174

Фен на Садам

преди 6 години

Те тия американки казваха Садам Хюсеин имал химически оръжия но се оказа че няма такова нещо. Унищожиха Ирак убиха хиляди невинни деца и сега смучат нефта им.

173

Анонимен

преди 6 години

"Открихме топлата вода... То и деца вече знаят че САЩ създадеха "Ислямска Държава" и само само да влязат в Сирия."Да, както създаха Талибан и вленаха в Афганистан.Създадоха Ел Каиде вленаха в Ирак.Създадоха с помоща на ингилизите и запада пкк за да донесът демокрация и в Турция,ама най-много тук се затрудниха! Същите, които причиниха и арабската пролетАмерика като иска да влене някъде създава терористи и влиза да носи "демокрация" продавайки оръжие.Какво съвпадение все земи богати на петрол

172

Тангра

преди 6 години

Където има война САЩ финансират и двете страни. Те бизнес правят а други да умрат не ги пука за нищо

171

От кухнята

преди 6 години

Открихме топлата вода... То и деца вече знаят че САЩ създадеха "Ислямска Държава" и само само да влязат в Сирия.

170

До 2+2

преди 6 години

Дано скоро време и в българия да изленат някои, които да се борят за свобода и държава... Да се въоражът и да почнат с атентати... И те са доста по бройка вече и заслужават да имат държава! То не, че след 30 години няма да остане от самосебеси за тях българия... ама може да дръпнат датите по напред!

169

Анонимен

преди 6 години

А добро утро! Сащ Създадоха ИД!

168

2+2

преди 6 години

Кюрдите се борят за свобода и независимост и намират някакъв начин да се снабдяват с оръжие. Турция нарушава суверенитета на Сирия , нахлува с войски и иска светът да й ръкопляска. Няма как.

167

Анонимен

преди 6 години

Абе тези славяни са били големи фантазьори бе...От стотици години мечтаят и се молят да се срине Турция, но до сега още не падна дори едно кокълче от небЯто!!!

166

Шопа

преди 6 години

Нема да го бъде тоя.Дрънка много глупocти.

165

надценен

преди 6 години

Американците ги напомпаха икономически,те ще изпуснат въздуха,ако се наложи.

164

Славян

преди 6 години

Тоя турски ц,ървул знае, че ако излезе от НАТО ще бъде размазан. Защото от една страна Русия може да нападне турция и вече на НАТО да не им пука. От друга страна ако излезе от НАТО и САЩ може да ги нападне.... турция е в шах и мат...

163

Анонимен

преди 6 години

Най-накрая на Тръмп ще му писне от този болен психически маймЮн, ще му спретне един атентат и ще изчисти земята от него и слугите му. Жалкото е това, че Путин не му унищожи армията като му свали самолета. Помните ли как *** за помощ от НАТО, че руснаците ще го ударят? Въздържа се Путин и сгреши! С турчина не става с добро, със сила и безмилостно. Както сме ги били по време на Руско-Турската война.Има и умни хора в Турция, тях се опита да смачка, но те няма да му простят.Ще го ликвидират скоро!

162

Анонимен

преди 6 години

Какви са тия *** въпроси, какво правила турската армия в северна Сирия?Със сигурност не е за да превзема територии. Просто както Тръмп се грижи за сигурността на САЩ и не иска терористи да нападат страната му, така Ердоган прави.Откъде идват терористичните акаки в Турция? Хайде отговорете!!ОК, разбирам САЩ, кюрдите им помагат срещу Асад. Но техните външно политически грижи, по-важни ли са от вътрешно-политическите грижи на Турция?Създали ли са САЩ условия за сигурност на Турция от кюрдите?

161

Коко

преди 6 години

ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО САЩ освем да ваоражава терористични организации за друго не я бива а ние чакаме да ни пази целта им е да си разплагат оръжията и базите

160

Владо

преди 6 години

"Изненада" САЩ да въоръжават терористи "невъзможно".

159

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

158

Анонимен

преди 6 години

Много го търпяха американците, време е заедно с цялото му семейство да го пратят при аллаха му!! Да мирне света от този перко.

157

трътко

преди 6 години

А Ердюкян чий го търси в Сирия,та да разбере това

156

Анонимен

преди 6 години

Вчера имаше новини за този идЕот Ердоган, днес отново. Не разбрахте ли, към този болник и побърканяк, никой у нас не изпитва уважение! Само наши муслита го харесват и не знам защо. Като им е толкова мил, да се взимат дебелите ханъми и хайде при него. Да им се "порадва и уважава" като е края на 80 те.

155

"-"

преди 6 години

САЩ дали оръжия на терористи в Сирия, твърди Ердоган-------Цял свят знае тази свръх секретна тайна!Куриоза беше, когато на слушането на сенатската комисия в САЩ, чернокожия генерал потейки се обясни, как Щатите изразходвали Половин Милиард Долара за обучението и въоръжението на така наречената " демократична сирийска опозиция" - която и до днес никой не е виждал - от която останали... ШЕСТ човека.Останалите се присъединили на страната на ИД или Ал-кайда с американското въоръжение!