Сизър Милън и веднага станахте говорещи с кучета хахах Колко сте смешни и нещасстни сселяндури !

136

Гацко

преди 6 години

Абе и хора да убива, ми е все тая. Нали аз и близките ми сме далече от тази *** с ***. Трепете се, тровете се, не ми дреме ! Колкото по-малко българи на тази земя, толкова по-добре. Вадете ножове, пушки, пищови, излизайте по улиците и се почвайте.