168

Анонимен

преди 6 години

До Да добавяСлави е школуван от ДС навремето.Такива станаха милионери.

167

Анонимен

преди 6 години

Слави си беше 10 дни на хаваите и остави оня *** Сиромахов да го замества в ромското предаване , а сега се прави на велик!

166

vlady

преди 6 години

До EdinБългарските затвори са прилични, макар и да западат и да отстъпват сериозно на световните лидери в тази област в Югоизточна Азия като Таиланд и Индонезия. Затворите в Западна Европа са посмешище, особено тези в скандинавските държави.

165

Анонимен

преди 6 години

До Да добавяНе си прав,защото всичките милионери ,или поне повечето са милионерите,само малкото честни са бедни.....

164

Edin

преди 6 години

Славчо е прав. В нормалните държави обаче има и нормални затвори. При нас в затвора ставаш престъпник.

163

Да добавя

преди 6 години

До ГМ 47 Остави ги тези плювачи. Те го правят не защото Слави бил чалгар , а защото е богат.Простите комунисти мразят богатите , а умните станаха милионери. Кво да праиш? Съдба!

162

Хахаха...

преди 6 години

Който не харесва публикация 138 е мутропоклонник и продажник.

161

шматка

преди 6 години

Слави злобее защото Дивна заобиколи договора с неговото ппедаване и започна да играе соло.Слави загуби кинти....и те така.

160

Range Rover

преди 6 години

То на Слави Рейндж Роувърите само по ограничението ги карат самият той и гавазите му , ше да знаете ... Евтин популизъм и ПР на гърба на едно обичайно събитие като ПтП за цял свят, просто тук има замесена публична личност .. А за самите дебилни ограничения от времената на москвичите и зазкитв по Бай Тошово да не отварям дума . .

159

БАБА КУНА

преди 6 години

СЛАВИ Е ПРАВ !

158

Жу

преди 6 години

***

157

7+

преди 6 години

Когато това започне да се случва, тогава ще приема, че живеем в нормална държава

156

До 156

преди 6 години

Казваш когато имало ПТП шофьорът да го наказват сурово. А аз си мисля, че нормалното е да искаме да няма ПТП-та и съответно да няма и наказани шофьори. То нещата са прости и им съвсем ясна причинно-следствена връзка. Многото ПТП-та са следствие на прекалено много нарушения на правилата. нарушенията са следстви на липсата на контрол за спазването на правилата. Ако искаме малко ПТП-та, трябва за всяко нарушение да има съответната санкция, а сега сме много далеч от това.

155

DiesIrae

преди 6 години

До 1571. До някъде си прав - но каквато и кола и гуми да имаш, върху лед е все едно и също. 2. За да спре то някой трябва да иска да спре3. Ауди в България доста често е с доста съмнително техническо състояние - повечето *** си взимат скъпи коли, които после немогат да поддържат и слагат всякакви китайски чаркалаци при пишман майстори (не, че в оторизираните сервизи са по добре). Така, че едно голямо Ауди със съмнително техническо състояние с гуми от 50 лева (нови) е пак същия дроб.

154

Славчо

преди 6 години

Абе Славчо, хората карат пияни умишлено и убиват пътници в другата кола и им се разминава с условна. Ти искаш за Дивна затвор, като не е убила, а е ранила само нейна спътничка. Стига си се правил на велик и справедлив!

153

Анонимен

преди 6 години

120 е едно за голямо Ауди с куатро и хубави гуми, съвсем друго е за някоя Королка с изпилени гуми и хлопаща ходова част. Бързата кола може бързо да ускори и бързо да намали, а сапунерката се набира на магия до някаква скорост и после става неуправляема.

152

Анонимен

преди 6 години

Когато има ПТП с доказана вина на шофьора трябва да се понесе цялата строгост на закона. Този закон обаче трябва да е еднакъв за всички.Освен това трябва да се споменават не само имената на недолюбвани представители на шоу-бизнеса и спортисти - Дивна, М.Ставийски, но и такива като Кирил Маричков, Калоянчев /бог да го прости/, Ивайло Московски.Защо за последните никой не споменава?!

151

Анонимен

преди 6 години

До За размисъл...Баце, модерните дами са *** и кухи *** с 3 мозъчни гънки, за които парите, материалното и снимките в Инстаграм са всичко. Тя не е прочела половин книга, откъде да знае, че физиката си е физика с каквато и кола да си, с каквато и скорост да си, колкото и пари да имаш, колкото и голи снимки да имаш, колкото и к...а да си счупила.... 120км/ч са си 120км/ч - МНОГО, АДСКИ МНОГО!

150

Анонимен

преди 6 години

Шофьор за показПОКЛОНН!!

149

Анонимен

преди 6 години

Докато има хора като 149, които смятат, че шофьорите ще спазват правилата без държавата да ги принуди да ги спазват, все по-зле ще става, точно както е през последните 28 години.