13

Анонимен

преди 6 години

Прехласването е заради изненадата, не защото не е имало по-добри имитации. Просто всички са свикнали плеймейтките да се излагат по телевизията, а тя се справя с поставените задачи в случая. Има певчески и актьорски заложби.

12

Жорката

преди 6 години

До АнонименТрябва да разчупиш малко деде. Тия писаници са ясни на всички, но по-скоро се притеснявам за теб. С думи в речника като целомъдрие и свян си представям, какво ти е в главата. На всеки му е ясно, коя е Златка Димитрова и колко се е излагала... не е нужно да се напрягаш толкова

11

до ЖО

преди 6 години

Това се нарича синдром '' Балканска жена ''.Колкото по-зле се държат с нея ,тя толкова повече го обича.Задължително трябва да са силови спортисти, иначе ако я обгрижва нежно, трепери над нея,показва че е нещо специално за него, това го възприемат като слабост и му викат балък.Бийма обичамтъ.Колкото повече бой, толкова повече доказване на любовта.

10

до 10

преди 6 години

Тя пък защото голЕмата Ентелектаулка и красавица ...

9

Анонимен

преди 6 години

Още един сличай на сляпа любов. Този е нисък, космат и фъфли, отделно в толкова *** че по интервюта я пуска само тя да говори пред камера. Вярно, че отношението е най-важното, ама понякога не разбирам какво събира някои двойки. Освен този да й е официалното гадже а иначе да си бръмчи по разни трафиканти

8

Анонимен

преди 6 години

В България има достатъчно красиви, интелигентни, талантливи момичета, които притежават и типично женски черти като свян, нежност, невинност, целомъдрие, разумност, за разлика от промотираните от жълтите български медии парцалеси многократна употреба, които са цинични, вулгарни, безсрамни, развратни, агресивни, нагли (все мъжки черти)! Да те хване страх, че подобно пропаднало същество може да стане майка и ДА ВЪЗПИТАВА БЪЛГАРСКО ДЕТЕ! Ясно на какви ценности ще го научи!

7

Щерю

преди 6 години

Брях, пощуряха тия женуря...

6

Жо

преди 6 години

ИЗГЛЕЖДА по-умна и по-талантлива от другите Златки, но защо всички хубавици се хващат с разни мутроподобни, разни нискочели, разни ММС- бойци... Как можа годеникът и да каже пред цяла България: " Шъ се омъжиш ли за мене, БЕ?"

5

Анонимен

преди 6 години

Абсолютнно нормално за *** - това не е и държава дори, а територия на Златките и на Суджуците.

4

Анонимен

преди 6 години

А случайно певческият й талант да не е на запис. Иначе стои добре на сцена. И не се изхвърля много много.

3

Анонимен

преди 6 години

Мислех я за плиткоумна,но се оказа с много таланти.Браво,момиче.Бъди достойна съпруга и давай пример със своите умения и таланти,а не с вулгарна визия.

2

Discovery

преди 6 години

В интерес на истината мацката е доста талантлива с пеенто. Доста приятно изненадан съм. Съквартирантките ми го гледат това предаване и аз го загледах покрай тях и определено ми направи много добро впечатление... Не е като да няма талант. Малко простотиите на водещите ми идват в повече, ама то нали за тва се води шоу...

1

zeus

преди 6 години

Безпрецедентно налагане по всички медии на новите "ценности", после да не се чудите защо живеем в прогнило общество...