39

Митко

преди 6 години

Ужас не знам как може да има такива хора!!!

38

Анонимен

преди 6 години

Момчето вероятно трупа мъст към майка си от момента в който тя е изоставила баща му. Такива неща нанасят непреодолими следи в психиката на децата които могат да се проявят след години. Подобно е и при деца които в един момент разберат, че са осиновени.

37

Анонимен

преди 6 години

Дете не убива родител без причина, това са липса на любов, ужас и гняв, събирани с години. По репликите и действията на майката си личи, че синът е живял в тормоз, който няма нищо общо с никакви оценки. Бащата е липсвал, тя не се е справяла сама с детето, усещала го е като тежест. Това е причината според мен. Това моментно превъртяване си има дълга предистория на насилие, жалко и за двамата. Не е хубаво да се осъжда жертва, но това е, което мисля наистина.

36

ретарди

преди 6 години

До кривосъдиеНе ви е виновен един адвокат, че такава е съдебната система.Как може да сте толкова дебилни, направо съм шокиран от тъпотията на тоя народ! Путин бил виновен, Марковски бил виновен.То бива ***.... ама ви сте за трепане.Скапан матерял.

35

(-_-)

преди 6 години

Сама майка трудно може да се справи с децата, особено ако са момчета. Но, да ми изкарват това психопaтче, че едва ли не е някаква жертва.. Това просто е върха! Може и тя самата да е прекалявала, но насилието от дете към родител е просто непростимо.

34

...

преди 6 години

Най-смешната държава със най-смешната съдебна система.Със съкратените процедури и условните за убийство! Това е е умишлено и е част от плана да бъде смазано психическо населението! Неможе толкова управляващи подред да не се сетят, че има проблем в съдебната система.Ама нали не ги вкарват за корупция? Значи за тях си е добре системата!

33

Анонимен

преди 6 години

Не е виновна демокрацията и РАН-ът, че синовете колят и убиват майките си, за всички проблеми и мизерията в България са виновни 45 години социализъм и Путин, при Елцин и Горбачов нямаше проблеми, но като дойте Путин и проблемите започнаха.

32

Анонимен

преди 6 години

"Значи да искаш от детето си да е пълен отличник и да знае всичко НЕ Е НОРМАЛНО."И за това такива родители трябва да ги убиваме.Желязна логика, няма що.

31

Анонимен

преди 6 години

В гръцката митология има богинята Медея. За да отмъсти на мъжът си му убива двете деца.Тука е развода който е поискала. А сигурно и не е позволявала на синът си да ходи при баща си.

30

Nick

преди 6 години

До РАН-ЪТХайде стига вече с този РАН-ЪТ. РАН-ЪТ ли е виновен, за липсата на хармония в семейството и нормални взаимоотношения, грешки при възпитанието и пр. Никакъв мистериозен, конспиративен план на тайните общества или извънземните, не може да оправдае пропуските при изграждането на ценностната система на това дете.

29

vlady

преди 6 години

Трябва до пълнолетие да учи в елитното училище с хубава ограда в Бойчиновци и след това да прекара още поне пет години при истинските левскари в общежитие Кремиковци Хилтън също с хубава ограда, далеч по-добра от тарабата на границата.

28

Кико

преди 6 години

Тази майка е чисто проклятие. Увредила си е детето за много дълго време. Ако това дете беше израснало с нормални родители щеше да е примерен ученик. А сега ще го съсипят окончателно в затвора.

27

Анонимен

преди 6 години

до 16 Разбитите семейства , се получаваха от самото начало на соца. Това е истината.Дори държавата отнемаше и децата много бързо от майките. Беше сложила ръка над всичко.Още с раждането можеше и бебетата да ги отнема. Моите баби са имали по четири деца и никога не са водили децата си на детски градини. Работели са в семействата си и са израснали мъдри и възпитани хора.

26

Гнусно

преди 6 години

Такъв род истории са отрови и фекалии за обществото. Не им давайте гласност. Има си криминални отдели и психиатрии за това.

25

Ученик

преди 6 години

Знам какво е да те тормозят родители за оценките в училище - ефекта беше нулев от непрекъснатите скандали - накрая не само че не научаваш нищо но и общия успех е още по -зле

24

Анонимен

преди 6 години

Даааа, "Той беше много добро дете! Ама "случайно" уби майка си!" Хайде стига! Пак някой не си е свършил работата и не е забелязал, че тоя е пълно ... и спешно се нуждае от лечение! Майка му го карала да учи! О, Боже каква трагедия! Какъв тормоз! Не я е срам! И понеже искала да направи от него човек, за благодарност я убил и сега трябва да го оправдаем, защото миличкият той бил жертва! Докога в тая държава всяко пуберче ще вярва, че светът му е длъжен? И после защо станало така.

23

избирател

преди 6 години

Стига с тоя преход поне в тая насока.Аз съм от ония,къде по равно са живели и в двата строя.Няма да коментирам нищо друго извън темата.През оня строй родителите някак най-добрия подход за възпитание приемаха шамарите!!!Е и?!Аз не съм мръднал,и други мръднали не познавам от моето поколение,защото са го поступвали от време на време.......Ай стига с тия Хелзинкски и тям подобни комитети!!!Пазете се от машините каза един велик учен,който се спомина оня ден.......Тв. и интернет имам предвид.

22

Анонимен

преди 6 години

Явно бързала да направи дете преди да удари 30, без много да мисли. После решила, че не иска бедняк и намерила някакъв македонски гурбетчия, без да мисли как се отразява всичко на психиката на детето. Сама си е отгледала убиеца. Жалко, че сега престоят му в затвора ще се плаща от данъците на всички.

21

Анонимен

преди 6 години

Каква поредна люлинса драма....

20

Анонимен

преди 6 години

при развод първо страда бащата, цял живот, след това детето /децата/. За съда не е от значение. При соца. ставаше бързо.