166

Др.Михайлов

преди 6 години

Егати смешната държава,щом премиера и се занимава със запълването на дупки по пътищата(той и за друго не става де)!!!!

165

Българин

преди 6 години

Ентересното е къде БОЦЕ видя зимата ?След тая сушава зима да му зейнат дупките на Баце - говори само колко асфалт е сложило ГЕРБ за магистралете ???ОТДАЛЕЧАВА СЕ БОЦЕ ОТ ШЕНГЕН И СЛЕД ТРЕТАТА ОСТАВКА , ПАК ШЕ ОСТАНЕМ САМО С АСФАЛТА МУ !!!

164

Анонимен

преди 6 години

Най древната професия не е на проститутките по пътищата ,а на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !! Някой е построил магистралите !!!

163

Много жалко

преди 6 години

Жалко Борисов,че нищо не си научил от най добрия,нали му беше слуга?Това което Великия Тодор Живков построи като твоята,,любима" инфраструктура още се ползва от ,,демократична" България. 30 години чакаме да усетим ,,меда" на Евросъюза,ама се дърво ядем.30 години Бойко от които 10 твои! Последните 10 са най трагични.Пътищата са ти последна дупка на кавала!Виж хората бягат и ***,дали е от хубав живот?Сам си отговори,дано поне за това да имаш акъл!

162

Лудница !

преди 6 години

Лудница !

161

Ala_Bala

преди 6 години

От 3 години съм свидетел, че където напряват основен ремонт на 3-то класен път е добре направен. Сле това няма кой да го подържа. Канафките се запълват с шима и пръст. Банкетите обрастват с трева, след нея идват храстите, после заедно подкопават оснвата на асфалта и започва разрушаването на пътя. Кметовете нито имат права нито средства и сили за подръжка. Няма институция за тези неща. Навремето имаше едни кантонери, които срещу малки заплати вършеха тази работа с ръчен труд.

160

Потърпевш

преди 6 години

Знаеш ли Борисов,защо след всяка зима ти се ,,голва,,***? Защото много крадете! Това дето го слагате на пътя е пълна пародия на асфалт,но се актува като асфалт скъпо и пре скъпо! Твойте фирми крадят и това всеки го знае! Нищо не направи за народеца Бойко,беднотия до шия за българите,а *** си живеят охолно от кражби и социални помощи! Ти се оказа слаб политик,залко че толкова време бях с вас!!!

159

Мара Салватруча

преди 6 години

До Анонимен 156Питай тия с широките джобове.

158

DiesIrae

преди 6 години

Сега е момента всички данъкоплатци да отидат в АПИ и НАП и да не си тръгнат докато не се възстановят парите от свинетките им и акциз и ДДС на горивата които са ползвали.Парите да дойдат от личното имущество на всички работещи в АПИ и всички членове на Герб + родата им! Ако отидете в селата ще видите пътеки прокарани от козите които са по равни и с по малко дупки от магистралите на Бай Тиквонии! Това не е пътна мрежа, а помия. ПЪТ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО!!!

157

Баба ви Тереза

преди 6 години

Смеходупедавци, когато розовият пинко от САЩ спечели изборите се посрахте да пишете за великия Тръмп, за непредсказуемите неща които ще ни се случат и още какво ли не бе смешници? Мазници!

156

ex

преди 6 години

Аз не вярвам руснаците да са избрали Путин,както германците Меркел,а за Борисов да не говорим!Има по-големи играчи и политиците ни те ги избират и ни ги поднасят.Няма демокрация,нито избори реални!Ако имаше щяха да ги обявят за незаконни!Има център за управление и ни лишават от новите технологии,защото повечето хора няма да се подчинят и ще настъпи хаос!А може и да настъпи ред!На много от тях не им харесва да има ред!!!

155

Men

преди 6 години

Бойко не е мозък, ама е типичен народен БГ човек. Пишещите коментари против и за него показват масово същият интелект. Един долу казал чак, че Бойко има 30млрд., че и разни му харесват малоумният коментар.

154

Божее, боже !!!!

преди 6 години

Цитат: "Убеден съм, че имаме и сили, и мощности, стига да има воля и желание. Не само да регистрираме хорското нещастие. Защото, като си счупиш джантата и пукнеш гумата да говорим за европейска интеграция, Европейски съюз, европейско председателство... "Та от гумата до джантата - ТОЗИ НАШ КРАСАВЕЦ, БОЙКО ДЕ, КАКВО ЛИ ИСКА ДА КАЖЕ???

153

Анонимен

преди 6 години

Пътищата, правени през лятото и есента, са напукани, с дупки. Нов асфалт, уж. А една зима - и пътят е съсипан. Как стават тези работи?

152

Човешки

преди 6 години

ви казвам:Идете си с мир!!!

151

Българин

преди 6 години

Популизъмъ на ГЕРБ и Баце

150

Анонимен

преди 6 години

Тоя клоун не се спря с дивотиите.Окраде парите за пътища а сега говори глупости по медиите.А *** гледа с телешки възторг и гласува стройно за ГРОБ.Абе ИЗ''МЕТ бъл''гара''шка.

149

AD.OLF

преди 6 години

До 125, За жалост сме много ,но не сме единни това е доказаната история на България!!!

148

Мара Салватруча

преди 6 години

До Анонимен 141"Къде си народе"Повечето са в Испания, Италия и ВБ. Обикновено връзката с тях се прави по скайп, вайбър или фейсбоклук.

147

Анонимен

преди 6 години

С пари можеш да си купиш всичко, народната ненавист обаче е безплатна!